I wanna get physycal

Linkin-Parker

New member
I wanna get physycal

לא, זה לא מה שאתם חושבים, פשוט יש לי עכשיו מבחן בפיזיקה ואני לחוץ!!!!! ועכשיו כשהורדתי את זה מהלב, לבעיה האמיתית: יש לי חבר כבר כמה שנים, ולאחרונה גיליתי שחברתו הטריה מפלרטטת עם כל מה שזז (ולפעמים היא אפילו לא עד כדי כך בררנית). לפני כמה ימים, לדוגמא, היינו אני, היא וכמה חברים משותפים בקניונינו האהוב בחיפוש אחר משהו (לא מצאנו, אבל זה זמן איכות עם חברים, אז למה לא?), ובמהלך החיפוש, שנערך במשך שעה וחצי, היא נתנה את המספר שלה לשני נערים (לא בו-זמנית), וזה גרם לי לחשוב שאולי חבר שלי הוא לא החבר היחיד שלה, ושעליי לספר לו על העניין. הבעיה היא שהוא כ"כ מאושר איתה (ולמה שלא יהיה? היא נראית טוב, וגם יודעת ללחוץ לאנשים בדיוק על הכפתורים הנכונים), ואני לא יודע אם יש לי לב לשבור לו את השמחה... מה לדעתכם אני צריך לעשות?

אקווה

New member
המממ....

טוב - קודם כל - לשאלה המתבקשת: למה החבר לא היה אתכם באותו טיול בקניון? הרי אתם כולכם חברים משותפים, לא? ועכשיו לתשובתי: אני חושבת שאתה צריך לרמוז לו איכשהו, בעדינות, על התנהגותה. אבל איך בעדינות אני לא ממש יודעת. חוץ מזה - יכול להיות אולי שהיא הכירה את שני הבחורים האלה קודם (נגיד מהלימודים או משהו) והחליפה איתם טלפונים לצרכי לימודים או ידידות בלבד? צריך להיות מאוד עדינים בקטע הזה ולא ישר לצאת בהאשמות. אבל - הייתי מציעה כן לפקוח עין, אולי בהתחלה אתה, ואם תראה שיש חשש מבוסס לכך שהיא יוצאת עם עוד במקביל - אז כן לעדכן את החבר, כדי שלא ייפדע יותר מאוחר יותר..

Linkin-Parker

New member
הוא לא היה

כי נסענו לקנות לו מתנת יום הולדת (וכן, לא מצאנו כלום, נצטרך ללכת לקניון אחר ולקוות), וזה היה קצת הורס את השמחה שבהפעה אם הוא היה יודע מה קונים, לא?

nutmeg

New member
אני במקומך

הייתי מפתחת שיחה עם החבר אודות חברתו. קצת לשמוע מה הוא חושב עליה ואיך הוא מרגיש כלפיה, מה הצפיות שלו מהחברות הזו - ככה דיבורים כלליים. רק אחר כך הייתי מחליטה להגיד או לא להגיד... למרות שממרום גילי המופלג אני יכולה להעיד על עצמי שפחות ופחות אני מתערבת לאנשים בחייהם ומספרת להם מה הבנתי, מה ראיתי ומה שמעתי אודותם. פעמים רבות גם שברון לב ואכזבה הם שיעורים שצריך לעבור בחיים. אם הוא חבר טוב, פשוט היה שם עבורו בדרך החתחתים, ואם הוא ישאל או יבקש את דעתך - תוכל להגיד.

maayan15

New member
אמממ...זה בעייתי...

אוקיי, לדעתי בשלב זה אתה צריך לשתוק, אמרת שאתם צריכים ללכת לעוד קניון אז תראה איך היא מתנהגת שם...אם היא מתנהגת אותו דבר ומפלרטטת ונותנת את הטלפונים מחובתך כחבר לספר על זה....

