I sakmash it that way.

• פותח הנושא aesu
  • פורסם בתאריך

y a m i girl

New member
מממ

התכוונתי לחזור להורים חמישי בבוקר אבל נראה מה יהיה

shaharory

New member
התמונה!! איזה חמודיםםם

ונשאר לי פרק + ספיישל כריסמס לדאונטון ו..
3.07

אומייגאד תומאסססס

אני מפחדת שיעשו לו משהו. כי דיברתי עם ספיר על זה והיא ראתה כבר ודיברנו על זה שסיביל מתה :( ואז אמרתי שהדמות האהובה עליי היא תומאס והיא אמרה "יש לי מלא דברים להגיד" וגם היא ריבלגה בטאמבלר פוסט על זה ש"הדבר הכי כיף בעולם זה לתת לחברים שלך להתאהב בדמויות שאתה יודע שימותו" אז לא יודעת אני מפחדת על תומאס! :( אבל אל תגיבי בנושא. רק על הקטע שהוא היה סתום בכל הקטע עם ג'ימי.

shaharory

New member
how to be a heart breakerrrrr

שאלת פתיחה: מה היא\היתה הבוי-בנד האהובה עליכם?לא ממש הייתי שומעת מוזיקה בז'אנר הזה כשהלהקות האלה היו בשיאן... אבל כשהייתי אינטו נרניה גיליתי שבן ברנס (כספיאן) היה חבר בלהקת בנים, Hyrise, והם התמודדו בקדם אירוויזיון עם שיר ממש מטומטם שקוראים לו Leading Me On ומאז אני שומעת אותו ושרה/ עושה פרצופים באופן הכי מוחצן בשורות של בן.

משהו שלמדתי השבוע: לא להתנדב לשום דבר בחיים אי פעם.
משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לחנות.
משהו רע שקרה השבוע: מה שציפיתי לו שבוע שעבר היה קטסטרופה, ובאותו יום גם הצלחתי להרוס לעצמי את פסח והכל חרא ובכיתי הרבה יותר מדי בשבוע הזה.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: אולי לפתור את זה^. כנראה לא. ולפגוש את הקרובים משיקגו שכבר שנים אמורים לבוא וזה סופסוף קורה. ולסיים את AVPSY כי היום זה כבר לא יקרה. ולאכול סושי מחר בהפסקת צהריים כי הכנתי בשישי ונשאר.
איש השבוע: אבא, שבא לי כבר שיחזור מסין. ו-צ', דג הקרב של הצוות שלי שמאוד התחברתי אליו השבוע והוא חמוד.
ציטוט/ביטוי השבוע: א-גוזים ני-גוזים שר-גוזים שיר-גוזים על-גוזים שפת-גוזים ה...אגוזים.
ONE DAY MORE TO REVOLUTIONNNN
יו דונט מס ווית' הארי פוטר, הי ביט דה דארק לורד וון הי וואז אה בייבי!
פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: קניתי קוראסונים. פשוט זה לא קרה במחנה יהודה לצערי.
איך היה הסופ"ש: היה אמור להיות מדהים ונהרס לחלוטין.
סדרה: דאונטון, קונזי וגלי שפשוט סבלתי מהפרק ואני עדיין לא בטוחה למה אבל הוא הכניס אותי למצוקה כלשהי. קשה לי קצת עם השינויים של המעבר שעה אחת קדימה נראה לי.
סרט: הולכת לראות עם אמא "מכת ברק פיקצ'ו אני בוחר בך" AKA סטראק ביי לייטנינג עוד מעט... וראיתי AVPM, AVPS וחצי מ-AVPSY.
ספר/פיק: AVPSY קצת עד שהבנתי שאין טעם
שיר: שפת האגוזים של עוזי חיטמן, שירים מהפרק הקודם, one day more מלה מיז.
סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=p6ocG-MS98g
(תעבירו ל-1:45, תקוע לי בראש כל הסופ"ש!!!!)
תמונה/גיף: ~~~

שבוע מלא חמץ לפני שכולו נגמר! LOL. |אתאיזם|

Ayelet 363

New member
To SAKMASH or not to SAKMASH

שאלת פתיחה: מה היא\היתה הבוי-בנד האהובה עליכם? לא זכורה לי אף אחת.

משהו שלמדתי השבוע: שיש יותר מדיי מה ללמוד ואיפה.
משהו טוב שקרה השבוע: יכול להיות שמצאתי עבודה, סיכוי קלוש, אבל אולי.
החלטתי מה אני רוצה ללמוד.

