To SAKMASH or not to SAKMASH
שאלת פתיחה: מה היא\היתה הבוי-בנד האהובה עליכם? לא זכורה לי אף אחת.
משהו שלמדתי השבוע: שיש יותר מדיי מה ללמוד ואיפה.
משהו טוב שקרה השבוע: יכול להיות שמצאתי עבודה, סיכוי קלוש, אבל אולי.
החלטתי מה אני רוצה ללמוד.
שחקנית כלשהי בתפקיד מאוד קטן מסרט שאני ממש רוצה לראות וחפרתי עליו הרבה פה, Much Ado About Nothing, כתבה לי thanks for the follow בטוויטר (מה שדווקא גרם לי לחשוד שזאת לא באמת היא, אבל עברתי על העוקבים שלה ונראה שזו דווקא כן היא).
משהו רע שקרה השבוע: אין לי אומץ להגיד להורים. דווקא לאמא שלי אמרתי, אבל היא
הייתה ממש עייפה, אז היא הייתה פחות נגד ממה שהיא תהיה... ותכננתי לנצל את הזמן שיהיה לי כך שעכשיו, כשאני- בתקווה- סוף סוף אעבוד, יהיה לי כסף לטוס לחו"ל לאיזה שבוע, ואז סבתא ממש התנגדה כי בחורה, ועוד ישראלית, בחו"ל לבד, לדעתה, זה לא טוב. וגם לה לא היה לי אומץ לומר מה אני רוצה ללמוד. חוץ מזה שהיא אמרה לי "אולי, כשתהיי נשואה". אני לא כל כך רוצה להתחתן (והסיבה היא כי אני לא רוצה זוגיות), וגם אם כן זה יהיה בעוד הרבה זמן (וגם בתור טיסה רק עם בן זוג- אני לא בטוחה שזה מספיק טוב בשביל ההגדרה שלה, ובכל מקרה, גם זה לא יהיה בזמן הקרוב), חוץ מזה שהסיכוי שאטוס בזמן הלימודים יהיה יותר נמוך, ובשביל הכיוון שבחרתי עכשיו (טכנית כבר לפני שנים, אבל אז משום מה לא האמנתי שזה אפשרי, ורק בבערך חודש האחרון הבנתי שזה לא כזה בלתי אפשרי) אני רוצה תואר שלישי...
משהו לצפות לו בשבוע הבא: אולי מצאתי עבודה? אולי אמצא?
איש השבוע: ג'וס ווידון ושרה מישל גלר.
ציטוט/ביטוי השבוע: אני: היום האניברסרי ה-16 של באפי!
אבא: אפשר לראות מההתחלה.
ולעומתו (דרך אגב, אני שוקלת להמליץ לו על דוקטור הו. אני חוששת, כי בשונה מכל סדרה אחרת שהמלצתי לו עליה, כאן לא תהיה המלצה גם מצידה של אחותי).
אחותי: היא לא הייתה בדוקטור הו? בזמן שהיא צופה בטלויזיה.
אני מסתובבת... יש פרסומת כלשהי. אני עוד שואלת "מי?"... אחותי מתחילה לצחוק.
אחותי: את צריכה ליותר לשים לב לפרטים. מה ווטסון היה אומר?
אני: ווטסון?!
היא: נווו, השני...
המרואיינת ידעה שהיא תצוטט ואמרה שצריך לציין שהיא הייתה עייפה ושהיא מבינה בשרלוק הולמס יותר ממני.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: ראיתי בחנות, בכריכה מהודרת, ספר מאוד יקר (מבחינת המחיר. אבל גם ללב שלי, אפילו שעוד לא קראתי אותו)- Much Ado About Nothing.
איך היה הסופ"ש: נחמד.
סדרה: הרבה.
באפי- ראיתי את הפרק הראשון, לכבוד האניברסרי, קאסל, בונז, קומיוניטי, דאונטון אבי- ראיתי את הפרק הראשון ואהבתי. once upon a time- ראיתי שני פרקים ואהבתי. וגם חטפתי ספויילר ענקי- ועוד ספויילר שקשור למשהו שידעתי שיקרה והכי רציתי לשמור בתור השפתעה (שחקנית אורח
). אה, ויש לי שאלה של דעה על הפרק הראשון. זה ספויילר, אז אני אשים את השאלה בקישור לפוסט שעשיתי עם השאלה הזו בטמבלר:
http://soonerbuydefyinggravity.tumb...-watching-once-upon-a-time-two-days-ago|סלינק
וחוץ מזה סיימתי לראות את הפרק הראשון של טין וולף. אמשיך עם הסדרה, נראה לי, אחרי שאסיים את דאונטון וouat. אז גם אני חושבת שאחזו רלסדרה הישנ השל דוקטור הו (שבטח לא אסיים השנה) ואני גם מזמן רוצה לראות סטארגייט ו-ורוניקה מארס (ומספיק לי לדעת כמה זמן דחיתי את הצפייה בהן, כדיי לדעת שאתלהב. איכשהו הסדרות שאני דוחה הכי הרבה הן הסדרות שאני הכי אוהבת, בדרך כלל).
סרט: avpsy. אבל עוד לא סיימתי. אחותי עצרה את הצפייה והעירה שעברו כבר עשה וחצי.אני חשבתי שראינו רק כמה דקטעים של כמה דקות.
ספר/פיק: קצת המלט.
שיר: come what may
סרטון:
תמונה/גיף: שרה מישל גלר.