I'm Back

batel500

New member
I'm Back

אז זהו באטל נחתה בישראל, כמה טוב שבאתי הביתה, כמה טוב לשמוע ממני שוב P: הטיסות היו כיפיות ביותר..הרבה יותר כיפיות ממה שציפיתי. האוכל במטוס מגעיל S: נוחכתי לדעת שאפשר למצוא ישראלים במקום זר בלי לחפש XD זה פשוט מדהים כמה שאנחנו בולטים בטיפשות שלנו, אני ובנדוד שלי הלכנו לנו בגשר מעל הדנובה, עצרנו שניה לצלם משהו ומיד זיהינו חבורה של ישראלים, כשהחכם בינהם הוציא משפט מהפה "פארק הירקון יותר יפה, זה בדוק!" אני ובנדוד שלי ברחנו משם מהר בשביל לא לצחוק לו בפרצוף. או שהלכתי בקניון ואז ראיתי זוג ישראלים הבעל אמר לאשתו במבטא תימני כבד "את יפה 80%" אנלא בטוחה שהם היו נשואים אבל לפחות ככה זה נראה. ובקשר להונגרים, לבנדוד שלי יש שכנה שהיא מהFBI בודקת מי נכנס לבניין מי יוצא היא כל בוקר עד איזה 8 בערב יושבת מחוץ לדלת שלה על כסא מראה לשכונה את התחתונים שבלי כוונה היו כל הזמן לבנות =\ הם קמצנים נורא..אין מזגנים באוטובוסים וכל הכלי תחבורה האפשרים (התחבורה בהונגריה אחת הטובות בעולם [עאלק]) והם מסריחים. וגם בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה הומלסים ברחובות..והם בכל מקום! זה פשוט מדהים. אני אעלה תמונות פעם אחרת אני ממש ממש עייפה.. לילה טוב לכולם, התגעגעתי!

shirli6

New member
כיף שנהנית!

nice to have you back

eshkolit32

New member
Welcome home../images/Emo82.gif

ברוכה הבאה! אני שמחה לשמוע שהיו לך הרבה חוויות. אנחנו מחכים לראות תמונות ברגע שתשלימי את שעות השינה הדרושות לך...לילה טוב ושינה מתוקה
נ.ב. אהבתי את "את יפה 80%" - מפרגן, מה שנקרא

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo118.gifהיי בתאלוש!

ברוכה השבה! הרגשתי בחיסרונך... אגב, היה נחמד להכיר מעט את אימך! אני גם כמו אשכו מחכה לתמונות! שיהיה יום מקסים!

eshkolit32

New member
אם תסתכלי למטה

תראי שהיה אירוח בפורום אלמנות אלמנים שבו השתתפנו והיה גם צ'אט עם פסיכותרפיסט שהשתתפו בו גיפט ויתומה לשתי אימהות, אני לא היתי שם בגלל שלא הצלחתי להתחבר לצ'אט אבל שמעתי שהיה דיון מענין וחשוב.

batel500

New member
על זה אני יודעת,

טלי או לחלופין הים הרגוע התקשרה לאמא שלי ושאלה אותה איפה אני. באמת רציתי להשתתף בשיחה הזו וחבל לי שהיא הייתה כשלא הייתי.

eshkolit32

New member
יהיו עוד מפגשים כאלה

עם אנשי מקצוע אצלם בפורום ואני מתכננת גם אצלנו להתחיל עם אירוחים כאלה. אני חושבת שביום ראשון יהיה עוד צ'אט כזה אצלם, אז תוכלי להצטרף.

בטאלוש הרעיון לצאט משותף היה שלך ../images/Emo140.gif

ובזכותך שמענו ופקחנו עניניים לעוד הבטים ... ובצאט הבא אתם תזמנו השבוע בגלל תקלה נאלצתי לבטל את הצאט ..
בואי לבקר ותבאי תמונות מתגעגעת טלי

בטאל למדי להעריך את הטוב שבאמך

סליחה ושוב סליחה .... יתכן שאת חשה שאימך לא חכמה .. אבל אמא מפנקת ותומכת כמו אימך נדיר למצוא ... ואת ואני יודעת כמה היא מוותרת למענך ... אז לא יזיק עם די פעם תתני לה מילה טובה .

batel500

New member
כן אני יודעת.

היא די מפנקת אותי לעומת זאת היא גם די לא חכמה. תודה טלי :)

yaeli20

New member
היי לך!

שעשעת אותי בהודעה שלך והזכרת לי טיולים מהילדות שלי
שמחה לראות אותך שוב איתנו ומחכה לראות תמונות!

batel500

New member
../images/Emo222.gifהנה תמונות לבקשתכם :)

זה איזשהו אגם, הוא חלק מפארק בבודפשט יש שם מלא ברווזים ואפילו טירה וכאלה.

eshkolit32

New member
איזה תמונות../images/Emo70.gifעושות חשק לבקר במקום......

נכנסת לתוך הטירה הזאת??

batel500

New member
../images/Emo222.gif

כיכר הגיבורים, הכיכר הכי גדולה בהונגריה, יש בה פסלים של כל האנשים שבנו את הונגריה

batel500

New member
../images/Emo222.gif

הבזיליקה. היא בעצם כנסיה אבל ברמה יותר גבוהה. כשהקומוניסטים שלטו בהונגריה הם הפכו את הבזיליקה למוסך של טנקים. היא הייתה כולה שחורה מבפנים ובחוץ עד ששיפצו אותה ב1800 ומשהו.

למעלה