IASAI kung fu tai chi? נשמע מוכר

שריר

New member
IASAI kung fu tai chi? נשמע מוכר

למישהו מישהו מתאמן בשיטה הלכתי ברעננה ופתאום ראיתי שלט IASAI TAI CHI&KUNG FU ולמטה כתוב שיטה המשלבת יהדות שיטה שמלשבת פנימי וחיצוני משהו כזה לא זוכר בדיוק מישהו יכול להסביר לי מה הקשר של משלב יהדות ובכלל מה השיטה כתוב משהו וינגיט (בטח יש רישיון מוינגיט) אההם מזכל הקונג פו הישראלי מישהו יודע על מה מדובר?

Zeev Foux

New member
משה גורליק

משה גורליק, מזכ"ל התאחדות הוושו בישראל, מדריך מוסמך ומרצה בווינגייט, המציא שיטה זו שמתבססת - כמו שאמר - על טאי צ´י, קונג פו ואלמנטים יהודיים. משה מחפש דבר שנקרא ONE FORM. כלומר שיטה שלמה שמתבססת על תנועה אחת, וה ISAI (משהו כמו Israeli Art of Integrity) משקפת נסיון זה. אני מציע לך ללכת לראות קצת יותר משלט - כנס וראה, אולי תמצא משהו מעניין

שריר

New member
אני אל מזלזל או משהו סתם לא שמעתי

על זה ומה זאת אורת שיטה שמתבססת על תנועה אחת? ומה הקשר לקונג פו?

שריר

New member
אתה לומד מלמד? את השיטה

היא נשמעת יפה אבל מה הקשר של אלמנט יהדות?

Zeev Foux

New member
אני בטוח שאתה לא מזלזל

וברור לי ששאלת מתוך סקרנות. אני גם לא לומד או מלמד את השיטה. העיקרון לפיו הכל מושתת על תנועה אחת מצוי בהרבה שיטות קונג פו, כמו בשיטת הבה גווה ג´אנג שאותה אני לומד, והוא בעצם איזה שהו פיתוח של מודל פילוסופי. מה שמשה עשה זה (לדעתי) לקח שיטות קיימות (כמו טאי צ´י וקונג פו בסיגנון שהוא למד) וניסה לחשוף זאת בצורה גלוייה בצורת יצירת תבניות וחומר לימוד. מאחר ואינני מוכשר בשיטה, אני לא רוצה להרחיב במה שלא הרור לי עד הסוף. על כל פנים, הצלבתי עם הבחור ידיים ונראה לי שהוא יודע מה שהוא עושה. לכן אני המלצתי לך - במידה ואתה אכן מתעניין - להיחשף גם לשיטה זו. חג שמח

שריר

New member
כן אני מעוניין לראות נשמע מאוד

מענין אם תיפגש איתו שוב תגיד לו שיבוא לפורום

ZaZen

New member
ראתי

את אחד התלמידים שלו ומאוד אהבתי את הגישה והתנועה בהחלט מסקרן לראות יותר

למעלה