I want to conceal my privates...

asareshef

New member
I want to conceal my privates... ../images/Emo53.gif

אני רוצה להסתיר את הפגישות באאוטלוק אבל לראות אותם **בלי** הסתרה בפאלם. ניתן?

Ever thought of using pants?

האמת היא שאין לי תשובה בשבילך, אבל ראיתי את נושא ההודעה והייתי חייב לענות כך

נסה את השיטה הבאה:

צור לעצמך 2 שמות (UserName) אחד "כללי" ואחד נסתר" . את ה"כללי" הגדר ב Outlook ואת ה"נסתר" הגדר ב - Desktop . בפאלם ניתן לעבור משם אחד לשני ע"י תוכנת ChangeName שניתן למצוא אותה (חינמית) באתר PalmGear ואז גם במחשב תהיה הפרדה בין לוחות הזמנים. שים לב ! תוכנות מבסויימות עלולות לא לעבוד ב 2 ה - UserName אלא רק בזה שיש לך רשיון עליו.

eliram

New member
מאד לא מומלץ ! ../images/Emo5.gif

אמנון, אני מתפלא עליך. הבנאדם רצה פתרון כללי לבעיה ואתה נותן לו פתרון חד פעמי מסובך ומסוכן. בעיות אפשריות: 1) חייבים לשנות את ה USERNAME וגם את ה USER ID אחרת הפתרון לא יעבוד ויעשה בלאגן בדסקטופ (יסנכרן על אותו USER אבל ישנה את שמו) 2) כל שינוי בפאלם דסקטופ לא יגיע ל OUTLOOK, אלא אחרי 2 סנכרונים (כולל שינוי שם). 3) שיטה זו עדיין לא מאפשרת להגדיר אילו פגישות יוסתרו ואילו לא. כך שממילא היא לא תפתור את הבעיה. אם המטרה המקורית היתה להסתיר את _כל_ הפגישות מה OUTLOOK, אז הפתרון הוא לשנות את אופצית הסנכרון ב CONDOIT ל DO NOTHING. אם הכוונה היתה לפגישות מסוימות, יש להגדיר אותן כ PRIVATE. ולשים את הפאלם במצב של SHOW RECORDS.

asareshef

New member
eliram היקר - המטרה היא לפגישות..

מסויימות. האם במצב של private הם לא ייחשפו באאוטלוק וכן בפאלם במצב של show records?

eliram

New member
בפאלם הפגישות יראו או יוסתרו בהתאם

למצב ה SECURITY (יש שלושה מצבים: להראות, למסך, להחביא) ב OUTLOOK, יש לבדוק באפשרויות תוכנת הסנכרון שלך ל OUTLOOK (האם POCKETMIRROR?) אם יש אופציה לא לסנכרן פגישות פרטיות. ואז הן פשוט לא תופענה בOUTLOOK. פגישות פרטיות ב OUTLOOK ניתן להסתיר רק בהדפסה או בשיתוף ברשת.

למעלה