.I'm aware what the rules are

רעוּת

New member
.I'm aware what the rules are

טוב, אז נועה שוב נטשה אותי
והיא גם מנהלת מזניחה, אז תסקלו אותה. או תזרקו עליה נעליים. או משהו
ואני יודעת שרובכם חושבים שהשיר הזה קיטשי ושהוא גרוע, ואני לא לגמרי לא מסכימה עם זה (כי נו, באמת, מה לבכות 1000 אוקיינוסים? יאללה יאללה, צאי מזה
) אבל אני מקווה שבכל זאת זה יצא חותך ושתשנאו אותי בסוף
מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד|
) ? בוכים בקלות? מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? להפליג או לטוס? איבדתם פעם מישהו? מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? עברתם פעם על החוק
? אחרי מה אתם רודפים? כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? אתם טיפוסים נוסטלגים? מתגעגעים הרבה? מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם? יודעים לשחרר, כשצריך?

רעות ../images/Emo46.gif אני צריכה ללכת ../images/Emo46.gif

מתי בכיתם בפעם האחרונה? אתמול בוכים בקלות? האמת ש, למרות מה שהייתם חושבים, לא. פעם אפילו הייתי דדאינסייד! מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? לדעת הכל
[נר כי זה מה שקורה אחרי שיודעים הכל
] להפליג או לטוס? להפליג יותר מאגניב
איבדתם פעם מישהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? לבכות אלף אוקיינוסים? למרות שאולי עדיף ככה. עברתם פעם על החוק ? עברתי באדום
ברגל. אחרי מה אתם רודפים? הדברים הלא נכונים. ואנשים. וזה לא סותר. כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? אלף אוקיינוסיםםםםםםם
אתם טיפוסים נוסטלגים? בלע
מתגעגעים הרבה? בלע. מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? כל מה שכתבתי עד עכשיו
מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם? חחח לא כמו שמעצמי
יודעים לשחרר, כשצריך? and oh darkness I feel like letting go! לשחרר ככה? מלכה בזה

רעוּת

New member
רק לירון אוהבת אותי ../images/Emo7.gifשאבוא לאיים עליכם?!../images/Emo46.gif

מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד| ) ? אתמול בוכים בקלות? חחחח אם זה היה לפני שבועיים ככה הייתי אומרת שאני לא בוכה אף פעם, אבל הם הרסו לי ת'חיים
מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה?But as human beings, sometimes its better to stay in the dark ...Because in the dark there maybe fear .but there’s also hope.... (האנטומיה
) להפליג או לטוס? לטבוע או לשוט, לחיות או למות. איבדתם פעם מישהו? חרדת הנטישה שלי כן קצת מבוססת על המציאות, מה נראה לכם
מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? הכל. אבל זה במילא כבר לא רלוונטי. עברתם פעם על החוק ? בטח עבירות תנועה
אחרי מה אתם רודפים? לא יודעת. לא נראה לי שיש לי כוח לרדוף אחרי משהו עכשיו. כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? אמג העכבר שלי שוב זז לבד עכשיו. סבתא צאי משם כבר, אני מבטיחה שאני לא אבריז גם מהאזכרה שלך
אתם טיפוסים נוסטלגים? לא כלכך. אבל הכל מזכיר לי. מתגעגעים הרבה? אהא מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? פחד. אשמה. וואטאבר מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם? כבר לא יודעים לשחרר, כשצריך? לא

shiray

New member
יאללה יאללה

מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד| ) ? 8-9 ימים בוכים בקלות? כשאני לבד אז ממש ממש בקלות. מול אנשים פחות. פולניה וזה מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? מזה השחור לבן הזה?! אני באמצע. באור זריחה, רק לא כששוכחים לקחת אותי ואני מחכה בקור ורואה את הזריחה לבד.. להפליג או לטוס? לטוס. יותר מהר, פחות בחילה, וגם אם קורה משהו- לפחות זה מהיר ולא שעתיים ספינה טובעת איבדתם פעם מישהו? כן, אבל בדרך הטבע וזה... מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? מצד אחד המון, מצד שני ואז מה?! עברתם פעם על החוק ? פאשלה קלה בהבנת הנקרא בשלטי חניה של ת"א נחשב? אחרי מה אתם רודפים? לא רודפת. אנמית. קילומטר אחד ואני מתעלפת. כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? עד שאני אראה שחור והלב יפעם בחוזקה? אתם טיפוסים נוסטלגים? רק כשממש משעמם לי. מתגעגעים הרבה? לא ממש. די סתגלנית. מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? רגשות אשם בעיקר, גם אם אני יודעת שרציונלית אני בסדר גמור. מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם?מאוד משתדלת שלא, אבל זה כבר תלוי בהם. יודעים לשחרר, כשצריך? יודעת להרפות ולסגת. אם לשחרר לגמרי גם במחשבה, זה כבר פחות.