אני עם נוטמג

יש מקום לרחרח האם הוא באמת מאושר איתה, האם יש לו איזה מידע כללי לגבי התנהגותה בזמן החוץ-זוגי שלהם, ורק אם נדמה לך שהוא יודע משהו, חושש ממשהו, או חושד במשהו, אז יש אולי מקום לרמוז בעדינות. בגלובאלי, לא הייתי משאירה אותו בחשכת אי-הידיעה, אבל לקחת בחשבון שאחרי שתספר לו עולמו עלול להתמוטט עליו, ואז הוא יצטרך אותך הרבה יותר.

זיו25

New member
שב בני, אספר לך סיפור.

יש לי חבר טוב שהינו ידיד נפש. לפני כשלוש שנים הוא הכיר בחורה ומאז - חבל"ז . הבן אדם מאוהב - נותן את כל כולו בשבילה. ההורים שלו כעסו על הקשר, שהיה קשר ניצול גרידה (היא נצלה אותו והוא פשוט היה עיוור). ניסיתי לשוחח איתו מספר פעמים כדי לעזור לו להבין לאן הולך הקשר, אך הבנתי שאין מה לדבר. האהבה חזקה מכל, וקיוויתי שיום אחד הוא יתעורר. ואכן, לאחר כשנתיים וקצת, הוא הבין שהיא באמת לא בשבילו, ואני שמח לומר שאני הייתי שם בשבילו, וידעתי לתת כתף. לסיכומו של עניין - כרגע הוא רווק (בחור בן 25, עלם חמודות, מישהי מעוניינת?) ואני מציע שאתה גם תהיה שם בשביל החבר שלך, כאשר הוא יתעורר. בברכה, זיו.

shellyland

New member
משהו אומר לי

שהיא רוצה שהוא יידע שהיא עושה את זה. אחרת, למה לעזעזאל היא מתחילה עם בחורים אחרים לעינכם? כנראה שהיא לא רואה בזה משהו שיש להסתיר אותו.

ל יב י

New member
אני הייתי מספרת לו

וזהו, בלי יותר מדי התפלספויות. אם היו עושים לי את זה גם הייתי רוצה שיספרו לי.

dana2909

New member
בוא נשים רגע בצד

את הביקורת הרבה (ואפילו אם היא מוצדקת) שיש לך על אותה בחורה. אין שום ספק שאתה לא חושב שהיא מספיק טובה בשביל חבר שלך (שוב כמה מוצדק שזה לא יהיה). יש כאן דילמה אמיתית, כי גם אם תצליח "לפתוח" לו את העיניים אני די בטוחה שזה יכול לעלות לכם בחברות שלכם, ואני מניחה שאתה לא רוצה שזה יקרה. מצד שני, הבחורה פשוט בוגדת בו, חד וחלק. השאלה היא, אם היא ידעה שאתם חברים שלו, ובאופן גלוי מחלקת את מספרי הטלפון שלהם, האם אכן, כמו שנאמר קודם היא לא מנסה להסתיר את זה, אז למה שאתה תסתיר? דעתי היא ששיחה איתו מתוך מקום שבו תבהיר לחברך שאתה דואג לטובתו בלבד ופשוט להגיד לו את העובדות בלבד. לא לערב את רגשותיך לבחורה הזו, אבל להגיד לו שבאופן גלוי, לעיני כולם, היא פשוט נתנה את מספר הטלפון שלה לאנשים שהתחילו איתה (שוב, כדאי שתהיה מאד בטוח בזה, ושתהיה זה שראה ממקור ראשון את מעבר המספר, אחרת אין לך מה להגיד כלום). אני יודעת, שאם חבר שלי היה בוגד בי, עם כל ההשפלה וחוסר הנעימות שבעניין, אם חברה שלי היתה יודעת הייתי מצפה ממנה לספר לי. כי ככה חברה טובה מתנהגת. אם הוא שמח איתה עכשיו, כשהיא הולכת עם אחרים מאחורי גבו, אזי השמחה שלו אינה אמיתית. קח בחשבון, שאתה לא תהיה אחד האנשים האהובים עליו לאחר שתספר לו את האמת, קרוב לודאי שהוא יכעס עליך ואולי אפילו יפגע ממך, האם זה משהו שתהיה מוכן לספוג?

למעלה