IBIY ! גרסה מלאה !!!!

amirsitton

New member
IBIY ! גרסה מלאה !!!! ../images/Emo99.gif

מדהההההההההימה לדעתי !!! ולפי כל הרחשים מהסביבה והדיבורים זה הולך להיות סמאש היט !!!!!
אגב למי שעוד לא שמע זה נמצא בהאב חופשי ! (גודל 4.7MB ) ואני מוכן לעזור למי שאין האב!!!! אחלה שיר , קיילי ! LOVE YA !! מה דעתכם ?

p i n g o

New member
אני מזכיר לכם...

לפי החוק אתם צריכים למחוק את השיר תוך 24 שעות מהרגע שהשגתם אותו ולקנות את הדיסק המקורי... ככה אני לא צריך למחוק את השרשור הזה.
אתם מוזמנים לשרשר דעתכם על השיר, כמו שאמיר אמר... אני עדיין לא שמעתי אותו...

p i n g o

New member
|לוּפ|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השיר פשוט מצוין, יש מצב טוב למקום ראשון גם לדעתי!!! מקצב דיסקו שיחזיר אנשים אחורה כמה שנים, ועם פרומושן וקליפ טובים אפשר בהחלט להחזיר את קיילי למפה!!!!!!!
השיר כבר התחיל להתנגן אצלי בלוּפפפ.....

p i n g o

New member
אנשים... ../images/Emo150.gif

בבקשה לא לכתוב באופן מפורש דברים בלתי חוקיים מעל הפורום, אחרת אני נאלץ למחוק!!! זה לא תלוי בי, אז בבקשה תחשבו פעמיים על הניסוח שלכם ועל מה שאתם כותבים כדי שאני לא אצטרך להמשיך למחוק כאן הודעות...
ואת הדעות שלכם על השיר אתם מוזמנים לשרשר כאן! יהיה מעניין לשמוע מה כולם חושבים עליו.

eyalush001

New member
סליחה!

האמת היא שאני לא אוהב אותו. הוא נשמע לי כמו אופרה, ופשוט הוא לא עשה לי את זה. אני הרבה יותר אוהב את GUP הוא הרבה יותר קצבי ומגניב.

Nadav נדב

New member
../images/Emo2.gif הוא הרבה יותר יפה מGYU!!!

(כמובן שזכותך לחשוב ככה חחחח) הקול שלה פשוט מעולה בIBIY! גבוה, חזק, נעים....ואפילו נשמע ממש צלול וטבעי! אהבתי. מאוד. מצפה בקוצר רוח לשמוע אותו בהופעה!
כמה שאני שמח שאחרי BL המונוטוני יש סופסוף משהו קצת יותר ווקאלי ששווה שמיעה נוספת!

amirsitton

New member
IBIY קיילי ! ../images/Emo140.gif

טוב אז אחרי ששמעתי את השיר המלא מספר לא מועט של פעמים בריפיט(אל תכנסו לשם אפילו...) מאז אתמול בלילה , אני יכול לתת ביקורת יותר בונה על השיר מאשר התגובה הראשונית של "מההההמם" , אז ככה : כבר בשמיעה ראשונית השיר , המילים והלחן מדבקים בצורה יוצאת מן הכלל , וכבר באמצע השיר מבינים לאן הוא הולך וכבר מזמזמים אותו ! זה שיר שלדעתי מכה ישר ולא שיר ש"גדל" כמו סלואו למשל שצריך להתרגל אליו... , מבחינה זו קיילי הלכה לדעתי על הפן הקאטצ'י ודאגה שהשיר יהיה רדיו פרנדלי מספיק כדי שיכנס לכל רשימות ההשמעה ובמהירות ויכה חזק לדעתי במצעדים ! חייב להוסיף ללא וויתור גדול או בכלל באיכות ! מבחינה ווקאלית קיילי נשמעת לדעתי ממש טוב , היא דיי משחקת עם הקול שלה בפזמון החוזר , בבית השני ולקראת סוף השיר ! היא נשמעת ממש צלולה וזכה !
היא יותר פתוחה להתנסויות עם הקול שלה לאחרונה והתוצאה מדהימה. לעוד מישהו סוף השיר מזכיר את הסוף של קונפייד ? I FEEL LOVE של דונה סאמר ? קיילי הייתה שותפה מלאה למילים , ככה שלדעתי הוא דיי מדבר עליה אישית , הוא מאד מצייר את התמונה של קיילי עכשיו אולי בחייה , איפה שהיא עומדת מתוך אמונה , תקווה ואופטימיות ! שתי נקודות נוספות , מקווה שהקליפ והרימקסים של השיר לא יאכזבו , כי לדעתי יש לו פוטנציאל עצום להיות להיט הן בקלאבים והן בכל הMTV'S למינהם !
בכלליות , ציון 9 מתוך 10 !!!! GO K !! אמיר

Nadav נדב

New member
השיר (המצוין) הזה מזכיר לי כמה

אחרים......I FEEL LOVE של דונה סאמר, LY, FRAGILE ועוד כמה של קיילי...... ממש נדלקתי! ולמי שאמר שהוא משעמם - ווקאלית הוא נהדר, הוא סוחף ופשוט נעים לשמיעה (ורחוק מסלואו
חחחחח)

kyliefan18

New member
כמו SLOW

אני לא מתחבר, והוא ממש משעמם אותי. המוזיקה שלו נוראית ונשמע ממש כמו איזה רימייק לשיר נשכח משנות ה-80. אבל אל תשכחו שאמרתי את זה גם על SLOW ובסוף התאהבתי בו. מה בטח יקרה גם בחדש.

amirsitton

New member
../images/Emo99.gif אני מאוהב לגמרי בשיר הזה רן

get a lif ! סלואו לוקח שבועות עד שהוא גדל עליך , IBIY מכה בך ישר כמו ברק ! היא שרה גבוה ומדהים ! הקול נשמע צלול ומקסים !
חכו תראו איזה ענק הוא הולך להיות ! אני מקווה שידעו לשחק נכון עם השיר הזה כדי לתת לו את הפרומושן הנכון.

REDbloodedMAN

New member
שיר מדהים!!../images/Emo99.gif

לדעתי לפחות, היה שווה לחכות, כבר מהדוגמית התמכרתי. יש בו שילוב של קול וקצב! גוו קיילי!

Nadav נדב

New member
../images/Emo45.gif

וואו מוטי! נראה לי שזו אחת הפעמים הבודדות שבאמת הסכמתי איתך לגמרי!

למעלה