Iaudio 7 וטעינה

מנגר 4

New member
Iaudio 7 וטעינה

לפני כמה ימים קיבלתי את הנגן שלי
ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. יש רק קטע אחד קטן שמעצבן אותי. רציתי בפעם הראשונה לרוקן את הסוללה לגמרי ולכן הגדרתי בנגן שלא יטען דרך חיבור ה USB. חיברתי את הנגן למחשב (בשביל לסדר את המוזיקה שלי) ואחרי שנתקתי ראיתי שהבטריה בכל זאת נטענה (היה חסר בה פס אחד ואחרי החיבור למחשב הבטריה התמלאה) למרות שהגדרתי ב USB Charging את האפשרות OFF. למישהו יש מושג למה זה קרה? זה באג? עשיתי משהו לא נכון?

tweeg

New member
אממ

נראה לי שהאפשרות מדברת על מצב המסך בזמן טעינה אני חושב שאי אפשר לעצור טעינה ע"י תוכנה אשמח אם תבדוק את זה (לשים על off להסתכל על המסך,ולשים על on ולבדוק) ואם אתה מחפש במדריך,תודיע

מנגר 4

New member
לפי החוברת של המכשיר זה לא ככה

לפי החוברת מצב OFF אמור לבטל לגמרי את הטעינה... תסתכל בעמוד מס' 40

tweeg

New member
צודק

חוץ מלעדכן אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות אם זה חשוב הייתי מעדכן,אם לא עוזב את זה עכשיו אני צריך לתהות איך זה אמור לעבוד

מנגר 4

New member
לעדכן מה?

דבר ראשון שעשיתי כשקיבלתי את הנגן (כמובן אחרי הטעינה הראשונית
) היה לעדכן את הקושחה לקושחה החדשה ביותר (גירסא 1.17) זה דיי חשוב לי. אני קצת מהדור הישן
... אני לא נוהג לטעון בטריה אם היא לא מתרוקנת לגמרי. עשיתי את זה גם בנגן הקודם שלי ועד היום, 4 וחצי שנים אחרי שקניתי אותו, הבטריה שלו עדיין חזקה יחסית.... קצת בעייה לא להעלות שירים לנגן ולחכות שהבטריה תתרוקן (יש ל I7 חתיכת בטריה
) אני ממש לא מצליח להבין למה המכשיר נטען למרות שהגדרתי לו לא להטען. זה דיי משגע אותי

tweeg

New member
אממ

אני הייתי מחכה יום,לראות אם למישהו יש רעיון (אולי אולי לנסות על כמה מחשבים,אולי יהיה שינוי) אם לא הייתי שואל באיאודיופיל עם הפונקציה עובדת למישהו ואם כן אז פונה למי שנותן לך אחריות אני לא חושב שאפקט הזיכרון עדיין קיים בבטריות האלה אתה יכול לחפש את הסוג סוללה(ניקל-קדיום וכו') ולחפש מידע עליה,ואז לראות עם זה משמעותי כפי שאתה רואה,הפונקציה פשוט לא עובדת אני לא חושב שיש לך הרבה מרחב תימרון סביב העניין

מנגר 4

New member
אני באמת אנסה לשאול באיאודיופיל

אפקט הזכרון או לא אפקט הזכרון... ברגע שיש לי אופציה במכשיר אני מצפה שהיא תפעל (בלי קשר בכלל לבטריה... אני מדבר באופן כללי) האחריות היא מן הסתם של "באג". הם היבואן בארץ והמכשיר נקנה בדיוטי פרי.... אבל אני לא חושב שיש לי מה לגשת אליהם בכלל.. כי כמו שזה נראה זו לא בעיה נקודתית אצלי אלא משהו כולל... סתם לידע כללי... גם לך יש I7 ? ניסית גם את הקטע הזה של לבטל את הטעינה..?

tweeg

New member
אממ

כה,תבדוק אם הפונקציה עובדת בכללי,ואם לא יש לך סיבה להתלונן לא נראה לי שזה כולל,cowon לא תכניס פונקציה שלא עובדת (אולי זה באג בגירסא,ואולי זה esater egg גרוע במיוחד) לא,אין לי.אני שוקל עם לקנות.

למעלה