Ice Cube

יונתן8

New member
איך ביעסתה אותי עכשיו

אני מקווה שדרה הוא לא אנתי יהודי כי אותו אני הכי אוהב מה שבטוח זה שאת קיוב אני לא ישמע יותר

baduist

New member
בארה"ב

יש המון חבר´ה גזעניים, זה לא כזה נדיר. לא יודע אם אייסיקיוב שונא יהודים או שיש לו שטויות אחרות בשכל, אבל אל תתפלאו אם כן. וזה חבל, מאוד, אבל זהו. אם אתם שומעים אייסיקיוב בשביל הדיעות שלו, אתם במצב לא משהו, כי גם ככה לא מדובר באיש חכם במיוחד, אז אני לא חושב שיש מה להתרגש כאן, במיוחד כל עוד זה שמועה. פעם בכמה זמן יוצא איזה ראפר טיפש ומוריד איזה שורה על יהודים, תמיד מגיעה אח"כ התנצלות, בד"כ בתירוץ של "בורות", והרבה פעמים זה מתקשר גם איכשהו לליאור כהן, יהודי ונשיא דף ג´אם. בקיצור, אל תתרגשו:)

volatile

New member
אייס קיוב דווקא איש לא טיפש ממש

באמת אדם, סה"כ מדובר בשחקן לא משהו אבל יש לו מה להגיד, רק חבל שזה מלא בשנאה לכל מי ששונה

baduist

New member
וזו לא טיפשות?

כשאני אומר טיפש, הכוונה לגזען, לא למתמטיקה:) יו ווית´ מי?

da^Lord

New member
גם קשור לקרח, אבל אחר

מה הסיבה שבעסק מחרימים את ICE T? בקשר לאייס קיוב לא ידעתי שהוא אנטישמי, אבל אותו לא ראיתי שמחרימים, ואילו את אייס טי כן. אגב מסתבר שגם סאיין סופה-קרו התחילו לדבר שטויות.. מה נהיה? בקרוב נחרים את כל ההיפ-הופ וזהו.

להחרררררים !!!!

על סמך מה אתה אומר את זה אמיר ? אנחנו " מחרימים" את אייס טי כי הוא : 1. לא הוציא כבר שנים שיר הראוי למאכל אדם או בהמה 2. הוא ראפר איום,איום,איום 3.אחרי שראיינתי אותו אני ממש לא רוצה להזכר בכמה הוא טיפש

SHIMONLIMINAL

New member
תפסיקו לשחק אותה מטומטמים

הנבלה הזה, לא רוצה שיהודים (כמוני כמוכם) ישמעו את השירים של הכושי הכלב קט הזה, חלאס אל תמצאו עכשיו סיבות "הוא לא אנטשמי, הוא רק שונא יהודים" וכו´, תזרקו את הדיסקים שלו מהחלון לים, וגם את המפתח

Big 7

New member
דיי שתוק

דייייי שתוק יא מטומטם נמעסת חתיכת טמבל שמן חסר חיים אוכל בתחת אתה לא מבין שאתה לא מבין זין? איזה טמבל מיתלהב אתה שמשחק אותה מבין גדול המטומטם היחיד פה זה אתה מתי תיקלוט עם הראש החלול שלך?!

da^Lord

New member
לאייס טי יש דיסק טוב

שנקרא - 7th deadly S I N לא יודע מה איתכם אבל אני די אוהב את הדיסק

da^Lord

New member
חפיף.

פשוט פעם שמעתי שאתם מחרימים אותו מסיבות עקרוניות, שזה לגיטימי.

gangstadogg

New member
הנה כמה הוכחות:

מהשיר NO VASELINE, - דיס ל NWA http://www.lyricsstyle.com/i/icecube/novaseline.html "used to be my homey, now you act like you don´t know me. It´s a case of divide-and-conquer, cuz you let a Jew break up my crew." "Cuz you can´t be the Nigga 4 Life crew with a white Jew tellin´ you what to do." אני דווקא אוהב את הבית של הכושון ב STRAIGHT OUTTA COMPTON... לעומת זאת, EAZY E עשה שיר עם ראפרים יהודים בשם NIGGAZ N JEWS, ככה שהוא לפחות בטוח לא אנטישמי...

אייס מדבר

מדבר פה על ג´רי הלר המנהל של ruthless בזמנו ואיזי הוא כבר אגדה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לעולם

B-BALL

New member
כן....

הוא כל הזמן לקח לכולם את הקוביות בגן במכות ומשיכה בשיער, אז עשו עליו חרם ולא נתנו לו טופי בקבלת שבת :)

למעלה