I'm back!

Crazy_Bitch

New member
I'm back!

נו אז מה נשמע בארץ? אפשר לשתות דרך מסכות אב"כ? בקיצור, יש לי רשימונת חלקית של מחירים מהדיוטי פרי למי שרוצה. יש קונים? שיהיה לכם יום נעים!

wilkomen

איך היה בסקי? איפה היית? קדימה, תזרימי את הרשימה לפורום

Crazy_Bitch

New member
הרי לכם..

הייתי באנדורה, היה הכי כיף בעולם, מן הסתם. אפטרשוק- 21 קלואה- 17 שרידנס- 22 בייליז- 21 אמרולה- 18 בנדיקטין
- 25 יגרמייסטר- 23 אבסינת'- 20 אבסולוט כחול- 12 גלן פידיך 18 שנה- 55 ג'וני בלאק לייבל- 35 הנסי x.o- תשעים ותשע בלבד

MEIMIS

New member
אוף....

דוד שלי התקשר אליי מהדיוטי והיא אמרה לי שעולה 24 דולר... אולי היא התכוונה לליטר? גם דרמבויי 25 דולר...

screwdelulu

New member
בקשה קטנה

אם תוכלי לציין את נפח הבקבוקים... בעיקר מעניין אותי האבסולוט והיגרמייסטר. ועוד שאלה, את מכרמיאל במקרה?

Crazy_Bitch

New member
תשובה (גם לך סניפטר)

אבסולוט ויגרמייסטר, 750 מ"ל. אני כמעט בטוחה... מכרמיאל? לא.. וכי למה? הייתי באנדורה, עשיתי סנובורד. מה שתיתי? בירות - קורונה, סן מיגל, לף, בקס. (זה מה יש) אבסינת', טקילה מפה ועד להודעה חדשה (וחשבתי על אלון עם כל שוט), גלן פידיך 15 (ולא קל למצוא את זה שם), aue de-vie de poir, קלבדוס
, ועוד כל סוגי הליקרים האפשריים. מה שהכי טוב היה, שהוצאתי רק 3 יורו בכל השבוע על שתיה...

klaym

New member
הדיוטי פרי לא ממש זול...

ייגרמייסטר 70CL עולה שמה 23 דולר, נגיד 110 שקל. םה בארץ זה עולה 140 שקל, והליטר עולה 170 שקל.

אהההה..... 3 יורו? ../images/Emo6.gif

למי עשית עיניים שישלם עלייך שם?
ה aue de vie זה משעשע... אבל הכי חשוב -- איזה קלבדוס? (ואני מקווה שאם כבר חשבת עלי בכל שוט של טקילה שזהו היתה טקילה משובחת
)

Crazy_Bitch

New member
טוב תשמע...

כמות הבחורים שם, ואני לא מדבר על סתם בחורים אלא רק על אלה שנראים ממש טוב- היא בלתי ניתנת לתפיסה. אז חיוך פה וחיוך שם, ויש לך שתיה חינם. גם התידדתי עם כמה ברמנים- אז בכלל היה שמח. הטקילה רובה לא הייתה משהו, אבל לא נורא. מנה של דון חוליו שאהבתי, ופרט לזה טקילה זולה. ה- aue de vie היה חביב, הקלבדוס יותר- אבל אני לא זוכרת של איזו חברה. מישהו שילם על זה כסף טוב..

Crazy_Bitch

New member
אני נשמעת כמו ז*** משוגעת...

ובעצם... בכל מקרה, אף אחד שם לא ידע שאני מתחת לגיל 19. פרט לזה, היחס שם בין גברים לנשים כל כך היה לטובתי שזה מפחיד. גם מסתבר שהטעם שלהם נורא נורא שונה מהישראלים- עד כמה שהם יפים- כנראה שהטעם שלהם גרוע (בירה גרועה ובנות כמוני...)

סניפטר

New member
ו נו מה ספר ממה התרשמתה

איך היה היין המתובל של יקבי אפרת ? האם פגשת את ששון מיקבי ביניימינה ? איזה יין אהבתה ?

למעלה