iAudio G3 או Sandisk (אדום)

iAudio G3 או Sandisk (אדום)

הי, אני מחפש נגן MP3, ל"גמר" הגיעו השניים הנ"ל, הדרישות הן: סאונד טוב קליטת FM טובה נוחות שימוש ורצוי גם עמידות בטלטלות (אופניים/ג'יפ) אין חשיבות לגודל הזיכרון, 256MB מספיקים לי. ההפרש במחיר הוא 180 ש"ח. שמעתי את שני המכשירים במקומות שונים ועם מוסיקה שונה, התחושה שלי היא שה - G3 נשמע טוב יותר. האם יש עדיפות ברורה לאחד המכשירים? אם כן, למה? מה הנקודות החלשות בכ"א מהמכשירים? תודה, סער. (תתעלמו מה - user name, הוא של אישתי
)

weird dust

New member
ה-G3 טוב יותר

אני מאוד ממליץ על ה-G3. הנגן נחשב טוב וכמו שאתה שמעתה הסאוונד שלו טוב יותר. בעיקרון זה גם תלוי באיכות השיר אבל הוא טוב יותר. החברה מוכרת יותר ומייצרת נגנים מצויינים. הנגן עמיד מאוד בגלל היותו נגן פלאש ולא ידוע לי על חיסרון בולט. אני ממליץ לקנות לפחות 512 מגה כי היום לרוב 256 לא מספיקים.

wisniak

New member
אצל היבואן - חברת פוליפון

אני בדקתי מכשיר הדגמה, לפני שהחלטתי על הרכישה. הבחור (דודו) מאוד קואופרטיבי (נפגש איתי ב- 21:30 וישב איתי עד 23:00......). בסופו של יום - קניתי אצלו 2 מכשירים (אחד לי ואחד לחבר). אני מאוד מרוצה מהמכשיר. ראו הודעות שלי באתר בנושא. המחיר בארץ סביר יחסית לחו"ל.

כן

יש חנות שמאפשרת לשמוע את ה G3 (ועוד כמה נגנים), מחסני חשמל בנס ציונה (מוכר מאוד נחמד ואדיב). תודה לכל המגיבים, סער.

וואלה ? אני יודע שנותנים לשמוע רק

אחרי הקניה :( לפחות זה מה שאמר המוכר בירושלים !

למעלה