iAUDIO D2 2GB

iAUDIO D2 2GB

מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות בבאג, אם מישהו נתקל בבעיה עם באג אני ישמח לדעת על כך. מה להוסיף לקנייה?מגן-מסך ב58 ש"ח/כבל TV-out ב69 שקל/חיפוי פלסטיק שקוף ב99 שקל/מתאם in-line 48 שקל? למישהו יש מדריכים איך לעשות מגן מסך בבית או כיסוי לנגן?

יאיר B

New member
איזה בעיות יש עם באג?

לך לחנות, שים כסף על השולחן, קח נגן. מה להוסיף לקנייה? מה שאתה רוצה / צריך. מגן מסך - אתה יכול לקנות מגן ל-PDA, אולי יהיה יותר זול אבל תצטרך לגזור בגודל המתאים לנגן. כיסוי לנגן אני לא יודע איך עושים לבד (אתה יודע לתפור?) עברית - יש בשמות השירים. הממשק הוא באנגלית.

מושו 21

New member
...............

קודם כל - את שלי לא קניתי מבאג - מה שכן, קניתי מבאג הרבה דברים אחרים - השירות שלהם לטעמי (בסניף הקרוב אליי) מעולה. מה להוסיף לקניה ? לטעמי כדי לשמור עליו בצורה מספקת - אחד מהשניים - או לקנות את החיפוי פלסטיק ב-100 שקל, או לשמור על הנגן בנרתיק קטן כלשהו (אני שם את שלי בנרתיק שקיבלתי עם עכבר של לוג'יטק - אפשר תיקי מצלמות, נרתיקים שונים). החיפוי פלסטיק מגן די טוב מנפילות קטנות. המסך לא נוטה להשרט אם שומרים עליו - יש לי את הנגן כבר יותר משנה וחצי - ואין בכלל שריטות לדעתי לא נחוץ מגן מסך. כבל TV-OUT - לא כדאי - קניתי, זה לא עוזר בכלום - הוידאו שהנגן הזה מוציא לא טובה - הוא לא יודע לנגן סרטים ללא המרה, וכדי שהוא יוכל לנגן סרטים צריך להמיר לרזולוציה מאוד נמוכה - וכשמשדרים את זה על גבי מסך טלויזיה זה נראה מאוד מאוד לא ברור - לטעמי בזבוז כסף. מתאם line-in - לא קניתי - ההקלטה של הנגן טובה גם באמצעות המיקרופון המובנה - לא יודע עד כמה מיקרופון חיצוני ישפר את איכות ההקלטה - שוב , לטעמי בזבוז כסף. תחסוך את שני הדברים האלה - ותקנה אוזניות איכותיות כדי שתוכל להנות מהאיכות שמיעה של הנגן. עברית - שמות קבצים בעברית נקראים כמו שצריך, תפריטים - יש קושחות שיש בהן עברית לתפריטים בסיסיים (אני לא יודע לגבי האחרונה 2.57 - אולי מישהו שיש לו איתה יגיד אחר כך) - אני עדיין עם ה2.54 ויש בה עברית לתפריט ראשי ותפריטי הגדרות. (זה מכסה את רוב תפריטי הנגן).

or121210

New member
אתה יכול להזמין את הנגן בזול יותר

באתר "באג" באינטרנט, ולעסוף אותו בסניף הקרוב לביתך (או כל סניף אחר שתבחר)

למעלה