ש_ו_ק_ו

New member
בטח תכנתם כבר את הנושא אבל בכל זאת... הייתי כבר בפורום אח ולא עזרו לי שם כל כך הפנו אותי לפורום פה, בתקווה לפתרון... הבעיה שלי היא ככה, היה לי אי סי קיו, ומחקתי בטעות את התוכנה את כל התוכנ הלא נשאר זכר ממנה במחשב. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להוריד את האי סי קיו מחדש אני מורידה אותו אבל אחר כך כשאני רוצה לפתוח את התוכנה הוא אומר לי שיש שגיאה הוא סוגר אותה, ואני לא יכולה לפתוח את התוכנה... ניסתי כבר הכל... עוד דבר בפעם הראשונה שהורדתי את התוכנה איזה אחד עזר לי בעזרת הצ´ט ולפני שהורדנו את האי סי הורדנו עוד כמה תוכנות, אולי בגלל שמחקתי לחלוטין את התוכנה נמחקו גם תוכנות אחרות שלא נותנות לי לפתוח את האי סי? מצטערת שארוך אבל ניסתי להסביר את עצמי כמה שיותר ברור... תודה רבה...

כנף

New member
שוקו, שאלה..

את לא זוכרת אילו תוכנות זה שעזר לך אמר לך להוריד? (אם לא שמות, אז לפחות בשביל מה? תוכנות למה?) תנסי לבדוק בחיפוש אם התוכנות האלה עדיין קיימות- בחיפוש לפי שם, תאריך או אולי ´יישום´ במתקדם (-??-)

ש_ו_ק_ו

New member
לכנף

לא אני בכלל לא זוכרת זה היה ממש ממזמן, אני רק זוכרת שזה היה מאותו אתר של האי סי קיו, לא הורדתי את הדברים האלה מאתר אחר... אלו בטח תוכנות שאיתם אפשר להשתמש באיי סי...

כנף

New member
הבנתי

בכל מקרה, אם היה חסר לך משהו במחשב כדי להפעיל את ה- ICQ, אז אחת משתי אפשרויות: או שלא היית יכולה להוריד את התוכנה בלי להוריד את זה גם, או שמאיפה שאת מורידה את התוכנה- שם מצוין לך מה את צריכה בשביל זה. כך שלא כל כך נשמע לי שזה סתם משהו באויר. בדקת כשהורדת את ה- ICQ אם כתובות שם דרישות מסוימות? (אני מתכוונת כמו הרבה תוכנות שכתוב לך ליד ה- Download שצריך בשביל זה מינימום Win 95 למשל, או איזה אקספלורר מסוים ומעלה, או כאלה דברים...)

ש_ו_ק_ו

New member
אז ככה

יש לי Win98 וכן יש שם כל מיני תוכנות בצד, הורדתי שניים מהם, אני יתחיל להוריד שם את כל התוכנות?

כנף

New member
לאאא, מה פתאום

התוכנות שבצד- לא כולם חיוניות, נדמה לי שחלק מהם הם סתם תוספים וכאלה דברים. אני גם לא רואה באתר שיש צורך בשום דבר מיוחד אז אולי דווקא משהו שכן יש לך מפריע... במילים אחרות: אני פשוט לא יודעת
אנסה לחשוב על משהו, בינתיים לילה טוב

ש_ו_ק_ו

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

מישהו אולי יודע איזה תוכנות נלוות יש לאיי סי קיו?

למעלה