iced Earth ! H-)

בבקשה ותודה רבה

music\lyrics - Schaffer I can`t belive this now This isn`t what I planned I lived and died and now I just can`t understand With all the love I feel I could never leave her No matter what the cost My soulds the price to see her Chorus Oh how I love you The pain won`t go away Oh when I need you You`re always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything The pain was just to much When I finally saw her She`s happy and in love In love with my best friend What makes it hurt so bad Is that I love them both And they will never know For love I sold my soul Repeat Chorus

a_duck

New member
ICED EARTH...

הלהקת פאוור האהובה עלי...האמת היא שזה גם הפאוור היחיד שאני אוהב...כאילו יש כאלה שאני די מחבב...

ברווזוני

הם חביבים להפליא והם גם דיי כבדים לז`אנר של הפאוור מטאל ואיזה אתה מחבב? זה נשמע מעניין

a_duck

New member
אמ...

דווקא לא הרבה...אני מניח שבליינד גארדיאן וקצת אדגיי...כמו שאמרתי אני לא ממש מת על הדברים האלה...

רק המיוחדים ביותר

אדגיי טובים , יש להם סגנון מיוחד , גם רייג` נחמדים והלווין , וזהו נראה לי , ולקינג דימונד יש לי אהבה רבה אפילו שאין לי שום מושג איזה סגנון הם . ושמתי לב , אני כבר יודע מה אתה אוהב , ואמרתי יש לך טעם טוב מזכיר את שלי רק ששלי יותר נרחב . ואין לי טענות אליך אני פשוט שומע את הסגנון יותר זמן ממך , ומקבל דיסקים מכל מקום אפשרי אז אני פשטוח ליותר להקות וסגנונות

דאק

הם האמא של הפאוור האמאמא של הפאוור מהם התחיל כל הסגנון ואתה חכם מאוד כי פאוור הוא ההבי החדש רואים שאתה לא מבין כמו שאתה טוען

Distorted...

New member
מישהו היה בהופעה של אדגיי בארץ??

זה היה בראש השנה ברעננה במסגרת תחרות להקות. ואנחנו הופענו שם..... ממש לפניהם, מעין חימום שכזה..

למעלה