well, so i moved to the USA... now from one point, i want to make friends, have fun blah blah blah but on the other hand, if i make friends it will be hard for me to leave them and go back to israel... just a thought...
אני חושבת שאת צריכה לרכוש לעצמך מספר חברים לפחות - נכון שאחר כך יהיה לך קשה לעזוב אותם אבל את לא יכוךה להישאר בודדה וחסרת חברים במשך שהותך בחו"ל .... זה נורא קשה ונורא עצוב.... אבל זה המצב נכון שאחר כך יהיה לך קשה לעזוב אותם..... אבל תמיד יש את האנטרנט, ואת הטלפון אז במידה מסויימת את כן תוכלי לשמור אתם על קשר ! בהצלחה מורן
יש לך חברים בארץ שאת מתגעגעת אליהם, ואת רוצה לחזור. אבל את לא רוצה שיהיה לך טוב בארה"ב כדי שחס וחלילה לא באמת תחבבי את המקום.... נשמע נכון? חמודה, תתעוררי! ומה אם באמת תאהבי את ארה"ב? ומה אם תמצאי את החברים ההכי טובים שאי פעם היו לך? מה ההגיון בלגרום לעצמך סבל מיותר? נראה לי כמו הדבר ההכי ילדותי שאפשר לעשות. קאט
i'm starting to get friends in NY but i'm pretty sure they' won't be as good as the ones in israel... the thing is, if/when i move back i'll still miss them...
הבנתי, אבל זה לא תירוץ. כל החיים יהיו לך אנשים שתתגעגעי אליהם, ואולי אנשים שבגללם תעזבי את כל מה שרצית ותעשי משהן לגמרי לא צפוי. את שופטת את החברים ב NY בלי לתת להם הזדמנות הוגנת. מה לא יושבים כל היום וחושבים אם כדאי להם להיות חברה שלך כי אולי תעזבי יום אחד.... קאט
כדאי למצוא חברים כמה שאפשר, להנות כמה שאפשר, אבל מותר (ורצוי?) גם להתגעגע לארץ, בשביל זה יש חופש גדול לבוא לבקר. ולכמה זמן את באמריקה? כי מקסימום ב18 אפשר תמיד לחזור
אני פה כבר 3 שנים ולא יודעת, התגעגעתי הכי הכי בעולם שנה ראשונה וגם שניה דיי... אבל זה משתפר ונהנים יותר ככל שמתרגלים. יש חיים אחרי המעבר... חח