i need help ! ! !

im to hot

New member
i need help ! ! !

אז ככה. . . אני רוצה לאמץ תסטייל הניו יורקי . . . ואני לא יודעת איך להתחיל תראו תתמונה שלי זה לא הכי נראה לי שמתאים לי אבל אני חייבת אז פליז תתנו לי עצות כי אני חולה על הסטייל הזה ! ! ! !

No BoDy1

New member
אמממ יש לי משהו להציע..

נלך מלמטה למעלה.. נעלים רחבות.. גינס רחב.. כולו.. בוקסר חמדמד.. (בנות, בוקסר בכללי שולט! בנים ובנות..) חולצה טיפ טיפה רחבה.. בעיני יהיה מתאים לך לגזור קצת מהשיער.. אבל אל תנסי, אני לא רוצה לקבל מכות אם זה לא יצא יפה.. וכובע צמר.. או סרט לשיער.. זה מה שיכולתי לעזור עד עכשיו.. :/

LipStiK

New member
בוקסרים שולטים!!!

חח בעיקר מקושקשים... ולאו דווקא חולצה טיפה רחבה... דווקא גופיות יכולות ממש להתאים... אבל בגלל שלא קיץ עכשיו אז... טוב לא יודעת

LipStiK

New member
אמממ...

לכי לשווקים בעיקר, יש שם מלאאא חיקויים של בלינד, אוסאיירס וכאלה... אני פשוט לא יודעת איפה אפשר למצוא ת'מקטר... ודווקא יכול להתאים לך, תנסי להתאפר שונה וטבעי יותר... דווקא יכול להתאים לך!

No BoDy1

New member
באמת יכול להתאים לך..

תלכי לחנות של מוסא.. חנות גלישה.. אבל זה דיי יקר שם..

LipStiK

New member
יווו הזכרת לי עוד משהו..

מכנסי גלישה של בנים (שלושתרבעי) לבנות זה פשוט שולטטטטטטטטטטטטט!!!

אגב-קניתי אתמול באיזו חנות בבוגרשוב

חולצה של בלינד שאמורה להיות מקורית (אני קצת בספק) anyway... אני מסתכלת על התווית ומה רשום שם?! "wear wrinkled and funky. don't wash. keep under bed. do not bleach. wash cold only if necessary!" צחקתי בקול במשך כמה דקות :)

../images/Emo12.gif

ככה....לבנים כשאומרים סגנון "ניו יורק" יש בדיוק את התמונה בראש אבל אצל בנות אין בדיוק כזה דבר כי במנהטן מתלבשים שונה באיזור הוילג' שזה כנראה איך שאת רוצה...סקייטר כזה, ויש את איזור הלבוש יותר כמו השדרה החמישית והאפר ווסט...זה מאוד תלוי....לבנים בעיקרון יש לבוש מהמם שגם אני נורא אוהבת והוא בכלל לבוש אמריקאי ולאב דווקא ניו יורקי....לבנות את צריכה להגיד לבוש סקייטר כדי להיות ברורה...חחחח

im to hot

New member
אני חולה עלייכם

תודה.... לגזור תשער אני לא כי עכשיו הוא יותר קצר כי הסתפרתי כובעים סרטים וכו' זה מתאים לי בטירוף אז ככה שעד עכשיו זה בסדר יש לי חולצות של בלינד וכאלה עכשיו אני יתחיל להשים אותם. . . אין לכם מושג איך עזרתם לי im fucing in love בכם

chicolico

New member
*fucking

אם כבר מנבלים את הפה, בואו לפחות נעשה את זה כמו שצריך...

למעלה