שחקנית כלשהי בתפקיד מאוד קטן מסרט שאני ממש רוצה לראות וחפרתי עליו הרבה פה, Much Ado About Nothing, כתבה לי thanks for the follow בטוויטר (מה שדווקא גרם לי לחשוד שזאת לא באמת היא, אבל עברתי על העוקבים שלה ונראה שזו דווקא כן היא).
משהו רע שקרה השבוע: אין לי אומץ להגיד להורים. דווקא לאמא שלי אמרתי, אבל היא
הייתה ממש עייפה, אז היא הייתה פחות נגד ממה שהיא תהיה... ותכננתי לנצל את הזמן שיהיה לי כך שעכשיו, כשאני- בתקווה- סוף סוף אעבוד, יהיה לי כסף לטוס לחו"ל לאיזה שבוע, ואז סבתא ממש התנגדה כי בחורה, ועוד ישראלית, בחו"ל לבד, לדעתה, זה לא טוב. וגם לה לא היה לי אומץ לומר מה אני רוצה ללמוד. חוץ מזה שהיא אמרה לי "אולי, כשתהיי נשואה". אני לא כל כך רוצה להתחתן (והסיבה היא כי אני לא רוצה זוגיות), וגם אם כן זה יהיה בעוד הרבה זמן (וגם בתור טיסה רק עם בן זוג- אני לא בטוחה שזה מספיק טוב בשביל ההגדרה שלה, ובכל מקרה, גם זה לא יהיה בזמן הקרוב), חוץ מזה שהסיכוי שאטוס בזמן הלימודים יהיה יותר נמוך, ובשביל הכיוון שבחרתי עכשיו (טכנית כבר לפני שנים, אבל אז משום מה לא האמנתי שזה אפשרי, ורק בבערך חודש האחרון הבנתי שזה לא כזה בלתי אפשרי) אני רוצה תואר שלישי...
משהו לצפות לו בשבוע הבא: אולי מצאתי עבודה? אולי אמצא?
איש השבוע: ג'וס ווידון ושרה מישל גלר.
ציטוט/ביטוי השבוע: אני: היום האניברסרי ה-16 של באפי!
אבא: אפשר לראות מההתחלה.

ולעומתו (דרך אגב, אני שוקלת להמליץ לו על דוקטור הו. אני חוששת, כי בשונה מכל סדרה אחרת שהמלצתי לו עליה, כאן לא תהיה המלצה גם מצידה של אחותי).

אחותי: היא לא הייתה בדוקטור הו? בזמן שהיא צופה בטלויזיה.

אני מסתובבת... יש פרסומת כלשהי. אני עוד שואלת "מי?"... אחותי מתחילה לצחוק.

אחותי: את צריכה ליותר לשים לב לפרטים. מה ווטסון היה אומר?
אני: ווטסון?!
היא: נווו, השני...

המרואיינת ידעה שהיא תצוטט ואמרה שצריך לציין שהיא הייתה עייפה ושהיא מבינה בשרלוק הולמס יותר ממני.

פנטזיית רכישה/רכישת השבוע: ראיתי בחנות, בכריכה מהודרת, ספר מאוד יקר (מבחינת המחיר. אבל גם ללב שלי, אפילו שעוד לא קראתי אותו)- Much Ado About Nothing.
איך היה הסופ"ש: נחמד.
סדרה: הרבה.
באפי- ראיתי את הפרק הראשון, לכבוד האניברסרי, קאסל, בונז, קומיוניטי, דאונטון אבי- ראיתי את הפרק הראשון ואהבתי. once upon a time- ראיתי שני פרקים ואהבתי. וגם חטפתי ספויילר ענקי- ועוד ספויילר שקשור למשהו שידעתי שיקרה והכי רציתי לשמור בתור השפתעה (שחקנית אורח
). אה, ויש לי שאלה של דעה על הפרק הראשון. זה ספויילר, אז אני אשים את השאלה בקישור לפוסט שעשיתי עם השאלה הזו בטמבלר:
http://soonerbuydefyinggravity.tumb...-watching-once-upon-a-time-two-days-ago|סלינק
וחוץ מזה סיימתי לראות את הפרק הראשון של טין וולף. אמשיך עם הסדרה, נראה לי, אחרי שאסיים את דאונטון וouat. אז גם אני חושבת שאחזו רלסדרה הישנ השל דוקטור הו (שבטח לא אסיים השנה) ואני גם מזמן רוצה לראות סטארגייט ו-ורוניקה מארס (ומספיק לי לדעת כמה זמן דחיתי את הצפייה בהן, כדיי לדעת שאתלהב. איכשהו הסדרות שאני דוחה הכי הרבה הן הסדרות שאני הכי אוהבת, בדרך כלל).
סרט: avpsy. אבל עוד לא סיימתי. אחותי עצרה את הצפייה והעירה שעברו כבר עשה וחצי.אני חשבתי שראינו רק כמה דקטעים של כמה דקות.
ספר/פיק: קצת המלט.
שיר: come what may
סרטון:
תמונה/גיף:
שרה מישל גלר.

