I'm back!!!!!

מיכל just

New member
I'm back!!!!!

היי אנשים יקרים!! מה שלום כולם?? חזרתי אחרי שבועיים שכ"כ נהנתי בהם! אבל כמובן שלא שכחתי אותכם, ונכנסתי לכאן בהזדמנות הראשונה שהייתה לי!! לא הספקתי ממש לקרוא את כל ההודעות, אז לכל המצטרפים החדשים- ברוכים הבאים!!
ולא שמתי לב למי יש יומולדת, אבל מ-ז-ל ט-ו-ב!! |מזל"ט| בכל מקרה, רציתי להגיד שהתגעגעתי, והנה, עכשיו אני כאן. מתה עליכם!

מיכל just

New member
אהה, עוד דבר...

רציתי להגיד, שנכנסתי, ואמרתי לעצמי 'טוב, אני יראה כמה דברים פיספסתי' וישר הלכתי לארכיון, לחפש את ההודעה האחרונה שלי. חיפשתי, ופתאום אני קולטת שזה מוקדם מידי. אז פתחתי עמ 7 'בטח היו שבועיים חלשים, אז כל יומיים בערך עברו דף' אבל גם שם זה היה מוקדם מידי. בקיצור, מצאתי את ההודעה בדף 2.... לא שאני באה בתלונות או משהו. אבל, בשבועיים, לעבור רק דף אחד? היה קצת יבש, לא?.... נקודה למחשבה...

p i n g o

New member
אכן... ../images/Emo4.gif

בכל מקרה, הקצב של ההתקדמות של העניינים פה הוא תלוי בכולנו. אני מאמין שאם כל אחד יכתוב ויתרום קצת יותר לפורום, נוכל להתקדם יותר מהר ויהיה כאן פחות יבש!
וברוכה השבה, איפה היית ומה עשית!?!?

מיכל just

New member
הייתי בשבועיים הכי שווים בחיים שלי!

שבוע אחד הייתי בצפת, ביער עין זיתים, במחנה סיריים (של בני עקיבא) שזה בערך ה-דבר הכי סבבה בעולם! תחשבו שבוע ביער (עד כמה שזה מסריח) עם כל החברה'. ובשבוע השני הייתי באכסניית רבין בירושלים, בסמינריון של מדצ"ים. היה שווה בטירוף!! ממש נהנתי בשבועיים האלה, אבל כמובן שהתגעגעתי!
ד"א, אני שומעת בזמן האחרון את הדיסק של אונסנס- שווה! יש אותו למישהו??

Torn

New member
לי יש../images/Emo70.gif

My Immortal אחחחח איזה שיר
. מענין למה אין להם פורום בתפוז....

AndreaCorr ©

New member
גם לי יש ../images/Emo99.gif

(צרוב
) הם מעולים.. ומיי אימורטל זה שיר מדהים!

Torn

New member
אני יודע

לי ולשרה יש משהו משותף
, זה כולה השם של הדיסק הכי טוב בעולם
.

Torn

New member
את שמעת בכלל את הדיסק שלה???

או שאת אומרת את זה רק לפי הקליפים שהיא הוציאה???.

AndreaCorr ©

New member
שמעתי כמה שירים שלה.

(לא רק הקליפים) ולא אהבתי. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

Torn

New member
נכון אבל מומלץ לשמוע את האלבום

תורידי אותו או משהו... גם אני לא אהבתי אותה בהתחלה, הסינגלים שלה ממש לא משהו, בכלל אני מדלג עליהם שאני שומע את הדיסק.... אבל שאר השירים מדהימים חבל"ז!.

AndreaCorr ©

New member
בעיות בהבנת הנקרא, חומד?

אמרתי ששמעתי כמה שירים שלה, לא רק את הסינגלים. תודה על ההמלצה, אני אישית לא אוהבת אותה..

AndreaCorr ©

New member
מיכלי! ../images/Emo24.gif ברוכה השווה ../images/Emo140.gif

תודה על המזלט :) כן, הפורום די יבש בזמן האחרון
מקווה שנחזור לקדמותנו..

למעלה