iCarPlay

thekman

New member
iCarPlay

טוב, אז קניתי ממש לפני מספר דקות IPOD 20GB חדש! מאוד מתרגש, וכבר עושה הכנות איך אני הולך להשתמש בו ברכב.. קראתי ביקורות רבות וכן את כל השרשורים בפורום על ה-iTrip והבנתי שהוא אחלה מוצר, אבל ברכב יכול לעיתים להיות בעייתי. מאחר ואני מאוד מעוניין להשתמש בו ברכב באופן קבוע (יש ברכב רדיו-דיסק BUILT-IN, ככה שאין אופציות רבות...) בדקתי מוצרים דומים וראיתי שמוצר שציינתי בנושא הינו מוצר דיי נמכר. מבחינת מגבלות אני מבין שבו יש תחנות קבועות ואי אפשר לבחור כל תחנה שהיא, אבל השאלה היא האם הוא נותן תוצאות טובות יותר ברכב??? תודה מראש!!

finding nemo AB

New member
בעיה גדולה של התדרים..

גם אני כבעל שדר רדיו של בלינק נמצא באותה בעיה. אני ניסיתי כמה פעמים אבל צריך למצוא תחנה שקטה לגמרה ואז זה עובד סבבה הבעיה היא שברכב אתה זז וזה תמיד מתחלף. כאילו אצלי בבית 94.5 עובד מצוין אבל בנסיעה לכפר סבא ב94.5 יש קליטה של רדיו בערבית אז אתה צריך למצוא תחנה קריה לגמרה וזאת בעיה...

thekman

New member
ומה לגבי המוצר של Monster שכתבתי

עליו? קראתי עליו ביקורות באמזון ואנשים שם דיי מרוצים ממנו (על ה-iTrip הביקורות פחות "נלהבות"). אתה מכיר את המוצר? כמו כן אולי בגלל שהוא יעודי לרכב איכות השידור שלו טובה יותר???

finding nemo AB

New member
לא יודע לא יצא לי לנסות...

אולי זה באמת יותר טוב ורציני אבל אין לי את זה ולא שמעתי על זה... מצטער

finding nemo AB

New member
מה לעשות...

אתה אומר מתוך נסיון או מתוך מה? מה לעשות שזה הסביבה שאני נוסע בה... אז זה המקום היחידי שניסיתי בו...

finding nemo AB

New member
מצאתי תדר טוב!

מצאתי תדר טוב 97.5 באיזור כפר סבא-רעננה! אני היום יבדוק אם זה באמת איכות ואם כן אני יגיד לכם!

למעלה