I Wonder How, I Wonder Why

I Wonder How, I Wonder Why../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? אין שאלה ואני ארביץ למי שיתלונן

yesterday you told me about the blue blue sky

שיר השבוע שלך? שירי ביטלס למיניהם
ו"נבראתי לך" של שלמה ארצי [כתבתי שלמו בהתחלה :|] שמתעקש לרדוף אותי.
סרט השבוע שלך? הסרט שאני חיה בו
נראה לכם שראיתי משהו??
תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה, כי חוץ מארץ נהדרת היא היחידה שראיתי, נראה לי.
משפט השבוע שלך? "וואי את לא נראית כמו מישהי שמעשנת" המשפט שאני לא מפסיקה לשמוע
איך נראה מי שמעשן??
מה עשה לך את השבוע? חופש!!!! הייתי בכנרת בלילה בחופש מהמם
ואחרי זה הלכתי לבקר מישהו מהעבודה שהיה בחוף אחר. התחיל להיות כיף בטירונות :) נשק בלאגנים. וגם סתם החבר'ה.
מה הרס לך את השבוע? שום דבר לא ממש *הרס*, אבל היו כמה קטעים לא כיפיים. הבריזו לי
תמונה שעשתה לך את השבוע? של המ"כית שלי על אזרחי
סתם לא עשה את השבוע, אבל זה משעשע.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לשישי-שבת
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? כן, היא במקרהההה הגיעה לאירוע של גייאדמק/ניצנים...

מישהו שמעשן נראה ככה-->

וגם ככה נראה מישהו שמרבה לשתות למוות שלא אוכל יותר מידי וששותה הרבה בחינם.. האם אתה דומה???

למה אין שאלת השבוע?../images/Emo4.gif

טוב נו
לפחות שיר יפה. וילדה יפה. נסתפק בזה הפעם
שיר השבוע שלך? אמממממ..... צבי הנינג'ה
שלחו לי את זה לפלאפון וממש התלהבתי וזה אפילו היה הצלצול שלי ליומיים
סרט השבוע שלך? תעביר את זה הלאה. כן, שוב
תכנית/סדרת השבוע שלך? ראיתי רק אמאלה
אז שיהיה משפט השבוע שלך? עברתי את המתכונת במחשביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה עשה לך את השבוע? עברתי את המתכונת במחשביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה הרס לך את השבוע? עוד לא עברתי את המתכונת במתמטיקההההההההההההההההההההה תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? להגיד "עברתי את המתכונת במתמטיקהההההההההההההההה" פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

:)

שיר השבוע שלך? פגישה לאין קיץ-חווה אלברשטיין
ובמעבר חד!
girlfriend של אבריל
סרט השבוע שלך? ראיתי אתמול "זרה מושלמת", אז....זה
תכנית/סדרת השבוע שלך? פרוייקט מסלול. הם העיפו את
...לא זוכרת איך קוראים לו! קית' נראלי, מהתוכנית!!!!סילקו אותו!!!!
ררררררררר. והוא היה חמוד
והוא לא השתמש בכלל בספרים
משפט השבוע שלך? "הלך המגבר. אני יכול בנתיים... להראות לכם את הביצים שלי!. אבל................. אני לא אעשה את זה." יובל מנדלסון
מה עשה לך את השבוע? רוק"צ
היה בנזונה! מה הרס לך את השבוע?לא חושבת שמשהו הרס... אולי ללכת לבצפר יומיים אחרי רוק"צ כשישנתי אולי....9 שעות ביומיים האלה
תמונה שעשתה לך את השבוע?יש!! חנות!! של!! ניקי!! בשינקין!! אאאאאאאאאא!! דנדי מדגמנת
[וגם ספריי של יום העצמאות
] למה את/ה מחכה בשבוע הבא?לא מחכה
אבל היייי יומולדת לפרישקולניק
כפרעלייה
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא

נעמה, זה הדובי!!!!!!!!!!!

גם אנחנו היינו שם... אני אמרתי שאני לא מבינה מה יש לפתוח חנות לבובות.... אני כנראה הזדקנתי. ולכן אני אצרף את ציטוט השבוע שלי ובכך אסכם את הסכמ"ש: "אם החיים אצלי מתחלקים לשניים. החלק הראשון נגמר מזמן"

אלה הבובות הכי חמודות בעולם../images/Emo6.gif

ואני עוד חולת פיצ'יפקס כאלה אז בכלל.... זה האלוהים שלי

../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif../images/Emo99.gif שככה אני אחייה....

