I'm Back

talba3

New member
I'm Back ../images/Emo164.gif

שלום לכולם, הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן אני מקווה שכולם בסדר! לאלה שהיו בלטרון קודם כל, שמעתי שהיה מירוץ מעניין מאוד ורבים וטובים חזרו להתחרות שזה משמח אותי מאוד. אני מצטער שלא הייתי במירוץ כי הייתה לי מתכונת בתנ"ך שהייתי חייב ללמוד אליה אבל גם ככה לא יכלתי להתחרות כי למי שלא יודע ניפצעתי דווקא בתחילת העונה אבל נקווה שבמירוץ הבא אני כבר יתחרה, בקצב שזה נראה כנראה שאני יתחרה. בכל אופן אני לא מבין למה אף אחד לא מעלה את הפודיומים שמעתי שהיו מירוצים מאוד מעניינים ואפילו חגי, יניב וטל וקסלר הקטן חזרו להתחרות שהרבה זמן לא ראיתי. מקווה לפגוש אותכם במירוץ הבא להתראות לכולם :] טל בן-ארי

לטל

היי יש תמונות מהמרוץ באתר mykart.net אתר קארטינג חדש שטל אביאל וודים פתחו. ויש גם כמובן תמונות מהפודיום.

Tal Aviel

New member
../images/Emo45.gif

כמו שדן אמר, באתר MyKart.Net ישנן 106 תמונות מהמרוץ האחרון שהתקיים במיני-ישראל ! אתה מוזמן להיכנס ולראות.. כמובן שיש גם תמונות מהפודיום ונקווה בקרוב שמישהו גם יתנדב לכתוב סיקור על המרוץ שהיה.. טבלאות ניקוד ננסה לדאוג להשיג.

fhagay

New member
טל

הי טל החלמה מהירה. מקווה שהצלחת בבחינה ושתופיע למרוץ הבא. חגי

Tal Aviel

New member
תודה =]

במרוץ הבא במיני-ישראל אין סיבה שלא אשתתף וגם במרוצים הקרובים בפרוקארטינג... רק למרוץ הקרוב ביום רביעי (איש הברזל) שבפרוקארטינג עדיין לא אוכל להשתתף. טל

Tal Aviel

New member
אופס, בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון אלי

חחחחחח אני מרגיש לגמרי דפוק. חשבתי שהתכוונת אליי... כי לי קרו בידיוק אותם דברים וגם לי קוראים טל.

BaZbAzOn

New member
עם דיבורים לא הולכים למכולת

יאללה, שים כפפות ותתחיל להתחרות
סתם.. סתם... ברוך שובך, נשמח לראותך חוזר לפעילות. תרגיש טוב ותחזיק מעמד בינתיים.

למעלה