לא. כי אני מכירה את זה, הייתי אומרת את זה לאנשים.
L LikeMe New member 26/11/03 #59 ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif אז אולי תחייכי למען אחוות הרותמיות בישראל, בחו"ל ובגולה
L lgmtk New member 26/11/03 #5 חולה חולה.......................... וזה היה בצחוק! בטח שהתגעגענו אליך!!!!!!!!!!!!!! וגם לאייקונים.........אבל יותר אליך!!!!!!!!!
חולה חולה.......................... וזה היה בצחוק! בטח שהתגעגענו אליך!!!!!!!!!!!!!! וגם לאייקונים.........אבל יותר אליך!!!!!!!!!
L LikeMe New member 26/11/03 #7 אחח אחח למחוץ אותך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif איזהפורום מגובש אנחנו אני ואתה
אחח אחח למחוץ אותך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif איזהפורום מגובש אנחנו אני ואתה
L lgmtk New member 26/11/03 #8 אחחחחחחחחח כואב../images/Emo122.gif פורום מגובש? חחחחחחחחח כן אה?........
L LikeMe New member 26/11/03 #12 דה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif ו... אל תדאג זה לא כואב.......................... מידי
דה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif ו... אל תדאג זה לא כואב.......................... מידי
L LikeMe New member 26/11/03 #10 בשבילך ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif משעמם לי ../images/Emo122.gif חחחחחחחח
L LikeMe New member 26/11/03 #13 יצא לי מעוות ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif
K KaUrO DoNo New member 26/11/03 #15 רותם! חזרת! געגעתיייייי...היית חסרה פה!! וכמובן גם כל האייקונים..אבל את יותר =) נו איך היה הטיול? ולאיפה הוא היה ביכלל?
רותם! חזרת! געגעתיייייי...היית חסרה פה!! וכמובן גם כל האייקונים..אבל את יותר =) נו איך היה הטיול? ולאיפה הוא היה ביכלל?
L LikeMe New member 26/11/03 #16 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif תודה מתווווקה גמאני התגעגעתי המון נאמממ.. הטיול היה ממש ממש כיףףףףףףףףף והוא היה לדרום לנגב לחום המדברי להליכות הארוכות והמייגעות אהההההה... אבל היה פנאאאאאאאאן מואה
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif תודה מתווווקה גמאני התגעגעתי המון נאמממ.. הטיול היה ממש ממש כיףףףףףףףףף והוא היה לדרום לנגב לחום המדברי להליכות הארוכות והמייגעות אהההההה... אבל היה פנאאאאאאאאן מואה
V vodkafinlandiarules New member 26/11/03 #19 ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif רותםםםםםםםםםםם! שמחים שחזרת!
H Hurakano New member 26/11/03 #20 מה יש לכם אנשים ? ../images/Emo4.gif איזו חוסר רגישות "לאייקונים !!!! לאייקונים !!!!" מה אייקונים ? בן אדם בשר ודם חזר לפורום !!! ברוך שובך רותם הרגשנו את חסרונך !!!! התגעגענו אלייך המון !! וגם לאייקונים
מה יש לכם אנשים ? ../images/Emo4.gif איזו חוסר רגישות "לאייקונים !!!! לאייקונים !!!!" מה אייקונים ? בן אדם בשר ודם חזר לפורום !!! ברוך שובך רותם הרגשנו את חסרונך !!!! התגעגענו אלייך המון !! וגם לאייקונים
L LikeMe New member 26/11/03 #29 חחחחחחחחחחח../images/Emo60.gif../images/Emo3.gif כמה מתוק מצידך אני אתנקם חחחחחחחח... תודה בובע..
L LikeMe New member 26/11/03 #42 בינתיים.... ../images/Emo123.gif../images/Emo60.gif חוצמזה "בובע" זה אוניברסלי לכללללללללל המינים כל ה220 אלף
בינתיים.... ../images/Emo123.gif../images/Emo60.gif חוצמזה "בובע" זה אוניברסלי לכללללללללל המינים כל ה220 אלף