I put spell on you!! cuase you mine משהו מכיר עוד שירים יפים של Creedence clearwater revivel?
D Dreamsphere New member 21/5/02 #1 I put spell on you!! cuase you mine משהו מכיר עוד שירים יפים של Creedence clearwater revivel?
ב בנציון תלתל New member 22/5/02 #2 למה לא? יש את up around the bend jeremiah was a bullfrog lookin´ out my back door run through the jungle someday never comes
למה לא? יש את up around the bend jeremiah was a bullfrog lookin´ out my back door run through the jungle someday never comes
T TheDUKE New member 22/5/02 #5 איש!!!! נכנסתי לכרטיס שלך מר בנציון, חשבתי שרק אני מצטט את מוריסון... בריא עליך!
ב בנציון תלתל New member 23/5/02 #8 יש הרבה מה ללמוד או/ו לקחת מהאדם הוא היה גדול וקרא לי בועז או בנצ.
ק קיר קמט New member 22/5/02 #4 יפה זה מילה יחסית. אך , אני זוכר מתי הכרתי אותם. אבא הכריח אותי להוריד שירים שלהם למחשב , (פושע נבזי) ואז גם אני התחלתי לחבב אותם קמעה. הממ מה שאני אוהב שלהם have you ever seen the rain susie q born on the bayou ולא עולים לי עוד כרגע...
יפה זה מילה יחסית. אך , אני זוכר מתי הכרתי אותם. אבא הכריח אותי להוריד שירים שלהם למחשב , (פושע נבזי) ואז גם אני התחלתי לחבב אותם קמעה. הממ מה שאני אוהב שלהם have you ever seen the rain susie q born on the bayou ולא עולים לי עוד כרגע...