ICQ+HOT TOLK

wolker111

New member
ICQ+HOT TOLK

אהלן. בואו נכתוב כולם את האיסיקיו וההוט טולק, זה יכול להיות נחמד. נוכל לדבר בזמן שאנחנו צופים בסידרה. שלי 278269766זה גם האיסי וגם ההוט טולק

אממ האייסי שלי../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

284656328 ואני לא רשומה בהוט טוק או מה שזה לא יהיה... אני לא אוהבת תדברים האלה..

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif

האייסי:206660010 לא ביקשת אבל המסן: [email protected] בהוט טוק אין לי מושג איך קוראים לי, אם אני אזכור לבדוק אני אכתוב

Sckkk

New member
אחרי המוווון זמן, I'm Back../images/Emo3.gif

מסנג'ר - [email protected] אייסיקיו.. מי שרצוה שיבקש במסרים

wolker111

New member
חחחח אין HOT TOLK

איסיקיו זה אחלה, למרות שיש לי איתו קצת בעיה עכשיו. אבל הרעיון היה שבזמן שנראה את הסידרה נוכל להתכתב. אני התחלתי להיכנס להוט טולק כי אפשר להעביר איתו ערוצים

wolker111

New member
תשובה

הוט טולק זה כמו צ`ט בטלוויזיה, ואפשר להתכתב בזמן שצופים בטלוויזיה וגם להעביר ערוצים לפחות באזור ערוצי זהב. אפשר להיכנס לזה דרך "פעילות בערוצים" או הנקודה הירוקה בערוץ 3 או דרך הנקודה הירוקה בערוצי הסרטים

ששששלללליייייי

איסי- 325543985 הוט טוק- שכחתי מה המספר, ובכלל, הוא לא נותן לי להכנס, הוא כל הזמן אומר לי שיש שגיאה ולנסות מאוחר יותר. בכל מקרה, אני מעדיפה את האיסי, ומי שרוצה, יש לי גם מסנג'ר- [email protected] מחכה לכם......

Phoebe D best

New member
האי סי שלי הוא...

306145159 ואת ההוט טולק (או איך שתרצו לקרוא לזה..) אני לא זוכרת עכשיו אז מי שיוסיף אותי באיסי אני אגיד לו!!!

למעלה