if , in the help of god,

Ruth Ann

New member
if , in the help of god,

i will go to a Tori show and get a chance to talk to her (wow...) i will tell her all about the forume! if i don't black out....

gelrad

New member
לא עדיף שתביא מצלמה...

כך שנוכל לראות אותה... ואם משהוא על הפורום אני בטוח שיש כאן מספיק אנשים יצרתיים שיכולים להכין כמה דברים יפים לתת לה שיציגו את הפורום ואולי יעשו לה חשק לבקר כאן...

Ruth Ann

New member
maybe. i'm afraid that i will

miss out on the moment if i take a picture of her... do you know what i meen (mean?) we'll seeeeee?

gelrad

New member
בדרך כלל יש זמן

המפגש הוא בדרך כלל הוא יחסית אורך (אף פעם לא ממש מדדתי כמה זמן בדיוק). ויש זמן בעיקר כאשר טורי כרגע "נמצאת" עם מעריץ אחר. אני צריך למצוא זמן לסרוק את התמונות שיש לי...

פלוטו24

New member
נא להסביר לטורי

איך נרשמים לתפוז, כדי שהיא תוכל להיות חברה בפורום.

../images/Emo7.gif

היו לי שני ניקים שקשורים בטורי. רציתי להפתיע את פלוטו ולכתוב מאחד מהם הודעה (או משניהם) אבל אני לא זוכרת את הסיסמה, ומכיון שכשנרשמתי עם הניקים ההם לתפוז, מסרתי כתובת מייל של השרת שדרכו הייתי מחוברת, תפוז כנראה שולחים לשם את האיזכור של הסיסמא (הכתובת ההיא, מן הסתם, אינה קיימת עוד) והניקים כנראה יישארו מיותמים לנצח
אולי את יודעת, שוקו, איך מסדרים את זה שתפוז ישלחו לי את האיזכור לסיסמא למייל הנוכחי שלי במקום להוא שכבר לא רלוונטי ממזמן???

אוף מה נסגר איתי היום

השרת = ספקית האינטרנט. בקיצור, הייתי מחוברת דרך בזקינט והיום דרך אינטרנט זהב והכתובת שנרשמתי איתה היא של בזקינט וכנראה לשם הם שולחים את איזכור הסיסמה שביקשתי. הכתובת ההיא לא פעילה כבר כמה חודשים.

אם כבר, פורום תמיכה בתפוז יכולים

להתאים יותר, נראה לי. תודה בכל אופן |אייקון של טורי|

פלוטו24

New member
אלומה, הייתכן שיש כאן קונספירציה

ואת היא למעשה טורי?!!! גלי את האמת!
אני לא אירדם עכשיו מרוב סקרנות...

הו, פלוטו...

טורי היא התגלמותה היותר מושלמת של האלוהות בעיני. כמה חבל שאני לא יכולה להפתיע אותך כמו שרציתי

למעלה