I'm freeeeeeeee (אל תצחקו עליי - אני יודעת שזה רק לשבוע וקצת אבל בכל זאת.... )
E Eilleen New member 2/3/06 #1 I'm freeeeeeeee (אל תצחקו עליי - אני יודעת שזה רק לשבוע וקצת אבל בכל זאת.... )
M MiriOrit New member 2/3/06 #2 גלללללללללל למה? למה? תסבירי לי למה?? את יודעת שאת בנאדם היחידי שאני מכירה שפשוט בלתי אפשרי להשיג אותו?!?!?? יש לי 2 אחים בצבא ואת שניהם אני משיגה ביתר קלות
גלללללללללל למה? למה? תסבירי לי למה?? את יודעת שאת בנאדם היחידי שאני מכירה שפשוט בלתי אפשרי להשיג אותו?!?!?? יש לי 2 אחים בצבא ואת שניהם אני משיגה ביתר קלות
E Eilleen New member 2/3/06 #4 עכשיו כשהתגרשתי מהעבודה אני יכולה לתקן את הפלאפון ואני מבטיחה הבטחה חגיגית (מושפעת מאן בחווה הירוקה) שאני אעשה את זה מוקדם - ממש מוקדם - כמו אתמול (מושפעת מלורליי). ואני וורודה.
עכשיו כשהתגרשתי מהעבודה אני יכולה לתקן את הפלאפון ואני מבטיחה הבטחה חגיגית (מושפעת מאן בחווה הירוקה) שאני אעשה את זה מוקדם - ממש מוקדם - כמו אתמול (מושפעת מלורליי). ואני וורודה.
E Eilleen New member 3/3/06 #9 חיילים?!?../images/Emo99.gifתכירי ליייייייייי קצת נואשות לא הזיקה לאף אחד מעולם
C cosefi15 New member 3/3/06 #5 נצל"ש- מישהו שמע שעופר ניסים (??) עשה רמיקס לשיר של שאניה When? כי אם זה נכון זה ממש לא צפוי שמי שזה לא יהיה יקח את השיר הזה דווקא
נצל"ש- מישהו שמע שעופר ניסים (??) עשה רמיקס לשיר של שאניה When? כי אם זה נכון זה ממש לא צפוי שמי שזה לא יהיה יקח את השיר הזה דווקא
C cosefi15 New member 4/3/06 #12 הנה אנדי אין לי מושג כל כך מי זה עופר ניסים אבל זה המידע שהצלחתי לדלות על העניין הנ"ל קישור אני מנסה להשיג את האלבום שלו ואולי שם יהיה
הנה אנדי אין לי מושג כל כך מי זה עופר ניסים אבל זה המידע שהצלחתי לדלות על העניין הנ"ל קישור אני מנסה להשיג את האלבום שלו ואולי שם יהיה
C cosefi15 New member 4/3/06 #13 אוף, הנה הקישור http://www.lala.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=5319
מ מסוף כרמלית New member 4/3/06 #14 עופר נסים חוץ מהעובדה שהוא לאט לאט משנה את מינו, הוא DJ מאוד מוכר ומצליח, ולטעמי האישי אחד הטובים. הוא אחראי לכמה להיטי דאנס בארץ, כולל See Me Now יחד עם ניקה (שהיא כבר הספיק לשנות את מינה מגבר לאישה), המוכר לכולם בתור Finally.
עופר נסים חוץ מהעובדה שהוא לאט לאט משנה את מינו, הוא DJ מאוד מוכר ומצליח, ולטעמי האישי אחד הטובים. הוא אחראי לכמה להיטי דאנס בארץ, כולל See Me Now יחד עם ניקה (שהיא כבר הספיק לשנות את מינה מגבר לאישה), המוכר לכולם בתור Finally.