ICE! - דיווחים מהשטח

ROTEM30035

New member
ICE! - דיווחים מהשטח

אחרי שנים של בקשות, אחרי שנים של סירובים, אחרי שכבר למדנו לקבל - שדי, אם זה לא כתוב בפלייליסט - זה לא קורה. שברנו את הקרח. רונה חרגה מההדרן במיוחד בשבילי. אני גאה. תגובתה של רונה למעשה: "זהו, אני מקווה שזו הייתה ספונטניות שתחזיק לי לפחות ל-5 הופעות קדימה" *מזמינה כרטיס מראש 5 הופעות קדימה*

hadarinke

New member
חחחח זה היה ממש יפה :)

נהנתי בהופעה ממש, חוץ מזה שמישהי שישבה לידי צעקה כל הזמן שהיא רוצה לשמוע את "10 שניות", ואחרי שהתעלמו ממנה היא הדליקה מצית וצעקה שוב

Mrs pringels

New member
חחח

בהתחלה היא עוד הייתה נסבלת. אבלל היי, היית איתי אז בטוח שהצלחתי לגרום לך להירגע קצת ממנה XD. חות מהקטע שגם אני הבהלתי אותך עם מצית משלי.

hadarinke

New member
הקטע עם המצית לא היה נחמד ../images/Emo7.gif

אבל אני סולחת לך כי את ענתי :)

ROTEM30035

New member
והשמטת את התגובה

"הדחף הראשוני שלי הוא להגיד 'אל תשחקי עם אש, זה מסוכן.... זה עוד יוציא לך עין...." רונה על הגן הפולני.

תמרוש5

New member
../images/Emo10.gif

אני חושבת שנגזר עלי לא לשמוע אותו בהופעה לעולם.

ROTEM30035

New member
אלו אלו

אני השקעתי, אני לא נתתי לה מוצא. "ICE!" "בואו ננסה להתכוונן בין כל הבקשות עם מה שתואם את הכתוב" "אבל רונה את תמיד עושה את זה!" "כן נו... כזאת אני, אני צריכה סדר" "לא! את יכולה אחרת!" *פריטה* "ICE!" *רגע, אבל אני לא זוכרת" "3... 4... (בקבוצה מאורגנת) ICE!" "שניה, אנחנו נזכרים בשבילכם... או, הנה, אוקיי" *ICE*

הסינגל מהמם לחלוטין../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הבנתי שאני הראשונה שמקבלת את הסינגל מבין שלושת הזוכים [שלוש הזוכות
].... אז הנה תמונות, כדי שתוכלו להתרשם, רונה מהממת, אין מה להגיד
וזאת ההזדמנות לומר: תודה ענקית לרותם ולהדר...לרותם על היוזמה, ולהדר על שהביאה לי את הסינגל וגרמה לי לאושר עצום
ותודה ענקית לרונה, אבל זה ברור מאליו, לא? (:)

למעלה