Ian Mcdonald/Giles

manneke

New member
Ian Mcdonald/Giles

אני מחפס את האלבום המדהים שלהם של 1970, אולי משהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות אתו או להוריד אותו? Japanese Atlantic 18P2-2852

No Data

New member
ביקור קצר באמאזון הביא את התוצאות

האלה... תהנה

HelterSkelter1

New member
ראיתי את זה לפני כמה חודשים

ב"קצת אחרת" חנות פרוג וסייק, דיזינגוף 93, תל-אביב, (בפאסאז').

Liricooli

New member
איפה החנות נמצאת

הייתי באזור לפני שבועיים, וחיפשתי בכל האזור ולא ראיתי כלום. לירי.

HelterSkelter1

New member
זה במעין פאסאז'.

לכי מהכיכר שם לכיוון 93, ובצד ימין יש מעין כניסה לחצר כזאת (עם פוסטרים של הביטלס ובואי שרואים מהרחוב), וזה שם. את\ה יכולה לשאול מישהו באיזור..

Liricooli

New member
אני בן.

והייתי שם בסביבות החצי שעה ולא מצאתי כלום. לאיזו חנות קרוב בכיכר זה? ובאיזה צד של הכיכר? לירי.

גם אני בן

זה לא ממש בכיכר. זה בצד המערבי של רחוב דיזנגוף. אם אתה בכיכר, תלך צפונה ברחוב דיזנגוף 150 מטר בערך. מצד שמאל שלך (מערב - לכיוון הים), תעבור כל מיני חנויות ודוכנים ותגיע לפסאז'. אם תלך עוד ברחוב תוכל לראות לפי מספרי הבתים שעברת את המקום, וככה תצמצם את האפשרויות, אבל זה בפירוש לא בכיכר ולא ברחבות שמקיפות את הכיכר. דיזנגוף 93.

Liricooli

New member
מה הקשר של הכותרת שלך

אוקיי, תודה- אבל 93 זה על הכיכר. יש חנות תקליטים מהצד המזרחי של הרחוב, זה לפניה או אחריה? לירי.

CaerBannog

New member
עם אתה מגיע מכיוון הכיכר

לך כמה מטרים, יש שם חנות תקליטים ספרים ודיסקים יד שנייה, כמה מטרים אחרייה יש פנייה, סמטה קטנה כזאת, לך לתוכה ממש מאחורי הבניין, בחצר, נמצאת קצת אחרת

CaerBannog

New member
לי יש! לי יש!

קניתי בקצת אחרת בסוף חול המועד פסח, אני מניח שעדיין יש שם עותקים אלבום מצויין להפליא... [ואם בא לך אותו בדרכים, שלא לומר, "אחרות", דבר איתי במסרים\איצקיו]

למעלה