IdanR

yariv~2

New member
IdanR

כתבתי מעין טקסט על ספרים שהומלצו ע"י חברי הפורם, אך "תפוז" לא מאפשרים יותר מ 300 תווים בהודעה אחת
אני מעלה כרגע את הקובץ לפורום, אם יראה לך להוסיף זאת לרשימת המאמרים...בשמחה!!
יריב.

חובבן

New member
כל הכבוד, והערה קטנה

"Effective C++" "More Effective C++" הם של מאייר ולא ושל שטרוסטרופ. שמעתי שגם Effctive STL ממשיך את המסורת.

yariv~2

New member
תודה, ו...

הנה הקובץ המתוקן... אגב, הוספתי את ההמלצה שלך, ונוספת לממליצים.

ke

New member
thinking in C++

הספר של bruce eckel הוא C++, רשמת אותו תחת C. הספר הינו מאוד מפורט, ולדעתי מתאים מאוד למי שמעוניין לדעת את הפרטים הקטנים (וכולל דוגמאות להכל). יש לספר גרסת online ב http://www.mindview.net/Books/TICPP/ThinkingInCPP2e.html אפשר כתוספת לרשימה, לרשום איזה ספרים קיימים בגרסת online, כי לקנות את כולם אי אפשר... תודה

yariv~2

New member
אממ... שיפור נוסף (כהמלצתך)

השתדלתי לשים קישור לחלק מהספרים (אני אשלים מאוחר יותר) הקישורים הם לקניה\קריאה של הספר... אם יש למישהו תיקונים, הערות, וכו´... וחבר´ה תמליצו על ספרים נוספים!... אולי נארגן איזה אפליקציה מיוחדת לזה..
זה באמת חשוב רשימת ספרים מומלצים, בעיקר למתחילים ביננו(אני, למשל)

IdanR

New member
חחח, אולי אני אחכה קצת...

עד שכולם יגידו את מה שיש להם להגיד, בנוגע להמלצות ספרים וזה, וכשהמאמר יהיה מושלם, אני אוסיף אותו.

philips

New member
אם יורשה לי...

כמה דברים.. 1. עידן , אנא הוסף את ההמלצות בצורה כלשהיא לפורום, כך שכל אחד יוכל להוסיף ולהעיר , ולא מסמך HTML השייך לאדם אחד.. יש לי הרבה המלצות של ספרים , בכל תחום בתכנות , אך איני יכול להוסיף אותם למסמך ה HTML הנוכחי.. 2. אציין רק , שעברתי על עשרות ספרים בנוסח של "X ב 21 יום, 6 ימים,סופ"ש,24 שעות וכו´" ....והתוצאה הייתה מאוד מאכזבת... לרוב מדובר בספרים רדודים , שאינם תורמים להבנת הנושא , אלא מפריעים להבנתו... אם הייתי שוקל ספרים כאלו - זה רק כספר הקדמה לספר אמיתי וגם אז הם לטעמי ברי ויתור... 3. לגבי הספרות של JAVA בעברית שצויינה... מלבד הספר SUN JAVA TUTORIAL בעברית בהוצאת עמיהוד שהוא תרגום מאנגלית. לדעתי שאר הספרים בעברית שצויינו הינם לא טובים ולא מומלצים.. אני אומר דבר זה עפ"י דעותיי ועפ"י דעות תלמידי בעבר..

yariv~2

New member
פיליפ ועידן....

עידן, אתה צודק...
פיליפ...כבר כתבתי.. אם יש למישהו שינויים או משהו שיוסיף למסמך...תוריד, תעלה...אני רק התחלתי...וממש לא אכפת לי מי יסיים
אם תשימו לב אני בכלל לא המלצתי...רק הצגתי המלצות של אחרים... העלתי משהו מסודר יותר, והרשות נתונה לכולם לשנות...

למעלה