im baccccccccccccck!! שלגי אהובתי אני מתה עלייך!!
T tinki stinki New member 6/5/04 #4 ../images/Emo123.gifענווה דרלינג להזכירך את גם באחריי!! חוצפה שכזאת בוגדת אבל אל דאגה את תהיי ג'ובניקית כמו האלו של המעוז
../images/Emo123.gifענווה דרלינג להזכירך את גם באחריי!! חוצפה שכזאת בוגדת אבל אל דאגה את תהיי ג'ובניקית כמו האלו של המעוז
S SavageGirl1 New member 6/5/04 #5 חחחחח זהו שלא?../images/Emo3.gif מי שבאחרי לא הולך להיות ג'ובניק כולם אצלנו במחזור כמעט התקבלו לשייטת ולצנחנים
חחחחח זהו שלא?../images/Emo3.gif מי שבאחרי לא הולך להיות ג'ובניק כולם אצלנו במחזור כמעט התקבלו לשייטת ולצנחנים
M MS6 New member 6/5/04 #6 מה?!?!?!? כולם קרביים אצלנו!! (כולל אני ואלברט כי אנחנו עובדים קשה.. רק לבקו לא קרבי וזה גם בגלל בעיות רפואיות!)
מה?!?!?!? כולם קרביים אצלנו!! (כולל אני ואלברט כי אנחנו עובדים קשה.. רק לבקו לא קרבי וזה גם בגלל בעיות רפואיות!)
T tinki stinki New member 6/5/04 #12 אני ואמיר פתחנו עסק לעסקי לוגיסטיקה אנחנו זקוקים לתרומות אל תדאגו הם יחזרו אליכם.... תרומות של 100 שקל ומעלה יתקבלו בברכה...... shilgi will u marry me??
אני ואמיר פתחנו עסק לעסקי לוגיסטיקה אנחנו זקוקים לתרומות אל תדאגו הם יחזרו אליכם.... תרומות של 100 שקל ומעלה יתקבלו בברכה...... shilgi will u marry me??
T tinki stinki New member 6/5/04 #13 רותוש אהובתי... דרך אגב אני אוהבת לאכול ... הכי טעים שיש (דוווקא)
T tinki stinki New member 6/5/04 #18 זה רק אני או ש... או שגם לכם יש חשק לשולה בפיתה.... זה יהיה פשוט מוווווווווווווושלם חחחח S&S עסק לעסקי לוגיסטיקה
זה רק אני או ש... או שגם לכם יש חשק לשולה בפיתה.... זה יהיה פשוט מוווווווווווווושלם חחחח S&S עסק לעסקי לוגיסטיקה
T tinki stinki New member 6/5/04 #20 חחחחחח מנייאקית!! אל תדאגי ענוות!!! אני ישים אותך בפיתה... אה אופס בעצם נמלים זה לא כשר...