I sakmash it that way.

• פותח הנושא aesu
  • פורסם בתאריך

aesu

New member
גם בארץ זה יקר בצורה מבהילה.

למה אני לא עשירה וגרה באמריקה?

5ifi

New member
SAKMASH me why

שאלת פתיחה: מה היא\היתה הבוי-בנד האהובה עליכם? כשהיה מגניב לאהוב להקות בנים הייתי מגניבה מדי (או לא מגניבה מספיק) בשביל לעשות את זה... אז אין לי.

משהו שלמדתי השבוע: מהו כוחה של קארמה מחורבנת
משהו טוב שקרה השבוע: 3-חודשים-אניברסרי-כאילו?
משהו רע שקרה השבוע: שחכנו את ה3-חודשים-אניברסרי-כאילו, בעיקר כי קרו כלכך הרבה דברים מחורבנים (מוכנה לחלוק את הסיפור המלא בתמורה לגיפים ממש מצחיקים)
משהו לצפות לו בשבוע הבא: שלא יקרו דברים מחורבנים נוספים ושלא יתנו לי יותר מדי שיעורי בית לחופש, אה, וחופש

איש השבוע: זרמלה החבודי

ציטוט/ביטוי השבוע: "כוסאמק", כנראה.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: פנטזיית רכישה- ביצה בגובה 75 סנטימטר. הייתי משלמת עליה בחיים שלי, כי זה פחות או יותר המחיר שהדבר הזה דרש...
איך היה הסופ"ש: ישנתי משהו כמו 16 שעות ברצף, היה להיט.
סדרה: נופ.
סרט: נווווופ.
ספר/פיק: "תולדות האהבה" סיימתי השבת ובכיתי כמו כלב פצוע.
שיר: משהו של אבי ביטר.
סרטון: רגע, חכו לזה... |שקד, שימי לב| http://www.youtube.com/watch?v=yuRvqDLbhXw
תמונה/גיף: אני.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

aesu

New member
הא!

השגתי אותך.
ואם את רוצה, יש לי גיף של בליין שאני מפחדת לפרסם כי הוא לא אדם פרינדלי. אותי הוא שיעשע.

y a m i girl

New member
חחחחח

אני אמנם מחבבת את הבחור אבל זה כ"כ לא מה שציפיתי שזה יהיה, שזה הצחיק אותי.

קבלי אחד עם סיפור

הגיף הזה תמיד משעשע אותי כי זה נראה כאילו זה נלקח מאופרת סבון בשקל (סרט של לייפטיים, לא כזה רחוק מזה) ובדיוק סיפרו לו שהירקן הוא בעצם אבא שלו.
השנייה שהוא מסתובב למסך מצחיקה אותי הרבה יותר ממה שהיא אמורה.

y a m i girl

New member
this is the end

שמישהו יוצא לי את הסאונדטראק של AVPSY מהראששש
שאלת פתיחה: מה היא\היתה הבוי-בנד האהובה עליכם?: ואו, הייתי שומעת הכללל. בקסטריט ווסטלייף ואנסינק. אם אני צריכה לבחור היום אז בקסטריט, אם כשהייתי בת 12 כנראה שווסטלייף ואנסינק.

משהו שלמדתי השבוע: שהרמות שאני מסוגלת לאהוב משהו ולשנוא אותו באותה המידה הן מטורפות #דאונטון אבי בא לי למות.
משהו טוב שקרה השבוע: דאונטון אבי זה מעולה, נגמרו לי המבחנים כולל המועד ב', הייתה ארוחת שישי בשבוע שעבר עם חברות שהייתה ממש כיפית והמשיצה להקרנה (פעילה משהו) של גריז, עשיתי קניות ולשם שינוי מצאתי בגדים. אה וAVPSY היה מעולה ברובו
משהו רע שקרה השבוע: המועד ב' היה נוראי למדי ואני בבעיה, דאונטון אבי הרס לי את הבריאות.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: הביקור של אובמה בג'רוז = כל ירושלים תהיה חסומה דיכאון. לעשות תרגילים ועבודות ללימודים ולצאת לחופשת פסח שתהיה כיפית ונוראית בו זמנית.
איש השבוע: מגי סמית' המלכה. ואחד המרצים שלי, איזה עוד מרצה ירד על הבירכיים בשביל הסטודנטים שלו?
ציטוט/ביטוי השבוע:
Sir Richard: Do you enjoy these games in which the player must appear ridiculous?
Violet Crawley: Sir Richard, life is a game in which the player must appear ridiculous.
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: סוף סוף מצאתי דברים כשיצאתי לקניות! קניתי חצאית שחלמתי עליה כבר שבועיים + שמלה ו4 חולצות
איך היה הסופ"ש: סיימתי דאונטון אבי והסדרה הזאת זה השטן, היא גורמת לך להתמכר ולהתחבר להרבה דמויות ואז מתעללת בהן וגורמת לך לרחם גם על דמויות שאלה שונא, וכל פעם שנראה שהדברים מסתדרים אז נהיה רע שוב, סעמק. ונסעתי קצת צפונה.. בקיצור עשיתי הרבה דברים שלא היו ללמוד.
סדרה: דאונטון אבי הזונות. ו.. גלי אני מניחה
סרט: ראיתי פאטצ' אדמס בפעם הראשונה.
ספר/פיק: פחחח
שיר: הפסקול של AVPSY?
סרטון: לכו תראו AVPSY
תמונה/גיף:

aesu

New member
גם אני!

רציתי לרשום לתוכניות לשבוע הבא: to stalk אובמה כל שניה שהוא בארץ.

y a m i girl

New member
לסבולללל

חוסמים את כל העיר והכל יהיה פקקים וסיוט בעע
ואם אני לא אזכה בהגרלה של האוני אז בכלל אני אהיה ממורמרת.

למעלה