דאמט איתך! אני בדיוק באתי לרשום את זה כשראיתי. בקושי שמתי לב לתגובה שלך מתחת נשבעת
. אם לא היתה קורצת לי המילה "נעמה" בחיי שהייתי כותבת לך את אותה הודעה
ו..את לא הזדקנת. אל חשש.
פשוט האהבה שלך שספק היתה ספק לא היתה ליצורים פרוותיים באשר הם הלכה ודעכה במשך שנות חייך הארוכות (טוב נו, את זקנה, לטס פייס איט)
הדובי
רוצה, ממש רוצה
איפה היומולדת שלי איפה
מסכן מי שאני הולכת להפיל עליו את זה

דיסק../images/Emo35.gif וואוו. אז את באמת אוהבת אותי אם

ככה.
ואני כבר חשבתי שמסטיק זום ורוד מאיזה קיוסק מעופש בבן יהודה יהיה המקסימום.
ו..אני חולקת על החוכמת חיים. אבל זו רק אני.

שירוש1989

New member
Hm../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלך? *מכחישה* סרט השבוע שלך? דלתות מסתובות סוף כל סוף....אגב מה נשגר עם הבלונדה בסוף לעזאזל? כנית/סדרת השבוע שלך?אהרוני ומה שמו עם הבישולים שלהם
פסטה
משפט השבוע שלך? זה סודי
באמת!! אבל קורע מצחוק
מה עשה לך את השבוע? לדעת שאני יכולה לשחק את המשחק מה הרס לך את השבוע? לגלות כמה שאמא שלי צדקה וכמה שאני עוד צריכה להתבגר רגשית... אה, ומיונים, לטוב ולרע. תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? מבחנים שונים... פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? עצלנות או נמות!!

תמרוש5

New member
נו טוב משעמם לי;P

שיר השבוע שלך? מרד הדמעות-אביב גפן סרט השבוע שלך? השטן לובשת פראדה (ככה כותבים את זה?
) תכנית/סדרת השבוע שלך?פלורנטין
משפט השבוע שלך?" אנחנו מונעים על ידי אהבה,אלוהים ומוות. ודווקא את אלו לא נוכל להבין לעולם." מה עשה לך את השבוע? רוק"צ (חוץ מהקטע שאיבדתי ת'ארנק
) מה הרס לך את השבוע? עבודה לבגרות במבע קולנועי,הארנק, ועוד כל מיני אנשים שלא עזרו במיוחד. תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? נממ.לשומדבר. פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

|איציק|

שיר השבוע שלך? "כלת מלך"- של רבקה זוהר
שיר מדהים! סרט השבוע שלך? אין סרט. יש הצגה
תכנית/סדרת השבוע שלך? אמא'לה, מסודרים, חברים! משפט השבוע שלך? "ופתאום נזרק רימון לתוך הבית וממש ברגע האחרון אתה צעקת שמע ישראל וקפצת עליו כדי להציל את החברים שלך! אני לא יודעת אם אני הייתי קופצת..אני בטח הייתי מנסה להתחבא או משהו.. אבל אתה אח שלי הגדול. ואתה גיבור. ואתה מת. והילדים שלך יתומים. וזהו. *בכעס
*כשצעקת שמע ישראל אני מקווה שכללל ישראל שמעו אותך. זה הכל. אני אוהבת אותך אחי הגיבור המת, רועי. הלוואי והיית אחי הגיבור החי. ואבא חי לילדים שלך."
מה עשה לך את השבוע? ההצגה!!!!!!!!!!!!11 מה הרס לך את השבוע? שהיא נגמרה
ואין יותר חזרות. וריק לי. ורק פעם בשבוע ת"א.
תמונה שעשתה לך את השבוע? יש לי תמונה אחת טובה מההצגה..אני אעלה אותה מאוחר יותר.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? מממ כלום..אה כן! ניסן!
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא.

Dark chocolate

New member
"מה אתם עושים?" -"שומרים על ההר"-"שלא יברח.."

שיר השבוע שלך? כל השירים של Relient K
דייייי אני עוד אאנוס את הסולן הזה|מאוההב| סרט השבוע שלך? השטן לובשת פראדה
תכנית/סדרת השבוע שלך? CSI משפט השבוע שלך? "איתי אנגל שלנו יצא לבדוק עד כמה באמת מקפידים האיראנים על צניעות וטס לטהרן כשלגופו חזיית שפיצים בלבד" "ראו איך איתי אנגל שלנו מתגנב לביתו של אלפרון באמצע הלילה ומשתין לו בבריכה בעודו שר "תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש" בליווי דרבוקה" "ראו איך איתי אנגל שלנו מתגנב לביתו של הראל סקעת בליל שישי כאשר הוא מחופש לעברי לידר ובאמתחתו כריות רבות" וכמובן: "איתי אנגל שלנו יצא לבדוק עד כמה טלי שרון עמידה בפני מעריצים כאשר התגנב לביתה והחל ללחוץ עלייה להצטלם לסרטון יום הולדתה של סבתו עליה השלום" נגי
מה הרס לך את השבוע? המבחן במתמטיקה:( תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? שיעבור כבר פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

למעלה