IBIY מוכר מעולה!

kyliefan18

New member
IBIY מוכר מעולה!

ויש סיכוי שהוא ייכנס מקום 1!!!!!!!!!!! אם לא אז 2.

Nadav נדב

New member
../images/Emo45.gif

דירוג מצוין לשיר מצוין!!!

Oren 19

New member
קיילי במצעד הבריטי.!

היום התפרסמו המידויקס בבריטניה שמצביעים על תוצאות המצעד ביום א: סינגלים IBIY מקום 2, מתחת לחידוש של השיר האם הם יודעים שזה כריסמס? שנמצא ב1. אלבומים אולטימט קילי יהיה במקום 3, מה שאומר שהאלבום נמכר יפה ועדין מחזיק גבוה. אגב למישהו יש מכירות מעודכנות של האלבום בבריטניה? היה כאן מישהו שפרסם מכירות של האלבום שבוע שעבר,

kyliefan18

New member
עוד מקום 2 לקיילי במצעד הבריטי!

המקום ה-2 העשירי של קיילי במצעד הבריטי! Singles Top 5 01 Band Aid 20 - Do They Know Its Christmas? 02 Kylie Minogue - I Believe In You **NEW** 03 Ice Cube feat. Mack 10 & Ms Toi - You Can Do It 04 Destiny's Child - Lose Your Breath 05 Girls Aloud - I'll Stand By You New Entries 6-20 06 Robbie Williams - Misunderstood Albums 01 U2 02 Robbie Williams 03 Kylie Minogue 04 Girls Aloud והמקומות מקום 2 2 Kylie Minogue Got To Be Certain May 1988 2 Kylie Minogue The Loco-Motion Aug 1988 Notes 2 Kylie Minogue Je Ne Sais Pas Pourquoi Oct 1988 2 Kylie Minogue Wouldn't Change A Thing Aug 1989 2 Kylie Minogue Better The Devil You Know May 1990 2 Kylie Minogue Give Me Just A Little More Time Jan 1992 2 Kylie Minogue Confide In Me Sep 1994 2 Kylie Minogue On A Night Like This Sep 2000 2 Kylie Minogue Love At First Sight Jun 2002

Siren

New member
ה-ל-ם-!

איך BTDYK הגיע רק למקום ה-2? אגב, איפה אפשר למצוא את הרשימה של כל הסינגלים ומיקומם במצעד הבריטי ו-(אני אקשה) האוסטרלי?

p i n g o

New member
חלקם בסוף הגיעו לראשון, לא?

כי איך יכול להיות ש-SLOW היה ראשון ו-CIM או OANLT רק שני?!

אולטימייט קיילי מוכר מצוין !

זה השבוע השלישי שלו והוא נמכר בכמויות מסחררות ושומר על מקומו ב TOP 5 , השבוע הוא הגיע לפלטינה שזה אומר 300,000 עותקים! מדובר על למעלה ממיליון עותקים שנמכרו עד כה בעולם
אני מניח שבמהלך חג המולד שזה השבוע עם המכירות הכי גבוהות בשנה הוא ימכור בטירוף!

kyliefan18

New member
רק אני ואתה לא קנינו

ואנחנו מצפים לקבל ביום חמישי!!!!!!!

אם אני לא זוכה אני מפוצץ אותם!

נראה לי באמת ששנינו המעריצים ה"הארדקור" היחידים שעדיין לא קנו..120 שח ! אגב המחיר המופקע הזה לא עוצר מבעד הדיסק למכור יפה גם בישראל! טאור בת"א מכרו ממנו 700 עותקים מאז שיצא לפני שבועיים.

kyliefan18

New member
איך אתה יודע?!?!

ומה הבעיה להזמין מ HMV אוסטרליה, זה רק 100 שקל.

p i n g o

New member
לא משתלם,

לחסוך 100 שקל בשביל לקבל אותו בעוד מי יודע כמה זמן ואולי פגום ואולי ילך לאיבוד וכו'... הכי בטוח ונוח לקנות בחנות ואם זה רק בשביל 20 שקל אני לא אטרח לקנות באינטרנט...

אפרת ר

New member
יש גם את...

chaosmusic.com.au מחירים טובים ושולחים לארץ כמובן. אבל דווקא את אולטימיט קיילי קניתי בארץ... באתר של מוזיקה נטו עם מחיר חבר, אני חושבת שהיה 89 לדיסק ן 99 לדיוידי ... לא בטוחה.

למעלה