I want you to join HOLTZ והמבין יבין מה התמונה הזאת עושה כאן...
B Babajista13 New member 5/11/04 #2 אהה... איך ולחבר'ה מהטכני.. זה דן חלוץ מי שלא הבין... פשוט נראה לי שהחבר'ה מהטכני לא יבינו מי האישיות המפורסמת בתמונה הראשונה.
אהה... איך ולחבר'ה מהטכני.. זה דן חלוץ מי שלא הבין... פשוט נראה לי שהחבר'ה מהטכני לא יבינו מי האישיות המפורסמת בתמונה הראשונה.
D dsol New member 5/11/04 #5 מה אני לא מקבל קרדיט על השיפורים ?? ויש כאן דברים משנה שעברה תחדש קצת נדבר כבר ונמצא רעיון
B Babajista13 New member 5/11/04 #7 אם כבר .. אם כבר השער מהשנה שעברה.. השער המרכזי אצלנו סגור כשאנחנו הולכים הביתה.. אז צריך לעשות סיבוב גדול כדי לצאת.. ויש כאלה שאין להם סובלנות..
אם כבר .. אם כבר השער מהשנה שעברה.. השער המרכזי אצלנו סגור כשאנחנו הולכים הביתה.. אז צריך לעשות סיבוב גדול כדי לצאת.. ויש כאלה שאין להם סובלנות..
B Babajista13 New member 5/11/04 #9 כאילו "דה"... על כל העבודות שלי החדשות.. אני מדבר על השנה הזאת, כבר עשו לי משפט אצל "גולצי".. ולא הוזכר שם לפרסם אותם..
כאילו "דה"... על כל העבודות שלי החדשות.. אני מדבר על השנה הזאת, כבר עשו לי משפט אצל "גולצי".. ולא הוזכר שם לפרסם אותם..
B Babajista13 New member 6/11/04 #13 כך קרדיט כך קרדיט על זה שרשמתה ת'שם שלי נכון.. דרא-אגב.. אומרים VOVA ובעיברית כותבים ווה..
T TACT2005 New member 6/11/04 #14 לא סעמיקן זה סימקין tvayu mat פרפץ' די לעצבן אותי...אה אופס זה לא פרפץ' זה פפרצי....
B Babajista13 New member 6/11/04 #15 טוב סבבה סליחה סימקין.. אני אפסיק.. דרך אגב שים לב באיזו שעה פרסמת האת ההודעה.. 00:00 , טוב זה בטח השעון בלוד מקולקל..
טוב סבבה סליחה סימקין.. אני אפסיק.. דרך אגב שים לב באיזו שעה פרסמת האת ההודעה.. 00:00 , טוב זה בטח השעון בלוד מקולקל..
F Flash Button New member 6/11/04 #16 השעון בלוד יודע רק 0 אפילו אחד הוא עוד לא יודע..כדי שישלים לו לשפת מכונה