IAudio A3

syd barret

New member
IAudio A3

שלום, אני מחזיק כרגע נגן IAudio x5l, נגן לא רע, אם כי נוטה להתקלקל. הפיצ'ר החשוב בו מבחינתי, הוא הסוללה החזקה שלו. אני בדרכים הרבה, קודם בתור חייל, עכשיו בעבודה ובקרוב בחו"ל, ככה שאורך החיים של הסוללה חשוב לי מאוד. שקלתי לקנות את ה-IAuido A3, אבל לא מצאתי מה אורך החיים של הסוללה שלו. 1. מישהו יודע איזו סוללה יש ל-A3 2. למישהו יש A3 ויכול לתאר את היתרונות והחסרונות שלו 3. האם אתם מכירים נגן אחר עם זכרון של למעלה מ-30 ג'יגה עם סוללה חזקה? תודה. יונתן.

tweeg

New member
תגובה

1. Up to 9 hours of continuous playing (*7) Audio: MP3 / 44KHz / 128kbps, Volume 20, Earphone usage, LCD Off Up to 7 hours of continuous playing(*5) Video: WMV9, QVGA, 30fps, LCD 5, volume 20 Earphone out. 3.הzen הd2 הview עם הרחבות,ה605,הzune,הקלאסיק.

syd barret

New member
פירוט

3. פרט בבקשה- א. של איזה חברות המכשירים שציינת ב. האם המכשירים טובים כמו אלה של IAodio? ג. על מי מהם היית ממליץ? למה?

tweeg

New member
תגובה

חברות: קראטיב איאודיו ארכוס מיקרוסופט אפל הם כולם מכשירים טובים מבחינת אמינות. חלק מהם מתאימים יותר וחלק פחות. בעקרון רק הארכוס משתווה בגודל מסך לa3,אז כל האחרים לא קשורים. (אני מניח שזה היה השיקול שלך שבחרת בו) ואני לא זוכר בע"פ את הזמן בטריה שלו. הa3 וה605 הם מכשירים טובים,וכל אחד צריך לבחור מי מתאים לו יותר אני לא ממליץ,כי הדרישה היחידה שלך הוא זמן סוללה. וזה לא מספיק בשביל המלצה.

syd barret

New member
המלצה על מכשיר

קודם כל תודה. אם תוכל להמליץ, אלו הדרישות שלי מהמכשיר (בסדר הזה): 1. נפח רחב (למעלה מ-30 ג'יגה) 2. זמן סוללה ארוך 3. מכשיר חזק ואמין (אחד שמוכן לשימוש של כמה שעות כל יום ולא ייאבד רלוונטיות אחרי שנה) 4. איכות סאונד טובה 5. ממשק נוח 6. אני מאוד מעדיף מכשיר שנותן לי לסדר את התיקיות בעצמי, לא צריך טובות. פחות חשוב לי (לא לפי הסדר, פשוט לא כל כך חשוב לי) 1. כל מה שקשור לוידאו. בין אם זה כמות הקבצים שהמכשיר קורא, גודל המסך או הרזולוציה. 2. יופי חיצוני. רוצה משהו פרקטי, לא שמלה. 3. עברית (אני מסתדר יופי באנגלית) 4. כל הפיצ'רים דוגמת רדיו, מצלמה, הקלטה מממיר או צילום רנטגן. בקיצור, אני מחפש סוס עבודה, שישמיע הרבה מוזיקה, הרבה זמן ובהרבה איכות.

tweeg

New member
אז ככה

אני מצטרף להמלצות על הd2 נפח של 16,אבל עם כרטיס הרחבה של 16/32 יהיה לך בסדר סוללה של 52 תקיות,נוח,אמין,סאונד. בעקרון אין כ"כ נגני מוזיקה בנפח מעל 16 (הd2 נועד גם לוידאו במידה מסוימת)

יאיר B

New member
D2 של איאודיו. יתרונות וחסרונות:

מסך מגע, מסך גדול, סוללה טובה, ודיאו.

למעלה