I SENCE EVIL

GrandPrix2004

New member
I SENCE EVIL

אה... תעזרו לי... אני חש בEVIL... אההה...אי...EVIL... הצילו אני מרגיש את זה... EVIL IS COMING...אהההההההה...EVIL....I SENCE EVIL..... ני אההההה ע EVIL הצילו ה DESTROY EVIL.אה אה א ה אייייי.. עזרו לי בבקשה... I SENCE EVIL..... EVIL IS COMING אההההה אה אההה א EVIL עזרו לי!!

dark warrior

New member
../images/Emo45.gifחחחחחחח../images/Emo45.gif

על זה מגיע לך דורין
על חשבון ה
שלי בצירוף
וכמובן
ו

python 4

New member
אם באו היה פה

הוא היה אומר לך לשרשר. אבל באו לא פה. אנחנו פורום נטול באו כבר 4 ימים, 5 שעות ו- 28 דקות.

GrandPrix2004

New member
אני עוזב את הפורום ../images/Emo7.gif

וכמובן גם מפסיק לראות תשוקות. לאחרונה אני חש ביותר מדי EVIL. הכל התחיל שהתחלתי לדבר לעצמי והפלאשבקים באו, התחלתח לצוטט ולהאזין לאנשים וכשהם תפסו אותי התחלתי להמציא תירוצים מטומטמים. אני לא מפסיק להשתמש בביטויים כגון עכשיו הכל ברור לי, אני יודע מה אתם מסתירים וכו'. החברים שלי (לא במרתף... הנה רואים? עוד פעם..) נבהלים ומתרחקים ממני אבל זאת לא אשמתי שאני חש EVIL כל הזמן. ראיתי מספיק מהסדרה הזאת. גאד אני עם אותה חולצה כבר 4 ימים!!! אני מתכחש לזמן כפי שהוא עכשיו, מי שמע על כזה דבר? בכל אופן הייה שלום פורום יקר, כוח הרשע לעולם לא ינצח למרות שהוא כבר ניצח אותי. אלך לי ואמצא לי פורומים אחרים, אכיר אנשים חדשים ואשכח לחלוטין מהסדרה הזאת שהרסה את חיי. גודביי, שלום ולא להתראות.

I n n u e n d o

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

למההההההההההההה נעזור לך להגמלללללל נעבור את זה ביחדדדדדדדדדדד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

darklighter

New member
../images/Emo45.gifחחחחח הגזמת גרנד פריקס 2004../images/Emo45.gif

אולי בסוף יחזירו בחו"ל את K הראשונה... ואז... EVIL EVIL EVIL DEATH TO THE ANGEL BRAT AND FATHER LONIGEN

dark warrior

New member
אז כפי שציינתי בשם אחותי....

אל תלך GRAND PRIX 2004 קיי עלולה לחזור! אולי אחרי שיסתכלו על הרייטינג יחזירו אותה ואז יהיה DEATH TO THE ANGEL BRAT AND FATHER LONIGEN EVIL WILL RULE FOR EVER

dark warrior

New member
אופס כתבתי בזמן תשוקות....

צריך לנשל אותי מטקס הענקת ה
אבל זה לזכר GRAND PRIX 2004

למעלה