I'll Stand By You

sapir aloud555

New member
I'll Stand By You

יוצא היום! בהצלחה להן!
השבוע יש להן סיכוי גדול למקום 1..המתחרה היחיד שנראה לי יכול לעקוף אותן זו גוון..יש סיכוי גם שמקפליי ואבריל יכנסו לטופ 3.. אני מקווה שהן יצליחו כמו שצריך עם ISBY
המכירות מתחילות ב9..Good Luck! ו..עוד 13 ימים ליציאת האלבום WWTNS!
*Yayyyyyyy* I'm so excited..[and I just can't hide it :]] --- *עכשיו באמת עפתי לישון..|-)*

YYYAAAAYYYYYYYYYYY

GOOD LUCK GIRLZ BABY IF U NAKED, IM SO EXCITED, WOOOOOOOOOOWWWWWWWW HOW I LIKE IT AND I JUST CANT HIDE ITTTTTTTTTTTTTTTT...........

Eden McFadden

New member
איזה באסה...

רק עכשיו גיליתי שהאלבום של הגירלז והאלבום של בריאן יוצא באותו יום! וגם אוסף להיטים של הביטלס.... זה לא פייר!

Eden McFadden

New member
באחד השירשורים למטה

כתבתי את רשימת האלבומים שיוצאים באותו יום.

sapir aloud555

New member
לא נורא

אני בטוחה שאלאוד ישיגו מקומות בין 3-8 ככה..לא נראה לי שיש אפילו סיכוי ל3..אז מה אני מחרטשת..אבל אני מקווה שהן יצליחו, במיוחד אחרי שהדליפו את כל האלבום לרשת..ובמיוחד שהן כבר 3 סינגלים ואח"כ אלבום..זה נראה ככישלון בטוח. וזה מעצבן אותי..:S מקווה למיקום טוב.. הביטלס כנראה יצליחו ויתברגו בטופ 20.. ובריאן..אני לא יודעת מה יילך איתו, אבל יש לו סיכוי טוב להצלחה :] בהצלחה לכולם.

Eden McFadden

New member
אני מקווה שאלאוד יצליחו

להגיע לפחות לטופ פייב, אבל כנראה זה יהיה קשה, אם את אומרת שהדליפו את האלבום לרשת... ובקשר לבריאן, יש לו סיכוי מאוד טוב להגיע לשלושת הגדולים. רק ביטלס מפחידים אותי, כי בטח המון ירוצו לקנות את האוסף החדש שלהם... אז *מחזיקה אצבעות* לאלאודיות ולבריאנו'ש!

sapir aloud555

New member
כן גם אני מקווה,

אני עדיין לא חושבת שהביטלס מהווים כ"כ איום על הטופ 3..אבל יש מצב..בהחלט יש.. כן, כנראה יהיה מאוד קשה אחרי שהדליפו את האלבום לרשת...אבל לא את כולו..רק 4 רצועות..או 5..משהו בערך ככה. אז זה אומר, 3 סינגלים+5 רצועות- 8 רצועות= חצי אלבום. כל מי שיוריד מהרשת שירים יוריד חצי אלבום סה"כ, עדיין זה רע מאוד למכירות, אבל זה מפחית את הנזק.. אני אמרתי לעצמי שלא אוריד שירים מהאלבום החדש וב29 לחודש אלך להזמין אותו, אבל לא יכולתי והורדתי 2 רצועות..wake me up שמאוד התרשמתי מהשמועות שהיו עליו וידעתי שאם אשמע אותו אני אוהב אותו משמיעה ראשונה..ופשוט הייתי חייבת להוריד. וhere we go ששמעתי בהופעה שהיתה בmtv hits ופשוט הייתי חייבת להוריד כי אהבתי אותו מאוד.. :] ולבריאן יש סיכוי גדול לטופ 5, אפילו טופ 3..אבל המיכרות של הסינגל של R2M לא היו כ"כ מזהירות כפי שחשבו, אפיילו שהוא היה מקום 1, אז אולי הוא לא יצליח כ"כ..אבל עדיין, יש לו סיכוי טוב מאוד.. גם אני מחזיקה אצבעות

למעלה