...............
קודם כל - את שלי לא קניתי מבאג - מה שכן, קניתי מבאג הרבה דברים אחרים - השירות שלהם לטעמי (בסניף הקרוב אליי) מעולה. מה להוסיף לקניה ? לטעמי כדי לשמור עליו בצורה מספקת - אחד מהשניים - או לקנות את החיפוי פלסטיק ב-100 שקל, או לשמור על הנגן בנרתיק קטן כלשהו (אני שם את שלי בנרתיק שקיבלתי עם עכבר של לוג'יטק - אפשר תיקי מצלמות, נרתיקים שונים). החיפוי פלסטיק מגן די טוב מנפילות קטנות. המסך לא נוטה להשרט אם שומרים עליו - יש לי את הנגן כבר יותר משנה וחצי - ואין בכלל שריטות לדעתי לא נחוץ מגן מסך. כבל TV-OUT - לא כדאי - קניתי, זה לא עוזר בכלום - הוידאו שהנגן הזה מוציא לא טובה - הוא לא יודע לנגן סרטים ללא המרה, וכדי שהוא יוכל לנגן סרטים צריך להמיר לרזולוציה מאוד נמוכה - וכשמשדרים את זה על גבי מסך טלויזיה זה נראה מאוד מאוד לא ברור - לטעמי בזבוז כסף. מתאם line-in - לא קניתי - ההקלטה של הנגן טובה גם באמצעות המיקרופון המובנה - לא יודע עד כמה מיקרופון חיצוני ישפר את איכות ההקלטה - שוב , לטעמי בזבוז כסף. תחסוך את שני הדברים האלה - ותקנה אוזניות איכותיות כדי שתוכל להנות מהאיכות שמיעה של הנגן. עברית - שמות קבצים בעברית נקראים כמו שצריך, תפריטים - יש קושחות שיש בהן עברית לתפריטים בסיסיים (אני לא יודע לגבי האחרונה 2.57 - אולי מישהו שיש לו איתה יגיד אחר כך) - אני עדיין עם ה2.54 ויש בה עברית לתפריט ראשי ותפריטי הגדרות. (זה מכסה את רוב תפריטי הנגן).