IBM

IBM

שלום רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת נייד של IBM דגם Z60M. אני מעוניין במחשב למטרת אינטרנט, פוטושופ, אוטוקאד ואולי גם לסימולטורים. השאלה שלי האם הרכיבים במפרט של המחשב מאפשרים לי זאת...? אני גם אשדרג את הזכרון שלו ל1GB. המחשב מגיע עם כרטיס של ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB . השאלה שלי האם לצרכים של אני יכול להשתמש בכרטיס מסך זה או עם 128MB? כמו כן לגבי אחריות לIBM , מנסיון שלכם - האם כדאי לשלם להרחבת אחריות או להשאר עם השנה?? בתודה מראש...חג שמח יוסי

בחרתי 2 דגמים שנראים לי ....

הראשון מחשב של פוג'יטסו דגם V2065 השני מחשב של IBM דגם Z60M עכשיו...שוב השימושים שלי העיקריים הם לאינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד ואם ניתן יהיה להריץ עליהם FLIGHT SIMULATOR מה טוב. מהתרשמות ראשונית שלי כמובן IBM זה IBM ..אומר הכל..אבל לגבי כרטיס המסך במפרט של הפוג'יטסו יש כרטיס מסך ATI 128MB לעומת 64 בIBM. אילו 2 המחשבים שאני מתלבט לגביהם...אשמח אם תעזרו לי בהחלטה. תודה יוסי

Jan22

New member
תראה ,השימושים שלך הם מעל

לממוצע כך שנחשבים יחסית כבדים ; הFUJITSU עולה על IBM מכמה בחינות: *חלוקת הזיכרון ל2 רכיבים ,משמע DUAL CHANNEL ,עבודה על 2 זכרונות במקביל ,במקום "להעמיס" הכל על רכיב אחד של 512 ; *כרטיס מסך בעל זיכרון גבוה יותר - 128MB ; *צורב DUAL LAYER ,משמע ,צריבה מ2 צדדי הדיסק - מעל 8GB של מידע (אצל IBM לא מצויין ,כך שאני יוצא מנקודת הנחה שהצורב לא תומך בדואל) .

blueeye

New member
DL= DUAL LAYER - לא שני צדדים...

DL צורב על אותו צד בשתי שכבות עומק של קרן הליזר.. אני לא מומחה לאופטיקה.. אבל סתם חשבתי לציין את זה שלא מדובר על צריבה בשני צידי הדיסק.. רועי

pearlon

New member
מומלץ מאד Z60.. שבוע שעבר קניתי

אני רכשתי לפני שבוע Z60 ואני מרוצה עד השמיים הוא עובד חזק גם עם תוכנות גרפיות (photoshop,director,flash) עריכת וידאו וגם בסביבת visual studio . כרטיס המסך מספיק לי גם למשחקים. רק לשם פרופורציה.. גם עם מחשב IBM PC P3 667MHZ הייתי עושה פעם עבודות גרפיות ועריכת וידאו אז השיקול של כרטיס המסך הוא לא מה שצריך להכריע מה שכן IBM ידועים באיכות הניידים שלהם ובאיכות השירות. אתה מקבל מחשב שאתה מרגיש ששילמת לא מעט וקיבלת תמורה טובה לכסף. הצורב שלו הוא בהחלט DL ובכל מקרה מדיה של DL עולה כמו 10 רגילות ואין כל כך איפה לקנות אותן בארץ. תמיד אפשר לשדרג זיכרון ולהעלות ביצועים. והכי חשוב.... שיהיה חג שמח אסף

למעלה