icq server

ajax2003

New member
icq server

שלום לכולם אני מחפש תוכנה בשביל לפתוח סרבר פרטי של איי סי קיו מי שמכיר תוכנה כזאת או שיודע איך לפתוח סרבר שכזה שיענה בבקשה

פוֹלי

New member
מה זאת אומרת סרבר פרטי../images/Emo35.gif

שרק אתה וחברים ספציפיים בלבד תוכלו לדבר ביניכם
כי אם כן - שינוי אצלך ואצל החברים בפורט שאותו תבחרו יכול לפתור את הבעיה.

ajax2003

New member
תשובה

לא... אני מתכוון למשהו אחר לפתוח סרבר של איי סי קיו ושכל הUIN שלו יתחיל מאפס... הוא לא יהיה מקושר לסרבר העולמי של האיי סי קיו. לדוגמא: נגיד ויש לי רשת בין 3 מחשבים שלא מקושרים לאינטרנט אבל אחד מהם פתח שרת של איי סי קיו. הבנת למה אני מתכוון?

ajax2003

New member
תשובה

אני מחפש משהו כזה אבל שיוכלו להתקין כל סוג של icq client

זיו25

New member
תעבור ל WINDOWS MESSEBGER

אנחנו עובדים איתו וזה פשוט מעולה. שים לב שזו לא אותה הגירסה שבדרך מורידים מהרשת. לרוב האנשים יש בבית MSN MESSENGER, אבל כאן מדובר בתוכנת WINDOWS MESSENGER . בברכה, זיו.

H N 1

New member
יש לי שאלה אלייך...

יש לך מושג מה ענית? "אצלנו עובדים אתו"... נכון שלא אתה התקנת ואין לך כ"כ מושג איך זה עובד? איך זה עונה לשאלה המקורית? סתם לענות?

antidot

New member
אני כבר מבולבל...

זה אותו אחד שיכול לעבוד מול Exchange ?

זיו25

New member
קח כוס מים ותרגע ../images/Emo140.gif

שים לב מה קרה פה: הופיעה התגובה הבאה ומר AJAX הנכבד אפילו רצה לדעת איך מקימים את זה. עכשיו, אתה עדיין חושב שהתשובה שלי לא במקום? חבל שאתה תוקף לפני שאתה קורא את כל השרשור. בברכה, זיו.

H N 1

New member
אין לי מים...

אבל אני חוזר על דברי: איך מה שענית לו עונה לבקשה שלו? ואתה יודע מה זה אומר להתקין שרת למסנג'ר בארגון? ניסית פעם? בדקת אם יש לו תשתית מתאימה? יותר עדיף לא לענות לאנשים מאשר לענות תשובות לא נכונות !!

זיו25

New member
מצטער.

השבוע הזה התחיל טוב, ואין מצב שתצליח להרוס אותו. זה פורום, ולכל אחד כאן יש זכות תגובה, גם אם היא לא מקובלת עליך. ועד אשר תלמד דרך ארץ מהי, אני אתעלם מהתגובות הבוטות שלך. בברכה, זיו.

antidot

New member
זיו

זה שלידידינו HN יש פתיל קצר ידוע מזמן... מצד שני התשובה שלך לא לעניין. בשביל לעבוד עם Windows Messanger אתה חייב תשתית קיימת של Exchange. בהתחשב בעובדה שאת הfeature של IM הסירו מE2K3, אפילו אם יש תשתית Exchange קיימת היום, לא הייתי בונה עליה יותר מדי. כפי שהוזכר כאן, Jabber או ICQ Groupware מתאימים למצב ולא מצריכים תשתית קיימת של Exchange. Jabber עושה אחלה עבודה והיתרון הגדול שלו מעל ICQ Groupware זה יכולת ההצפנה של הנתונים המועברים ע"י SSL ואוטנטיקציה מול מקורות חיצוניים כגון LDAP.

H N 1

New member
עוד פעם ?!?

אתה מתחיל עם "פתיל קצר" ? אני מזכיר לך שוב - אני יודע איפה האוטו שלך חונה....

זיו25

New member
פתיל קצר...

חבל שבמקום למצוא פתרונות להארכת הפתיל אצל HN, אתה דווקא בוחר להגן עליו ולהאשים אותי בסיבולת לב ריאה המצומצמת של מר HN הנכבד. קראתי את תשובותיו בפורום והוא בהחלט יודע על מה הוא מדבר - חבל רק שהוא לא יודע לדבר קצת יותר יפה - כי אז כולם היו מרוויחים מכך. אך אחד לא נהנה מהעובדה שיש כאן השמצות על ימין ועל שמאל, אז אם מישהו צריך להרגע, זה בטח לא אני. בתקווה שמקרים כאלה לא יחזרו עליהם כאן שוב - ההפסד הוא של כולנו. בברכה, זיו. כשמדברים אליי אני מקשיב, כשצועקים עליי , אני שומע.

NisoM

New member
IM opensource

יש כמה מוצרים בקהילת הקוד הפתוח. הכלי ננפוץ הוא Jabber. תוכל למצוא פרטים נוספים באתר.-http://www.jabber.org/- בעקרון תוכל להתקין את השרת ולהשתמש בו לצרכי IM פרטי ובנוסף ישנם מודולים נוספים כמו:AOL,ICQ,MSN שיאפשרו לך להשתמש בו כשרת מקשר בין כל החשבונות. אני עובד כרגע על כתיבת מדריך בעברית.

למעלה