I'M BACK!

CKYEN1

New member
I'M BACK!

וואי כמה זמן לא הייתי פה...... שמישהו יעדכן אותי לגבי ההעברות שהיו בNFL אה ובקשר להעברות שאני יודע..... WTF???????????????????? מה אוונס עושה בדאלאס????????? לא שאני כועס שאוונס עזב אלא שאיזה שחקנים טובים מדאלאס אפשר לקבל??????????? בפעם הראשונה שראיתי שוינטארי עבר לאינדיאנפוליס אמרתי שבטח אתם מזיינים ת'שכל אבל מה לעזאזל קרה פה? ונדרג'ט בדאלאס? טוב אל תצפו להרבה מהקאוביוס השנה.... מה קרה לאיגלס תגידו לי????????????????? וכמובן עוד העברות חשובות שהיו........ HOLLA

CKYEN1

New member
בבקשה על תכעסו אם אני עושה פה

שרשורפלצת יש פשוט עוד העברה גדולה שעליתי עליה עכשיו QB - טוב מינסוטה מפגרים כל הכבוד להם חשבתי שלהעביר את מוס היה מספיק אבל גם קלפפר טוב מאוד הם עשו שיראו את סאן פרנסיסקו ויגידו: עוד קצת ואנחנו כמוהם.... מי הם קיבלו בעדו בדיוק????? - קולינס הזקן מובטל - חחחחחחחחחחחח גארסיה הסבא באיגלס במה בדיוק הוא יעזור?????? - גם טומי מאדוקס מובטל... - איי ג'יי פילי הקווטרבק הסוס עבר לסן דייגו! JEW UNIT נעבור לRB - עוד החלטה קצת דבילית מיקל בנט שהיה במינסוטה עבר... טוב הוא היה קצת לוזר... - הולמס עדיין לא פרש... מוזר... והאוטובוס גם לא פרש למה? טוב לא דברים מיוחדים אצל הRB נעבור לWR - יש אמרתי כבר אוואנס לא בפילי אבל חבל שדווקא בדאלאס! מה יכול להגיע אלינו משם? אפילו בחירת דראפט טובה אין (השנה הם נתנו עונה מעצבנת=טובה) - מוס עדיין באוקלנד.... אממממ ציפיתי שיהיה משהו עם מוס ואוונס שני מטומטמים שיתקעו אותם יחד באוקלנד חבל שזה לא קרה.... - אני חושב שאף אחד לא שם לב לזה אבל אז-זהיר חאקים מובטל, וכדאי לקפוץ עליו למה הוא מחזיר בעיטות ממש לא רע... זה הכל להתקפה..... או שיש עוד משהו שלא ידעתי עליו??????

DAnalyst

New member
תגובות

שאלת את מי מינסוטה קיבלו בתמורה לקולפפר - לא מי, אלא מה - הם קיבו בחירה בסיבוב השני. הסיבות לשיחרורו היו חיכוכים פנימיים באירגון ועונב טובה של המחליף שלו. טומי מאדוקס מובטל וחבל, הוא אמנם לא שיחק יפה מאז שהפסיק להיות ה QB המוביל בפיטסבורג, אבל באותה תקופה הוא ומשחק המסירות של פיטסבורג היו שואו כיפי, ואם ארון ברוקס מצא מקום... אמרת שהאוטובוס לא פרש?? אם אני לא טועה הפרישה הייתה ציבורית ובענק מעל במת הניצחון ב-SB, אלא אם לא התכוונת לג'רום בטיס או שהשתנו דברים מאז. אוונס לא בפילי ותהית מה יגיע אליהם מדאלאס? כלום. ממש ממש כלום. ולא בגלל שאין להם מה לתת, אלא בגלל שזה לא היה טרייד. אוונס שוחרר ע"י האיגלס ואח"כ חתם עם דאלאס. לאז-זהיר אין בעיה למצוא עבודה, הבעיה היא להחליט בכמה, וזו הסיבה שהוא עוד לא הוחתם - הוא מנהל מכירה פומבית של עצמו. הוא כנראה יחתום לפני הדראפט, כדי שקבוצות שבאמת רוצות רסיבר לא יעלמו מהשולחן. פיספסת את מלחמת החוזים בין סיאטל למינסוטה - האטצ'ינסון עבר למינסוטה ובורלסון לסיאטל.

CKYEN1

New member
D-Squad

LB -איזה באסה רוב מוריס מובטל וואי הוא LB לא רע למה קולטס שיחררו אותו? -או שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאבאר ארינגטון מובטל!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה פילי לקפוץ מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי כמה מטומטמות יכולות להיות קבוצות איך משחררים אותו? DL -פשששש יפה ג'ון אברהם בפאלקונס... -ידיעה שלא מעניינת פה אף אחד: קאלו מהאיגלס לשעבר מובטל.... Oh shit DB!!! -תפרוש טי לאו, תודה זהו....... אההההה חלש...... לא היו העברות משהו......

omrili77

New member
ארינגטון התעקש לעזוב

לצערי הרב מאוד. זה לא שרצו לשחרר אותו, הוא שילם בשביל להשתחרר. אתה מתעלם מהרבה מאוד אלמנטים, לא הכל כ"כ פשוט.

למעלה