(I See You Baby (Shakin' That Ass Groove Armada הרכב דאנס מצליח במגה-להיט משנת 1999
N NoKiA2003 New member 30/3/04 #1 (I See You Baby (Shakin' That Ass Groove Armada הרכב דאנס מצליח במגה-להיט משנת 1999
N NoKiA2003 New member 30/3/04 #2 Don't Call Me Baby המשך כמעט ישיר לשיר הקודם Madison Avenue משנת 2000
A Alvie Singer New member 31/3/04 #3 די אתה כנראה רודף אחריי! או שיש לך גישה לפלייליסט שלי בימים האחרונים כי בדיוק אתמול נזכרתי בשיר הזה של גרוס והיה בא לי לשמוע אותו אז שמעתי אותו מלא!
די אתה כנראה רודף אחריי! או שיש לך גישה לפלייליסט שלי בימים האחרונים כי בדיוק אתמול נזכרתי בשיר הזה של גרוס והיה בא לי לשמוע אותו אז שמעתי אותו מלא!
N NoKiA2003 New member 31/3/04 #5 או מה שנקרא... Baby, I Love Your Way של Big Mountain מתוך הסרט מציאות נושכת משנת 1994, השיך שייך במקור ל-Peter Frampton. יום מקסים לכולם
או מה שנקרא... Baby, I Love Your Way של Big Mountain מתוך הסרט מציאות נושכת משנת 1994, השיך שייך במקור ל-Peter Frampton. יום מקסים לכולם
C Charles Darwin New member 31/3/04 #6 עוד להקה צעירה שפרצה לתודעה ב-90s עם הלהיט הזה (המנגינה מבוססת בחופשיות על constant craving של kd lang..).
עוד להקה צעירה שפרצה לתודעה ב-90s עם הלהיט הזה (המנגינה מבוססת בחופשיות על constant craving של kd lang..).
C Charles Darwin New member 31/3/04 #8 מן הסתם חשבתי על זה, אבל מבדיקה שערכתי, כבר הזכירו את זה בפורום (אם כי בלי תמונה ומילים ).
C Charles Darwin New member 31/3/04 #9 הנה שיר שבטח לא הזכירו מי זוכר את הזמרת הנוצריה החמודה עם התלתלים מה- middle east television לפני שהוא הפך ל-metv, בתקופה שזה היה הדבר הכי חם בטלויזיה? זה היה בשנות השמונים, אבל היא פרצה ב-1991 עם השיר המקפיץ הזה..
הנה שיר שבטח לא הזכירו מי זוכר את הזמרת הנוצריה החמודה עם התלתלים מה- middle east television לפני שהוא הפך ל-metv, בתקופה שזה היה הדבר הכי חם בטלויזיה? זה היה בשנות השמונים, אבל היא פרצה ב-1991 עם השיר המקפיץ הזה..
A Alvie Singer New member 31/3/04 #13 אגב קיי די גם השיר של הסטונז anybody seen my baby מבוסס על אותה מנגינה (חוקי לגמרי, הם רכשו ממנה את הזכויות).
אגב קיי די גם השיר של הסטונז anybody seen my baby מבוסס על אותה מנגינה (חוקי לגמרי, הם רכשו ממנה את הזכויות).
C Charles Darwin New member 31/3/04 #14 אגב הרולינג סטונס יש להם שיר שהלחן שלו מבוסס על שיר של זמרת בשם Kathryn Dawn Lang. את מילות השיר ותמונה של הסינגל אפשר לראות כאן
אגב הרולינג סטונס יש להם שיר שהלחן שלו מבוסס על שיר של זמרת בשם Kathryn Dawn Lang. את מילות השיר ותמונה של הסינגל אפשר לראות כאן
A Alvie Singer New member 31/3/04 #20 חחח סליחה הציניות שלי לא במיטבה בזמן האחרון אז ישר שראיתי "להקה צעירה" לא ייחסתי להודעה חשיבות