I need some help בבקשה

I need some help בבקשה

מממ לאחותי הקטנה יש מצברוח "דאון" בזמן האחרון ובא לי לעודד אותה קצת להעסיק אותה במשו. היא אוהבת להתעסק בדברים כמו בצקים וכאלה, אבל אני והדברים האלה כמו אש ומים :/ אני בת 15 והיא בת 9... אם תוכלו לתת לי מתכון עם שוקולד או דברים אחרים שפעפוסים אוהבים ולא מסובך מידי אני כ"כ אודה לכםםםם... אוראל =)))

effyba

New member
עוגיות שובבות לילדים ולמבוגרים

מתכון: עוגיות שובבות לילדים ולמבוגרים רכיבים: האהוב עליהם כל כך. לפעמים אפשר להוסיף לתה חלב, אך מה שכיף ומיוחד בהן הוא שנהדר להכינן עם הילדים. 1 ביצה 3 כוסות קמח מנופה 2/1 כוס סוכר 1 כפית אבקת אפייה 1 חבילת מרגרינה 1 כפית תמצית וניל ריבה אדומה אבקת סוכר אופן הכנה: ההכנה:)42 עוגיות( 1. מניחים בקערה את כל החומרים לבצק, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. 2. מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה דק בעובי 2/1 ס"מ. קורצים עיגולי בצק במספר זוגי, ולחלק מהעוגיות קורצים עיגול נוסף במרכז, ומסדרים את עיגולי הבצק בתבנית משומנת היטב. אופים בתנור שחומם ל-0081 כ-02 דקות או עד לקבלת גוון זהבהב. מוציאים ומצננים. בשלב זה של קריצת העיגולים וסידורן בתבנית ניתן אף לשלב ילדים. 3. מורחים את עיגולי הבצק בריבה אדומה, ומניחים עיגול נוסף )בעל החור הקטן יותר( על העוגיות עם הריבה. בדרך זו מכינים את כל העוגיות. 4. בוזקים אבקת סוכר על פני העוגיות, ושומרים בצנצת בעלת סגירה הרמטית. מקור המתכון: פסקל פרץ-רובין הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
כדורי שוקולד משודרגים

מתכון: כדורי שוקולד משודרגים רכיבים: 500 גרם פרורי פתי בר נוטלה אחת שמנת מתוקה אחת וניל + רום לפי הטעם קוקוס, אגוזים סוכריות וכו´ אופן הכנה: אני לא יודעת מה איתכם אבל אני גדלתי על כדורי שוקולד מ"ילדים מבשלים" עם קקאו ומרגרינה- ובכן... אם גם אתם כמוני אז יש לי חדשה מרעישה בשבילכם- עבדו עלינו!!!!!!!!! מחממים בסיר (או במיקרו) את השמנת (לא מוקצפת) עם הנוטלה רק עד שיהיה חם מעט, מוסיפים לביסקויטים, ומערבבים. כאן אפשר להוסיף כל מיני תוספות כמו רום וניל אגוזים וכו'. מגלגלים לכדורים ומקררים. תשמעו- זה עולם אחר לגמרי.. הערות: מקור המתכון: קולינרית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

תודה רבה

עזרתם לי מאודד =)) אני אשתמש בשניהם... והצ'יקיטה שלי תהיה מאושרת =)) תודה רבה

big mama 2

New member
איזו חמודה...ברוכה הבאה לפורום...

אם תרצי נמצא לך עוד מתכונים....

big mama 2

New member
נכון גם אני גדלתי על כדורי השוקולד

ההם....ועכשיו אני מאמצת את המתכון שלך אפי.... הילדים ישמחו נורא....

למעלה