I'm back

SupeRonit

New member
I'm back

יש לי רעיון לשני משחקים: 1.הסדרה שלא נגמרת-ואנחנו התסריטאים: א.אפשר ליצור סדרה משלנו-כל אחד כותב פרק ואחר ממשיך אותו.כמובן שזה צריך להיות מבוסס על פי חוקי הז'אנר הידועים והאהובים לשמצה. ב.אפשר ליצור סדרה שמבוססת על היפים והאמיצים (כמו "לו הייתי בראט")-כשכל מי שרוצה שותף לכתיבה. המשך יבוא (או שלא-תלוי כמו שירן תהייה יצירתית
) ובא לי לכתוב מאמר באורך גלות-זה פשוט מחכה למוזה שתוציא הכל החוצה-אז יאלה כל רעיון ייתקבל בברכה .. טוב אני הולכת להיכנס לראש של אחת הדמויות..יותר טוב-אני הולכת להמציא דמות פיקטבית (
וואו,איזה השראה נפלה עליי פתאום ..
אווץ' היא כבדה *איזה הומור גבוה יש לי*)

SupeRonit

New member
בעעעעעעעע-התחלתי לכתוב ונפסקה לי

המוזה באמצע (זה כאילו מכבים לי את המתג
)
מי שרוצה מוזמן להמשיך או לחילופים לגנוז את זה לאלתר: מרתה-הסיפור האמיתי דיי.נמאס לי אני מתפטרת !! אני נמצאת באחוזת לוגן כבר לא מעט שנים-ואף אחד אפילו לא יודע את שם המשפחה שלי
אני לא עומדת בזה יותר ! אתמול הופ הקטנה קראה לי "אמא".ניסתי להסביר לקטנה שאני לא אמא שלה,והיא אמרה:"אבל את מאכילה אותי,משחקת איתי,משכיבה אותי לישון,מלבישה אותי,מקלחת אותי,מסר.." עצרתי אותה,לא יכולתי לשמוע את הפיצית יותר ..

NarihS

New member
רגע רגע!

לפני כל המשחקים האלה שהצעת.. מה עם המשחק B נמש מי זה B guess who? זהו? סיימנו עם זה? זה דווקא היה נחמד, אני בעד שנמשיך את זה.. בקשר למשחק ה.1 חחחחח אם עושים את זה, אז אני כותבת אחרונה! ככה יהיה לי שליטה מלאה על מה שיקרה לברוקי שלי!!
ובקשר למשחק ה-2, זה קצת בעיה.. כי אמא שלי תמיד אומרת לי שאני לא אוכל להיות תסריטאית של אופרת סבון חח כי אני אעשה את הדמויות מאושרות מידי וזה יהיה משעמם!
כי היא שמעה את התלונות שלי שברוק תמיד סובלת חחח אז אם אני אשתתף זה יהיה מאוד מאוד קצר! חח:)

SupeRonit

New member
לא נגמר.למה נגמר??נתתי את הסיסמא

לכל מי שמעונין-וכל מי שרק רוצה להיות דמות-יכול "להשתלט" על הניק (כינוי.לא ניק מרונה או ניק קרטר-שלא תקפוצנה כל הבנות
)

Traped In A Box

New member
לדעתי כדאי להתחיל אופרת סבון

חדשה לגמרי..... כל אחד כותב פרק . וגם לאט לאט מוסיפים דמויות אבל לא על היפים כי זה יתומצת די מהר....

Guy K

New member
אחלא רעיון

ואחלא ביצוע גם לפי המעט שיצא לי לרפרף על
"מיאמי"
... ומה עם היומן של מרתה? מה קרה, סטפני שלחה אותה לעשות כלים אז היא עזבה את הסיפור שלנו?

למעלה