ibm t41

ibm t41

איך אפשר לדעת את הטמפ' של המחשב.. יש איזה תוכנה שאפשר לראות בה ? מה הטמפ שהוא אמור להיות בה במצב נורמלי ?

Jan22

New member
אברסט עכשיו עולה כסף ..!

יש את AIDA (או גרסאות ישנות של אברסט) .

יש לי aida32

אבל אין לי מושג איפה כתוב שם טמפ' .. חיפשתי בכל הקטגוריות ,נראה לי פיספסתי את זה

קוויתי שזה לא sensor או dmi

כי משום מה בשתיהם הוא לא מציג לי כלום , והשארתי את זה איזה רבע שעה, כי חשבתי אולי לוקח לו זמן לדגום או איזה תירוץ עלוב אחר.. אני אנסה להחליף את הגרסא שלי .. בגרסא חדשה יותר
אגב יש למישהו מושג מה זה אומר :
Chipset Properties Problems & Suggestions Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty.​

Jan22

New member
AGP זה ממשק המאפשר הצגת גרפיקה תלת

מימדית , כך שהוא מנצל קצת מעבר למותר ! בקשר למידע שאתה מחפש ,עדיף אפילו שתוריד גירסה ישנה של אברסט (היא תציג את הטמפ' בלי קשר לגירסה).

מה זה מנוצל מעבר למותר

לא שיניתי קונפיגורציות בביוס , המחשב זה מה שקיבלתי מibm.. בכל מקרה, אני יודע מה זה הפורט המואץ לכרטיס מסך , אבל אני לא מבין מה aida רוצה , יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים ? ועדיין לא מבין , מה הבעיה ?

תודה

35 מעלות.. כמה חיישנים יש לו ? ז"א אפשר לדגום הארד דיסק בנפרד ? כי החישן הנוכחי כנראה מעבד.. וההרדיסק שנמצא מתחת לכפתורים של למטה/למעלה/ימינה/שמאלה.. מחמם לי את השורש כף יד .. וזה מטריף אותי זה לא מציק לאף אחד חוץ מלי ?

למעלה