IE6 Toolbars & Addons

myofer

New member
IE6 Toolbars & Addons

המשתמשים שלי מתקינים כל מיני toolbarים באקספלורר ואח"כ האפליקציה הwebית שלנו לא עובדת ואני צריך לתקן בעזרת HijackThis. יש דרך למנוע מהם להתקין Toolbar? פרטים נוספים: תחנות - XP, הרשאות - Admin, דומיין - 2003.

mamchuck

New member
להסביר להם יפה וברור שלא להתקין

וכמו כן תמיד טוב לערב את המנבלים בזה..במיוחד שזה פוגע בעבודה... אבטחת מידע מתחילה בחינוך......

myofer

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

antidot

New member
GPO

א) אל תתן להם הרשאות אדמין ב) אתה יכול לחסום שינויים בIE דרך GPO

myofer

New member
זה דורש sp2 שלא מותקן אצלנו

הורדת הרשאות תהיה בעתיד הרחוק (אני מקווה).

פוֹלי

New member
לא הגיע זמן להתקין?

אני באמת תוהה איזה סיבות יש לא להתקין SP2. אשמח אם תשתף...

myofer

New member
ההוראות מגיעות מלמעלה

אני עובד ב child domain ומקבל החלטות מה root doamin של ההנהלה הראשית. הם טוענים שיש בעיית תאימות לחלק מהאפליקציות שאיתן אנו עובדים. בקיצור גם אני הייתי רוצה לדעת למה לא.

Ido Molihi

New member
לא מבין מה הקשר

חברים , נגיד והם לא מסכימים ל SP2 ... יכול להיות כמה סיבות.. לא ניכנס לעינייני ביוקרטיה... אנחנו פה לתת תשובות מקצועיות.. אבל גם ללא SP2 ניתן לעשות את זה ב GPO פשוט מאוד.. אפלילו בתחנות WIN2K. ידידי.. אתה לא צריך SP2 בשביל זה חזור אל אפשריות הGPO ותמצא שם מספיק דברים נחמדים בשביל לחסום אותם. דבר נוסף שלא מובן לי... מדוע המשתמשים ADMIN ? מפה לפי דעתי מתחילה הבעיה שלך....

myofer

New member
ההרשאות נובעות ממדיניות

זה הולך להשתנות. אבל לא כל כך מהר.

למעלה