If You Go Away

If You Go Away ../images/Emo128.gif

כשהתחיל להיות קשה יותר ויותר לקום בבוקר, הבנתי שאני בצניחה חופשית לעבר קרקע המציאות, וזאת לא תהיה נחיתה רכה.. wake up call! פה זה לא דוט קום לנד. זה שקוף כמו אבסולוט וודקה. אני לא ממש רואה את זה, אבל אני מרגישה את זה סביבי, מרחף מעליי, בתוכי. I think last night you were driving circles around me You were in my dreams You were drving circles around me דווקא עכשיו לפגוש אותך. להתאהב בך. ככה. כמעט לא פייר, אם הייתי חושבת שיש מין דבר כזה פייר. אבל דווקא בגלל שזה כל כך קשה, ונעשה כואב יותר מרגע לרגע, רק מחזק את ההרגשה שאני חייבת ללכת. אתה יודע .. In so many ways. אני מרגישה שאם לא אלך עכשיו אפול לתוך המערבולת. גם ככה אני מהלכת על חוט דק כבר זמן רב מידי. וזה כבר לא מחזיק מעמד. כולם יצטרכו לקחת נשימה עמוקה ולחכות שאחזור. אם אחזור. אני לא מבטיחה הבטחות שאני לא יודעת אם אני יכולה לקיים. אני יודעת שאתה אוהב אותי, אבל ככה אני לא יכולה לחיות. אמרתי לו להתראות אתמול בלילה, סיפרתי לו שאני נוסעת, הוא הרי יודע ולא בדיוק הופתע. להיפך, כי הוא חושב שאולי זה דווקא יהיה רעיון טוב אם אסע הרחק ממנו, אבל בעיקר ממך. הוא הרי כל מה שבחורה יכולה לבקש ועוד קצת. וזה היה הדבר הכי קשה שאפשר. אבל אני לא יכולה לאהוב אותו בחזרה, ופתאום אתה. לאהוב אותך כל כך כל כך שזה כואב בקצות האצבעות, להרגיש אותך מרתיח לי את הדם, לנשק אותך ולמות. נגמר לי הכוח, ואני צריכה אוויר, וגם עוד כמה דברים קטנים. ושוב אני מוצאת את עצמי אורזת את חיי לתוך תיק קטן, No problem עשיתי את זה מיליון פעם, אבל מזמן לא רציתי מישהו שיהיה איתי ככה. לישון איתך בלילה, לתת לך אפילו לחבק אותי. להעביר לשון לחה על הקעקוע שלך, לקום איתך בבוקר. לרגעים קטנים השתעשעתי אפילו במחשבה לגור איתך. אולי בלונדון? אנחנו כל כך מתאימים ללונדון. זיונים בטעם ויסקי, פאבים אפלוליים, מסיבות על באמת. אני אוהבת אותך. שולחת לך את אחד השירים הכי יפים שאני מכירה, בתרגום לאנגלית, רק בשבילך. If You Go Away If you go away On this summer´s day Then you might as well take the sun away All the birds that flew in the summer sky When our love was new And our hearts were high And the day was young And the nights were long The trees stood still for the night birds song If you go away If you go away If you go away And if you stay I´ll make you a day Like no day has been Or will be again I´ll sail on the sun I´ll ride on the rain I´ll talk to the trees And I´ll worship the wind But if you go I´ll understand Leave me just enough love To fill up my hand If you go away If you go away If you go away If you go away As I know you will You must tell the world to stop turning , turning Til you return again If you ever do For what good is love Without loving you Let me tell you now As you turn to go I´ll be dying slowly Til your next hello If you go away If you go away If you go away But if you stay, I´ll make you a night Like no night has been Or will be again I´ll sail on you smile I´ll ride on your touch Oh, I´ll talk to your eyes How I love them so much But if you go I won´t cry For the good is gone In the word "goodbye" If you go away Please don´t go away Please don´t go away Please don´t leave me I won´t cry anymore I won´t talk anymore I´ll hide in your room And I´ll watch you As you dance and you smile And I´ll listen a while As you sing and you laugh Please let me become The shadow of your shadow The shadow of your hand The shadow of your glass On this shadow of a man Please don´t leave me Please stay Please don´t go away And if you stay I´ll make you a day Like no day has been Or will be again I´ll sail on the sun I´ll ride on the rain I´ll talk to the trees And I´ll worship the wind But if you go I´ll understand Leave me just enough love To fill up my hand If you go away Please don´t go away Please don´t go away שהוא כמובן השיר המדהים Ne Me Quitte Pas - Jacques Brel

זה מדהים !!!

כמה כשרון ... מי בכלל מסוגל להתמודד איתך ? את הסרט הסיפור של וויל הנטינג ראית ? את בקלות יכולה להיות גיבור הסרט ממין נקבה ! חבל שאחת כמוך תלך לאיבוד ...

לדעתי

עם קצת הכוונה לכיוון הנכון יש בך את הפוטנציאל להגיע רחוק מאוד. מנקודת המבט שלי תלכי לאיבוד אם תרשי לעצמך להיות סתם עוד אחת.

הממ..../images/Emo128.gif

אם יש דבר שאני שונאת לשמוע זה את המשפט האלמותי: יש לך פוטנציאל להגיע רחוק.. רחוק זה דבר יחסי, אתה יודע (מצטערת אני מתחום הפיסיקה..) ועדיין לא הסברת למה אתה מתכוון בללכת לאיבוד. פרט ונמק

OK - זה הגיע לי

מה שנכון נכון - "פוטנציאל להגיע רחוק" זה משפט שחוק ... 1. להגיע רחוק זה להגשים כל מה שתרצי להגשים. 2. ללכת לאיבוד זה לברוח מהמציאות ולהיכנע לקשיים. לא כל אחד יכול לממש בחייו את הסעיף הראשון, לדעתי את כן. הייתי מספיק ברור הפעם ?

אהה

1. You Were Crystal Clear The First Time 2. ואני גם מסכימה איתך בעניין היכולות שלי. האמן לי שאני מודעת ליתרונותי, ותרשה לי להוסיף שעוד לא ראית כלום
מה שמביא אותי ל-3. מאיפה אתה יודע?

נחמד ../images/Emo13.gif

אני מצטער שלא עניתי לך מוקדם יותר על ההודעה הקודמת, בדיוק יצאתי מהעבודה ולא ראיתי אותה עד עכשיו. לגבי הסעיפים שבדיון הקודם אז ככה: 2. אני מאמין לך 3. אני לא משחק משחקים, התכוונתי שאני מכיר אותך רק על סמך מה שאת כותבת פה וזאת ההתרשמות שלי, לא יותר , לא פחות. ושתהיה שבת נפלאה, אני את שלי מעביר בעבודה אז בבקשה אל תספרו לי כמה יפה בחוץ.

אופקקקק

New member
לא יודעת מה איתכם..

אבל אני דווקא מאוד נהנתי להשתזף בבוקר-צהריים בים..

לללללללאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תעשו לי את זה !!!! זה אכזרי מידי !!!! ים ? שמש ? כיף ? שיזוף ? בנות ? מטקות ? דדדדדייייייי !!!! עוד שניה אני בוכה פה

אופקקקק

New member
אל תבכה..../images/Emo25.gifעוד יהיו הרבה ימי

קיץ אני מבטיחה נו..אל תתעצב רוצה לבוא איתי שבוע הבא? אבל אני מזהירה אותך אני גרועה במטקות

אלדד26

New member
אתה רואה, טמבל?

בסוף עוד ייצא לך משהו מזה...
בתנאי שאתה לא עובד גם בשבוע הבא, כמובן

למעלה