i need help

i need help ../images/Emo10.gif

הדמעות ממשיכות לזלוג, הטלפונים שלו רק מעציבים וגורמים לי להתגעגע יותר. הכל התחיל לפני שנה, שלאט לאט גיליתי שאמא ואבא- הם כבר לא גוף אחד.. אלא 2 אנשים נפרדים שהולכים לחיות את חייהם בנפרד. קיבלתי את זה קשה, אבל הבנתי אותם. לא רציתי שאבא יעזוב, אבל הוא עבר לגור קרוב בישוב שלנו, ולכן גרתי ב2 בתים בו זמנית. לאבא נקשרתי מאוד בשנתיים האחרונות. ואז אני אחותי ואימי נסענו לביקור הרגיל שלנו אצל הדודים. נשארנו למשך שבוע. שבוע שבו שתפו לי את המוח שכדאי שנעבור קרוב אליהם, כי זה הכי טוב לאמא "וגם בשבילכן". ממש. אבל תמיד אהבתי את הסביבה, ורק זכרונות טובים היו לי ממנה. הייתי כלכך מסונוורת, ובמצב רגיש ופגיע כלכך שאף אחד לא יכול להבין. הייתי המאזניים הכי רגישות בעולם, על צד אחד אמא ועל הצד השני אבא. ואסור להפיר את האיזון, לא במצב הנוכחי שהייתי בו. לא במצב הריגשי הפגיע הזה. אבל הן הפירו את המאזניים, ואני כלכך שונאת אותן על כך. אני שונאת אותן כלכך! הן גרמו לי לעשות את ההחלטה הכי גרועה שהייתי בחיים שלי, הן גרמו לי לוותר על אבא שלי. תמותו שתיכן. תמותו. למרות שאת הנשה אין להשיב, אני בוכה על החלב שנשפך. אני לא יכולה שלא לבכות. אני כלכך מתגעגעת אליו

גלבועא

New member
עצוב כל כך, ובכל זאת

בת כמה את? מה פירוש "ויתרת על אבא שלך"? תרחיבי קצת.

אני בת 13

בגללן, עברתי לגור רחוק רחוק מאבא שלי. אני רואה אותו בערך אחת לשבוע. ויתרתי על החיים קרוב אליו. ויתרתי על לגור איתו. ויתרתי על אבא שלי, ויתרתי עליו. וזה בגללן.. אני כלכך שונאת אותן. כלכך...

גלבועא

New member
זה לא סוף העולם

לדעתי יש לך כמה דרכים לברר את ענין המשמורת עלייך. את יכולה לברר עם יועצת ביה"ס / עו"ס באיזור מגורייך החדש איך, ואם בכלל אפשר, שתחזרי לגור עם אביך. יכול מאוד להיות שההחלטה היא של שני הורייך ולא רק של אמך, גם את זה צריך לברר. אחת לשבוע עדיף על "בכלל לא", ויש טלפון, ואם לאביך יש חיבור לאינטרנט אז אתם יכולים לקבוע שעות לפגישה באינטרנט ולשוחח, אפשר במחיר פעוט לתקין מצלמה אצלו ואצלך ואז תדברו באמצעות המצלמה. אל תשנאי את אימא שלך, חבל. היא אימא שלך, ואני בטוח שהיא מאוד מאוד אוהבת אותך. אני בטוח שהיא לא פוגעת בך באופן פיזי ואני מניח שגם רגשית יש לך בית תומך ואוהב. שווה, לדעתי, שתבקשי מאביך או מאימך מימון לפגישות עם פסיכולוג/ית שמתמחים בגיל שלך ובבעיות של גירושין. לדעתי זה אולי יקל עלייך. אם את מעונינת לדבר כאן ולשפוך את ליבך אנחנו נשמח, רק תדעי שאין לנו כלים לעזור לך באופן ממשי, חוץ מאשר להקשיב.

וואי אני מצטערת..

לא שמתי לב שזה "הורים והוריהם".. אופפס אבל בכל אופן.. אין לי כבר אפשרות לחזור.. זה מורכב ומסובך להרוס את החיים שלי ושוב לבנות אותם מחדש במקום אחר.. אני לא בטוחה שכבר יהיו לי כוחות להרכיב אותם שוב=\

גלבועא

New member
יהיו לך, את רק בת 13

סטטיסטית מחכים לך משהו כמו עוד 65 שנות חיים. אל תאבדי תקווה

למעלה