I'M BACK!!!! And better than ever!!

Nushi G

New member
I'M BACK!!!! And better than ever!!

שלום מתוקים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לאחר העדרות ממושכת בגלל הטיול שנתי שלי לאילת (שהיה פיצוץ סוף הדרך!!!!)- אני שוב פה!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן שקראתי עכשיו את כל ההודעות שלכם מהארבעה ימים האחרונים, ופשוט נהניתי!!!! והנה בקצרה התגובות שלי: דני בובה שלי!!!! מזל"ט ענק!!!!! בקרוב (5 חודשים) אצלי!!!חחחחח למהנהלת החדשה שלנו- ברוכה הבאה!!!! אני מבטיחה לך שאם עד עכשיו ג'אג לא היה לך בורידים- מעכשיו זה בטוח יהיה!!!! לגבי המפגש של הפורום- גם אני בעד מקום ציבורי, אבל צריך לבדוק טוב את התאריכים כי אני עובדת... and last, but never lest: WHAT IF!!!!!!!!! אני חושבת שאמרו הכל, אבל אני אוסיף: אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כל מה שאני יכולה להגיד בלי להפוך ות ההודעה הזו לספויילר...חחחחחח התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
נעמה!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

וואיייי התגעגעתי! פרטי- איך היה?!

Nushi G

New member
היה פשוט בסט!! טוב, זה התחיל ככה:

היינו ברבע וחצי בבוקר ביום ראשון בביצפר, וכמובן שיצאנו בשעה וחצי איחור... אבל חפיף... נסענו, נסענו, ו..נכון!! נסענו עוד קצת, עד למסלול הראשון שלנו שפשוט היה קשה בטירוף של החיים... שש וחצי פאקינג שעות!!! שעל ההתחלה הייתה עלייה זוועתית שבקושי הצלחנו לעלות... זה היה היום הכי פחות נחמד... בכל אופן, ערב בביצפר שדה אילת שהיה חביב... יום שני היה היום הכי נחמד מבחינת המסלול. היינו בקניון שחורת והיה פשוט סבבה לחלוטין. היה ערב חופשי שהיה משהו בסט באילת.. טיילת, מרכז העיר, פאבים וכאלה. בכל אופן, היה מ-ע-ו-ל-ה!! ביום השלישי לא עשיתי את המסלול כי יש לי בעיות בפרקים של הגוף והרגליים שלי פשוט היה מתות לחלוטין, אז אני וחברה שלי נשארנו בביצפר שדה, נשכבנו לנו בחוץ בשמש עם מוסיקה ושתייה ותפסנו סתלבט חבל על הזמן... כהשאר חזרו, הלכנו לים והיינו שם איזה 4 שעות ושנירקלנו (רק אלה שהעזו להיכנס למים-שהיו קפואים רצח דרך אגב...). היה מגניב סוף הדרך... אני וידיד שלי (הומו חמוד לחלוטין-ונראה פשוט מעולה. כזה הפסד למין הנשי...) היינו במים גם כשלא שנירקלנו. עזבו את העניין שכולם חשבו שאנחנו פסיכים לחלוטין... תפסנו שמש ובערב היה על האש ומסיבה עצבנית בחוף הויליג'... היה בסט. בכל אופן, אני וחברים שלי תפסנו מונית לעיר (אז מה אם היה אסור?) ואח"כ חזרנו לביצפר שדה... ביום הרביעי היה מסלול ממש קצר ולעניין של עין ובקעת נטפים ואז נעסענו ונסענו ו..שוב נכון!!! נסענו הביתה... כל הטיול הזה היה פשוט שוק אחד גדול... בגלל שיצאנו עם הורים ולא עם המורים (בגלל שהם שובתים) הכמויות ניקוטין ואלכוהול שרצו שם היה מטורפות לחלוטין... אנשים היה שפוכים לגמרי... אבל!!!! היה פשוט טיול סבבה לגמרי, כיף לא נורמלי!!!!!

Dark Storm

New member
את חושבת שזה קשה...

אצלנו בטיול החליטו לפצל אותנו באיזה שלב של הטיפוס על ההר ל 2 קבוצות: אלה שרוצים לטפס (אני מתכוון לטפס - עם חבלים והכל) לפסגה ואלה שיקחו את הירידה חזרה למטה... אני כמובן ברחתי בדרך הקשה ועוד הייתי גם מאבטח עם הנשק המגעיל הזה ותיק ציוד אז סחבתי הכל למעלה ואם זה לא מספיק נגררתי מאחור לעזור למישהי עם פחד גבהים שמאיזושהי סיבה החליטה לא לחזור חזרה ולטפס עד הסוף! בכל מקרה, אני שמח שנהנת בטיול - טוב שחזרת :)

shipper heart

New member
ווואיייי חחח נשמע פשוט סבבה לא

נורמלית חחח.... באמת יצאתם עם הורים?! מישו הסכים לנדב את ההורים שלו?! וואוו....חחח אנשים גיבורים חח... חח בכולופן אני שמחה שנהינת ויאיי חזרת!! חח

למעלה