Ian Gillan - Glory Road

AviRosen

New member
Ian Gillan - Glory Road

לכל אוהבי דיפ פרפל אני ממליץ על תקליט הסולו של הסולן שלהם Ian Gillan . זה אלבום הסולו הכי טוב שלו וזה שהכי מתקרב לסאונד של פרפל. כל השירים כאן מעולים והרבה יותר טובים מכל מה שפרפל הוציאו לאחר Perfect Strangers מ 1984. יש באתר שלי כתבה מלאה על התקליט. מומלץ. ביקורות תקליטים חדשות נוספות: Dio – Angry Machines Threshold – Hypothetical Gillan – Glory Road Kamelot – Karma Joe Satriani – Surfing With The Alien Therion – Theli Bruce Dickinson – The Chemical Wedding Rob Rock – Rage Of Creation Bob Catley – Middle Earth Iced Earth – Something Wicked This Way Comes Axel Rudi Pell – The Masquerade Ball Mekong Delta – Pictures At An Exhibition Artension – Phoenix Rising Pain Of Salvation – The Perfect Element, Part I Yngwie Malmsteen – Rising Force Nikolo Kotzev’s Nostradamus Virgin Steele – The House Of Atreus, Act I Coneption – Parallel Minds Dio – Srange Highways Blind Guardian – Imaginations From The Other Side Threshold – Clone Here is the link: http://www.metalprovider.com/timetolive/

מאדמאן

New member
מכירים ומוקרירים

איאן גילאן עשה לטעמי גם אלבומי סולו עוד יותר טובים והאוסף שלו what i did in my vacation הוא הוכחה לזה שמדובר בזמר הרוק הכבד הטוב ביותר מאז ומעולם. העניין אצל גילאן הוא שהוא פשוט בחור טוב, בלי גינוני יחצנות ודאווין - הוא לא התפשט - התיג את איברו, פיתה או זחל על הבמות - הוא פשוט שר ולכן יש כאלה שיאמרו שהוא לא זמר טוב וכיוב'. ככל שהוא מתבגר הוא נזהר על הקול שלו, הוא יורד לאוקטבות נכונות ואני כבר ראיתי אותו בהופעה כשהוא חולה, לא יכול להוציא מילה מהפה בין השירים ושר כמו פברוטי. בחוץ, בפגישה עם הקהל הוא הסביר (לאט לאט בלחש) שהאוקטבות המשמשות לשירה אינן זקוקות למתרי הדיבור). יש אלבום נוסף שהוא עשה ביחד עם רוג'ר גלובר - שנקרא אקסידנטלי און פרפוס - באלבום הזה גילאן מבטא את כל הכישורים שלו במשחקי מילים ובמוזיקת אוונגארד מה שלא היה מבייש את פרנק זאפא - אלבום משהים ובמיוחד השיר טלפון בוקס... שיר לחובבי האוונגארד אין גילאן what a guy!!!!

למעלה