I NEED HELP !!!!

SLAYER

New member
I NEED HELP !!!!

אני האקרית מתחילה, ויש לי בעיה- איפה אפשר להשיג תוכנה שמאתרת את הפורט של המחשב דרך האי.סי.קיו? תענו דחוף! תודה..

S-G-T

New member
האקרית מתחילה :)

אנ יחם אל האקריות מתחילות - אז אנ יאענה יפה ... לא סתם פשוט אני דיברתי אם מנהלנו היקר והוא לא ממש מת אל התגובות שלי :) אז הינה : כדם כל אני חושד שיש לך מוטיבים רעים - אל תישעלי למה - אז אני אביא לך את הדרך הקשה : פורט סקאנר :) יבזבז לך מלא זמן - או וזו הדרך ש אני אוהב - בדוס יש כמה פקודות מואילות - חפשי :) כמובן יש גם תוכנות אבל ....

mmm

New member
למה את צריכה?

את הסורק פורטים, הרי זה לא יעזור לך בכל אפן, אלה אם כן את מתכוונת להשתמש בידע לרעה איך שהוא. ואם כך אז את בדרך הלא נכונה.... דרך אגב התוכנות הללו מכילות לרוב וירוסים בתוכן... את צריכה לשאול את השאלה: האם להסתכן?... צירפתי כמה קטעים... פורום האקרים והתגוננות.

nebbuchadnezzar

New member
תתחילי במה זה פורט

כהאקר את צריכה להתחיל לקרוא והרבה מאד מאחר ואת מחוברת לרשת tcp\ip (אינטרנט) עם הרבה תוכנות כמו: explorer icq napster המחשב צריך לדעת להפריד בין packets אחד למשנהו. זאת אומרת אם המחשב מקבל packets גם ל icq וגם לnapster איך ידע להעביר לכל אחת מהן את הpackets שלה?? בעזרת מספר הפורט מה שאת מחפשת זה את כתובת ה ip של הקרבן אבל זה סיפור אחר

N0

New member
אה גם אני...

אה כן גם אני האקרית מתחילה, וחשבתי שיש לנו הרבה על מה לדבר.. אהמ... אני חושבת שאני יכולה לעזור לך... ואם אהמ.. אז אולי אמ... כדאי שנדבר. אני ועוד שתי חברות (גם הן כמו אהמ... האקריות מתחילות ומנוסות... ) נוהגות לעשות... מין האמ... מפגשים כאלה על האקריות והאמ... פטישים ועוד כל מיני אהמ... מקבוקי בירה. אז אמ... אם את צריכה עזרה... אהמ.. את יכולה אולי לשלוח לנו( האקריות המתחילות כמובן ) שאלות האמ... לאי מייל (שמופיע פה בפורום...) ואני אמ... בתוחה שנוכל לעזור לך ההעיות האורא.. אה האקריות שלך. בשימחה N0 [email protected] מצוות BFHHFU . נ.ב. נא לצרף תמונה

S-G-T

New member
קילר :)

קילר - ראיתי את ההודעה בתיכוניסטים - וזה כניראה למה (סקס נשיקות וכו) :) אל תיעלב :) - סתם אני צוחק !!! - אני פשוט מקנא בחוש ההומור שלך :)

N0

New member
Most guys do....

יותר מידי מאטריקס... :) אתה צריך קצת להבין יותר ציניות... ;-) N0 :cool:

Termin-X

New member
ניראה לי שאתה זה שצריך

להבין יותר ציניות בכל מקרה:מה הקשר ליותר מידי מאטריקס?

N0

New member
הנושא...

זו שורה ממאטריקס. וכן חשבתי שדיברת ברצינות... :) N0

למעלה