noosh

New member
they build buldings so tall these days

כמעט שכחתי לענות על זה
מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד| ) ?לפני כמה דקות, בגלל האנטומיה
בוכים בקלות? כן
סתם, אבל האמת שזה תלוי בתקופה, וגם ליד מי אני. מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? לדעת הכל. להשאר בחשכה משאיר יותר מדי מקום לדמיון. להפליג או לטוס? לטוס, אני לא אוהבת מים. ואני רוצה לטוס
. איבדתם פעם מישהו? כן מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? זה לא באמת משנה מה היינו מוכנים לתת, בסופו של דבר. אבל הרבה. עברתם פעם על החוק ? אני משערת שעל החוק היבש, כן
אחרי מה אתם רודפים? אומץ, השלמה, שעות שינה
. סתם, האמת שלא יודעת, אין לי כלכך כוח לרדוף. כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? כמה שאני אצטרך (מבחינת דרך וזמן). אתם טיפוסים נוסטלגים? מאוד מתגעגעים הרבה?
מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? הממ. אינ לא יודעת אם אני בכלל מנסה, האמת. אין לי מושג לאן אני הולכת כרגע
. אבל סביר להניח שאם משהו מונע ממני, זו בעיקר אני, או הפחד שלי לפקוח עיניים לפעמים, או חוסר הרצון או לא יודעת מה. מלא דברים כאלה, אבל בסופו של דבר זו אני. מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם? לא. יודעים לשחרר, כשצריך? לשחרר מה? רגש? את זה אני יודעת לעשות. את כל השאר לא
. סורי, רעות, אןי לי כוח לחפור יותר מזה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

behappy

New member
../images/Emo42.gif

מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד| ) ? שלשום אני חושבת בוכים בקלות? לא תמיד מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? לפעמים להשאר בחושך זה טוב להפליג או לטוס? להפליג. ואז לטוס. ואז להפליג. איבדתם פעם מישהו? כן מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? ממ.. תלוי מי. אבל לא הרבה:| עברתם פעם על החוק ? כן אחרי מה אתם רודפים? tornados? כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה? זה נמצא, לא צריך ללכת בשביל זה=] אתם טיפוסים נוסטלגים? לפעמים מאוד, לפעמים לא מתגעגעים הרבה? לא מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה? תכנון זמן לקוי וכאלה מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם? מקווה מאוד שלא יודעים לשחרר, כשצריך? כן טוקרבוב אנשים!

ככה זה כשמשפצים את הדירה....ואין לך הרבה יותר

מדי דברים מה לעשות.... עוברים הודעה הודעה בפורום טורי ועונים עליהן....
מתי בכיתם בפעם האחרונה (|סיאירלפיד| ) ? מתישהו שבוע שעבר... בוכים בקלות? תלוי באיזה תקופה בחיים. לאחרונה לא. וכמעט אף פעם ליד אנשים שלא קרובים אלי.... מעדיפים לדעת הכל, או להישאר בחשיכה? לדעת הכל. ידע הוא כוח ! להפליג או לטוס? לטוס. איבדתם פעם מישהו? כן.... מה הייתם מוכנים לתת בשביל להחזיר אותו/ה אליכם? היום - לא הרבה.... עברתם פעם על החוק ? בעיקר עברות תנועה ומשובות נעורים - לא משהו רציני. אחרי מה אתם רודפים?הרבה דברים. כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת בשביל להשיג את זה?תלוי מה. אתם טיפוסים נוסטלגים?מאוד. מתגעגעים הרבה?כן. מרגישים שמשהו מונע מבעדכם להתקדם? מה?החיים. מרגישים שאתם מונעים ממישהו אחר להתקדם?אולי קצת...אבל לא בכוונה. יודעים לשחרר, כשצריך?לא ממש... סורי, אין לי כוח לחפירות.... אני דווקא די אוהבת את השיר, אגב. יום טוב, ליבי

למעלה