I'm Baaaaaaaaaaaack

mayarel

New member
נשמע שהיה מדהים

איזו אנרגיה מטורפת
תשמעי פשוט כללללללל הכבוד לך!!!!!! חיים רק פעם אחת את מדהימה!!!

nini18

New member
כן הרבה אומרים שהקול שנשמע בסרטונים לא

מתקרב לקול האמיתי שנשמע לייב כמה פעמים כבר קראתי את זה ממעריצות שהיו בהופעות כיף עכשיו לשמוע את זה גםממך
ומסכימה עם כל מה שמאיה כתבה לך באמת כל הכבוד

mokasosex

New member
ואאאאואואואואואואווווווווווו

את הבחורה עם הככייייייייייייי הרבההההה מזל בישראאאאאאאאל !!!! איייייייייך האנרגיות שהיו שםםםםם !?! זה היה מטורף או מעבר לזההה?! והמעריצים בהמות? :| יאאאאאיואיואיואיואיויאו זה יותר מחלוםםםםם שמחה שנהנת

AngelKrash

New member
תודה-כן, היה לי המון מזל

אני כ"כ שמחה שעשיתי את זה. האנרגיות היו מטורפות בשתי הפעמים אבל אמרו לי שבפעם השניה גם אלו שישבו מאחורה התחרפנו לחלוטין.גם אדם אמר שהוא אהב את הפעם השניה יותר..אולי אלו הבועות..LOL המעריצים דווקא היו ממש מנומסים וחמודים, אף אחד לא דחף. בפיבר היו שני בנים חמודים שאדם פלירטט איתם קצת, הם היו ממש לפניי בהופעה השניה.

AngelKrash

New member
וזה מה שקניתי

לתת למעריצה של אדם שבמקרה היא גם שופוהוליקית דוכן של סחורה של אדם זה לא רעיון טוב....

nini18

New member
החולצות מדהימותתתתתתתתתתת את לא יודעת

כמה אני מקנאה עכשיו חחחחחחחחחחחחחחח פשוט לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לך ואיזה כיך לשמוע שנהנית ושאת אחת מפה משלנווווווו חחחחחחחחחחח

AngelKrash

New member
הייתי גאה להיות הIsraeli Glambassadoress

אין מילים. הוא פשוט מדהים. אני שמחה שהקהל היה כזה מטורף. בWWFM כולם הניפו ידיים וראו ים של צמידים כחולים שזוהרים בחושך..והבועות..זה היה מושלם!

nini18

New member
כן לא ידעתי מה הכוונה בצמידים הכחולים עד

עכשיו .. זה מסמל את האהבה של כולם אליו כי בטור של איידול הצבע שלו היה כחול .. אני לא יודעת אם אתיודעת אבל כשיוצאים לאיידול טור כל מתמודד בוחר צבע שהמעריצים שלו ילבשו כדי שיוכלו לזהותאותם זה משהו נחמד ושל אדם היה כחול.

AngelKrash

New member
לא ידעתי../images/Emo2.gif אני אינסטינקטיבית בחרתי כחול

אז זו הסיבה שכולם היו עם צמידים כחולים..ואני חשבתי שזה צירוף מקרים מטורף.. הייתי צריכה לדעת שעם אדם אין צירופי מקרים. יצאתי

nini18

New member
להפך זה רק אומר שיש לך אליו קשר

עמוק התת מודע שלך גרם לך לקנות את הצבע שלו בלי לדעת את הסיפור חחחח

AngelKrash

New member
כן, היו שם דברים שווים

היה סיפור מצחיק עם החולצה שבה הוא מפריח נשיקה-ביקשתי אותה מהמוכרת ואז היא שאלה אם אני רוצה את kissy face ומרוב צחוק לא יכולתי לענות לה... ככה מגדירים את החולצה של אדם?!

nogigoosh

New member
וואיי איזה כיף לך שהיית כל כך קרובה D:

כמה עלו לך הכרטיסים?! חח אני יושבת יותר רחוק :p איפה קנית את החולצות? בהופעה? כמה עלו? שמחה שנהנית

AngelKrash

New member
כל חולצה עלתה 35 דולר. היו גם יותר זולות

מכרו את החולצות לפני ואחרי ההופעה במקום. אני כ"כ שמחה עבורך שאת תראי אותו-את כ"כ הולכת להינות! אדם לייב זה פשוט EPIC וכן, זה אפשרי לאהוב אותו יותר ממה שאנחנו אוהבות אותו עכשיו...

gwini1

New member
וואי!!!! אכלת לי את הלב! בכפית!

גם ניו יורק... גם אדם... אין על החיים שלך!

למעלה