Ayelet 363

New member
אני חושבת שזה סופי, אבל אני משנה

החלטות הרבה פעמים. גם עוד לא החלטתי בודאות באיזו אוניברסיטה. זו הסיבה העיקרית למה אני דיי בטוחה שאחכה שנה.

בכל אופן, כרגע אני מאוד רוצה ללמוד ארכיאולוגיה\היסטוריה, למרות שיש לזה הרבה חסרונות, שבגללם הרבה זמן בכלל לא האמנתי שזה אפשרי\כדאי לי. אני מתלבטת בין האוניברסיטה העברית, בר אילן ותל אביב.

Ayelet 363

New member
תודה על העצה

אני מאוד לא רוצה לשם, אבל אחד הקריטריונים שלי, אם אני בוחרת בארכיאולוגיה, הוא מה הם עושים עם זה, מה המחקר שלהם... מבחינת המחקר יותר התרשמתי מירושלים (גם כי התחומים שהם הזכירו שקשורים למחקר יותר מעניינים אותי). בבר אילן הבנתי שהם גילו יחסית לא מזמן משהו שנחשב לחדשני, שלא האמינו שיכול להיות, ומצד שני, זה משהו שקשור לתרבות הפלישתית, לא מאוד מעניין אותי. מה שציינו בירושלים זה שהמדור הקלאסי (צריך לבחור שם מדור ראשי ומדור משני, ממה שהבנתי), חפר בעבר בקיסריה, מסדה... וזה הרבה יותר מעניין אותי. השאלה אם הם עוד עושים שם משהו, אם עוד יש מה לעשות שם...
אני גם מקווה שיתנו לי להישאר באקדמיה, אז אני חושבת שלמחקר של האוניברסיטה בה אלמד יש חשיבות עוד יותר גדולה...

אני גם רוצה לשמוע אם בכל זאת יש מחקר כלשהו מעניין באוניברסיטת תל אביב, למרות שדיברתי איתם קצת ביום הפתוח והם לא ציינו שום דבר כשהם דיברו איתי (גם בירושלים, הם ציינו את מה שעניין אותי יותר רק כשהייתי בהרצאה שלהם, אולי כן יש משהו מעניין בתל אביב). אני לא ממש יודעת על לימודי הארכיאולוגיה בתל אביב, חוץ מזה שדיברתי קצת עם נציגים ביום הפתוח, אבל אולי גם הם טובים. הבנתי שאצלם גם אפשר לבחור תקופה ספציפית להתמקצע בה (אני לא בטוחה אם זה לא כך בבר אילן, וגם בירושלים יש חלוקה למדורים, אבל חלוקה שונה).

אויש, חפרתי.
בטח גם כלום מזה לא מובן...

Ayelet 363

New member
טוב, בנוגע לאוניברסיטה

מחיטוטים באתר של אוניברסיטת תל אביב (ספציפית בחוג לארכיאולוגיה) היא מעניינת אותי עכשיו בערך באותה הרמה כמו בר אילן (מה שיקל עליי לוותר על בר אילן, יאי).

neurotica

New member
תומכת לחלוטין.

אגב, חברה שלי למדה ארכיאולוגיה אבל היא לא עובדת בזה כרגע (ולא נראה לי שעבדה אי פעם, האמת, אבל נראה לי שזה בעיקר בגלל שהיא משריצה ילדים בקצב מטורף). רוצה שאשאל אותה איפה?

neurotica

New member
טוב,

היא למדה בת"א ונהנתה אבל זה היה לפני עשור.
בעיקרון היא ממליצה, היא אומרת שזה חוג ממש כייפי והכל. היא גם אמרה שחיפה זה יותר פרה-היסטורי, העברית זה יותר מקראי ות"א זה גם וגם, אבל שוב, זה היה נכון ללפני עשור.
בגדול היא אמרה שבעיקר כדאי לראות איזה קורסים יש ולפי זה להחליט.

למעלה